Vse se odvija v smeri, da bo eno veliko sranje iz vsega tega... in Angelca je le dodala piko na i. EU in Bruselj ni nič drugega kot leglo brezhrbteničnih parazitov, katerim se gre le za lastno dobro, saj če… ...prikaži več bi se jim šlo za za regijo in njen razvoj, bi branili mejo in že afriške ilegalce, ki so leta in leta kapljali na Italijanske obale striktno pošiljala nazaj. Meja je postavljena, zakoni so zapisani... problem je v tem, ker jih malokateri dejansko izvaja. Tako da le kapo dol Orbanu, ki je bil edini ki se je postavil za lastno državo!
Tale si jo tut na Dolfeta mane, ko naša Luda mila...samo enkrat bo malo bolj počilo, pa je ne bo nikjer več, taki so vsi isti, posrani :)
Vse se odvija v smeri, da bo eno veliko sranje iz vsega tega... in Angelca je le dodala piko na i. EU in Bruselj ni nič drugega kot leglo brezhrbteničnih parazitov, katerim se gre le za lastno dobro, saj če… ...prikaži več bi se jim šlo za za regijo in njen razvoj, bi branili mejo in že afriške ilegalce, ki so leta in leta kapljali na Italijanske obale striktno pošiljala nazaj. Meja je postavljena, zakoni so zapisani... problem je v tem, ker jih malokateri dejansko izvaja. Tako da le kapo dol Orbanu, ki je bil edini ki se je postavil za lastno državo!
Kako se širokousti, to me spomina na ISIS. Kjer 99% govorijo pa 1% delajo. Ekstremni desničarji = Islamisti ki nas imajo za norce.
Ima vso mojo podporo.
Tudi mojo!
Juhuuuhuuu
vsaj nekdo pameten
plosk * plosk * plosk *
Končno bravo !
nič narobe...se strinjam
FUKNJENI SLOVENSKI KSENOFOBI
JAZ BI Z VESELJEM STRELJAL NATE
Kar seješ, to žanješ.
jaz pa na tebe ne bi...bi te počasi...
škoda šusa za take dragece!
Še dobro da nisi slovenc. Nisi vreden.
Opaaa,.. ženska z "jajci"!! Bravo punca!! Mislim da ima ona več jajc kot katerikoli drugi moški politik v Nemčiji in še kje drugje.
KRETEN
vsi vi ste eni navadni JANŠEVSKI
jJANŠEVISTI - KRETENI