Trajnostno
36118 ogledov

Slovenec testira novost: "Nekateri me sprašujejo, če se mi je zmešalo"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 17:18 06.marec 2024.

Kar je danes eksperiment bo jutri obvezno!

• rd2dmk2 12:46 06.marec 2024.

trajnostni razvoj. ahhhh. grrrrr. a veste kolk porabi ta nov telefon. 50W. a veste kolk so ponucale slavne nokia 3310.niti pol ducata. in vi se greste trajnostni razvoj. računalniki kurjo kilovate, začel so pa z 100W. res ne vem kermu ...prikaži več birokratu se je utrgal da je znorel in selnikom ukinil 3000kW porabo in vse skupij spravil nazaj pod kilovat. in zdej bo dal panel na streho, pod haubo pa še mal baterij in bo kmalu EV težjo in tam 5500 s polnim kesonom. diplome vzet- VSEM

• oneh 14:31 06.marec 2024.

Ne vem no- moj prvi PC-AT s 640 KB spomina in 40 MB trdim diskom je kuril med 250 in 300W. Mini PC s 16 GB spomina in 1 TB trdim diskom pa kuri max 35 W. Prva TV z ...prikaži več ravnim ekranom-plazma 40" je kurila tam 300 W, sedaj mi LED 55" kuri tam 25 W. Prvi Siol komunikator SAGEM je v mirovanju kuril tam 17 W, novi NEO pa pod 1 W. Stari pralni stroj je na pranje porabil nekje 3 kWh energije, novi pa okrog 0,9 kWh... Seveda, če pa primerjaš Nokio z eno vrstičnim LCD zaslonom in novejše pametne telefone...

• dare326 13:43 06.marec 2024.

Moj mini comp porabi 17 W. Gospod raziskovalec naj na avto nalepi napis "Eksperimentalno vozilo, merjenje uporabe PV", da ga Slo ne bo neumno gledala.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.