Klemen Zbačnik? Ha, ha, ha, desničarski ekstremist, ki še knjige ne zna zažgati! Ha, ha, ha, crknil bom od smeha! Ne moreš verjeti, kakšni runkli so naši ksenofobi. Zafrustrirani, zabiti. Jaz bi se na njihovem mestu od sramu v zemljo vdrl.
Dej "izudin" nepismeni....slovnico si prešprical, a ne...."hvaležen material za razne vrste fobije te prepričati".....je to zate slovnično pravilen stavek?????
Klemen Zbačnik? Ha, ha, ha, desničarski ekstremist, ki še knjige ne zna zažgati! Ha, ha, ha, crknil bom od smeha! Ne moreš verjeti, kakšni runkli so naši ksenofobi. Zafrustrirani, zabiti. Jaz bi se na njihovem mestu od sramu v zemljo vdrl.
Jezikoslovec Bavarski-hvaležen material za razne vrste fobije te prepričati ? Takoj nazaj v 1.razred,da te naučijo osnov slovenskega jezika.
Sem gledal fotogalerijo na drugih portalih. 3/4 jih izgleda kot čapci iz Fužin! Frizurice, dolče&gabana, tatuji. Ne damo naše Slovenije, majke mi!
Sploh vedela nisem da je tak shod sicer bi se mogoče celo pridružila.
redki so vedeli.usklajena medijska ignoranca napovedanega shoda.
b.b. - alias izudin arabski ,evo, in uživaj v početju svojih :https://www.youtube.com/watch?v=YQ_bkaoWEzY
bolje 1 mio Klemen Zbačnik-ov , kot 1 izudin arabski.
a ti je guma na metli počila, da nisi mogla na shod?
Ja, s temi presledki so se pa izdali ... Saj vemo, kdo jih nepravilno postavlja, kajne? Bravo Borut Bavarski! Vsaj en, ki skrbi za naše besedišče.
Raje deset pribežnikov, kot en naci ksenofob!
Lepo prosim odpri oči in nehaj zmerjati navadne, delovne ljudi z naciji, samo zato ker imamo radi svojo kulturo, državo in ljudi.
Dej "izudin" nepismeni....slovnico si prešprical, a ne...."hvaležen material za razne vrste fobije te prepričati".....je to zate slovnično pravilen stavek?????
Ne gre za nacije, naciji so bili delavski socialni levičarji. Fantje na slikah so desničarji. Nimajo veze z naciji.
Jih boš dobil, v bajto. Garantirano, ko bodo volitve za nami.
Bolje 100 Klemenov ki ne znajo zažgati knjige za Slovenijo, kot samo en Borut Bavarski. če bi dali na referendum, izgubi Borut z 99%.
A bejž, no? Vse omenjene svinjarije - a so jih begunci/povzročili? Odgovori preprosto.
kr ena, spokaj se v drugi razred osnovne šole, da boš vsaj približno obvladala slovnico, ker to, kar ti pišeš, ni za nikamor!
kr ena, vpiši se v drugi razred osnovne šole, da se vsaj približno naučiš slovnico! Kajti to, kar ti pišeš, ni za nikamor!
borut Bavarski imma prav !
Žurnal24,s svojimi članki spodbujate nacionalizem, ksenofobijo ......posebej pa pisanje janševistov in SSDSSS ovcev