Slovenija
6215 ogledov

Naraščanje števila migrantov v Ljubljani, policija prilagaja aktivnosti

Komentarjev 65
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Tara_S 10:00 19.september 2023.

Peter Svetina narodni izdajalec bi rad, da Slovenija išče kapacitete za ilegalne migrante kateri so v Slovenijo prišli ilegalno in bodo izkoristili gostoljublnosto (hrana, zdravnik, prevoz) nato pa šli naprej. Si ti res zaslužijo kaj iz davkoplačevalskega denarja ? Naj ...prikaži več jih financira Svetina saj ime 6000 eur plače in drugi nevladniki Nika Kovač je dobil pol miljona eur od Goloba.

• pravicnez 09:55 19.september 2023.

Na Viču so se namnožili tile 2x zgani kot nutrije. Hodijo v skupinah po cca 3-6 skupaj. Ko pride avtobus, jih je na enkrat tudi po 15 komadov. Vsi stari okoli 25-35 let. Nobene ženske. Hodijo s telefoni naokrog in ...prikaži več po kolesarskih poteh. To se ne bo dobro končalo. Treba je sistemsko jih zaustavit ali pa nagnat nazaj.

• brencl47 11:22 19.september 2023.

na meje nastavit lopate in krampe, jih pobasat v "delovne" azile, pa naj tam ob delu čakajo na azil! Veliko bolje, kot pa da v brezdelju uživajo nezaslužene in umišljene pravice in zahtevajo socialo!

• jakec1575 11:32 19.september 2023.

V skupinah hodijo, ler jih nazi rumene skupine pretepajo. Jaz sem veckrat v stiku. Precej prijazni ljudje. Ne pa seveda vsi. Tud kak slovenski zarukanc te v zabaceni vasi pocaka s sekiro

Mehičanka76 13:21 19.september 2023.

brencl47 ampak res! Če bi morali delati v eu, da bi si zaslužili posteljo in hrano, pa da bi se morali učiti jezika, bi bilo manj časa na razne neumnosti. Klinc gleda Zagovornika človekovih pravic. Nimajo samo migranti pravic, tudi ...prikaži veči mi jih imamo, že brez njih je dovolj vsega sranja.

Garancija 09:40 19.september 2023.

Res je,lezejo vsepovsod,kradejo po trgovihah,pumpah,svinjajo okolico,da popi...š,preverjeno

• jakec1575 11:30 19.september 2023.

Jaz se nisem videl migranta krasti. Pa par jih je pomagalo v poplavah, za razliko od slovenskih brezposelnih, ki so jim ponudili celo placilo. Se pa strinjam, da migrantska politika ni ustrezna. Ali jim daj delo ali pa jih ne spusti v drzavo

pantani 12:02 19.september 2023.

Ma spel se jakec!!! Vsi ki jih podpirate,si jih odpeljite domov in jih preživljajte!!! Marš govedo!!!

Leon 13:16 19.september 2023.

Kam je skril Janez migrante iz Venezuele ? Morda so v kleti .

• Grof 14:19 19.september 2023.

Leon, govori se, da imaš doma v štali nekaj deset teh biserov iz vshoda, ne seri, če nimaš za futr, …

• jazalen 09:47 19.september 2023.

Vse nazaj nagnati. Poskrbite za Franclne, Metke in Jožice, ki spijo po hodnikih blokov ali parkih. Nikakršnega nasilja ne izvajajo, ničesar ne zahtevajo za razliko od te golazni. Sram naj te bo država, da za te prasce skrbiš, medtem, ko ...prikaži več za tu rojene se ti jebe.

• andrej084 10:38 19.september 2023.

Vlada, idite v 3pm, nič ne naredite za domače ljudi, za horde krimosov, lenuhov in socialcev iz Afrike pa vse. Fajonka naj jih pri sebi nastani in futra z svojim denarjem, ne pa mojim. Poskrbite za zdravstvo, nižje cene in ...prikaži več obdavčitve, ne pa za golazen, ki naseljuje evropo. Najbolj nesposobna vlada do sedaj, ...

Spajdermam 09:54 19.september 2023.

Golobova policija jih prevaža z meje v Ljubljano zdaj pa cvilijo, da jih je preveč. Notranja papiga Poklular pa, da je vse v redu.

• Grof 14:22 19.september 2023.

Poklukarja za jajca na Petrolovi črpalki na Viču, mogoče bo le spregledal, norc bolani, samo da je pri koritu, nesposobnež, …

• atamama 10:15 19.september 2023.

''Grdi komentarji'' ampak večinoma hudičevo resničnih v praksi. Razumem ljudi, da si želijo boljši jutri. Ampak tudi domači si ga želijo. Pravijo, da Policija povečuje aktivnosti zaradi migrantov, zaradi ciganov, zaradi kriminala. Kje? Sem se pogovarjal z ljudmi iz Dolenjske. ...prikaži več Povečana aktivnost, ko se začuti ''da se bo zgodil Ambrus2''. Na Viču, okoli M trgovine, punce tečejo stran, ko jih skupina ''temnih'' ogovori. Pa zanimivo, samo vozilo na nujni vožnji, edini policaji, ostala preventiva pa?

• Grof 14:24 19.september 2023.

V pizdi, vprašal kekca goloba, kaj dela popoldne,…

• lojs 10:51 19.september 2023.

odkar švabarijo ne fura več mama agelca, ki je ljubila te zapečence, se je po celi eu začel velik upor proti vsej tem folku, ki ga je vsak dan več ... samo še vprašanje časa je, kdaj bodo naši mojstri ...prikaži več nehali s to retoriko, da smo mi kao tranzitna država ... ko je vrč poln, gre voda čez! ... tako kot voda poplavlja, nas bodo zalili vsi ti migranti ... vodo je težko ustavit, ta folk pa mnogo lažje, treba se bo odločit, ali zaščita lastnega naroda ali pa druga varianta, ki bo hujša od poplav

Mehičanka76 13:17 19.september 2023.

lojs tako težko mi gre z jezika, samo zadnje dni res gledaš malo bolj na široko na dogajanje pri nas in po svetu, prav pohvalno. Kaj se ti je zgodilo? ;)

• Grof 14:45 19.september 2023.

Spregledal je tisto kar bi morala naša vlada, mali Masija, je na kolenih pred nutrijo, kapiš, gleda porjavele seske, kot dojenček, v naročju Leona

• lojs 14:49 19.september 2023.

uh kakšna poezija, da dol padeš ... ni čudno, od samooklicanega grofa, veliko je takih klošarjev v elementu

• RAJKO 09:51 19.september 2023.

In potem vlada išle nove centre po Sloveniji ampak ne dobijo sooglasja krajevnih skupnosti. Golob naj si jih vzame domov bo Tina vsaj enkrat videla kaj je moški.c S tem mlačim Golobom si ne more veliko pomagat.

• LudvikK. 12:39 19.september 2023.

Golob ga raje tišči kam drugam kot pa vanjo.

• optimist11 11:23 19.september 2023.

Ko vlada in vsi ostali mislijo da je SLO samo tranzitna država je nekaj z nami močno narobe. Kam pa grejo naprej? V EU in mi nismo članica EU in se nas to ne tiče? Ko bodo zavzeli in prevzeli ...prikaži več celotno EU bodo tudi nas. Nehajmo se slepiti!

• francek 12:50 19.september 2023.

Hrvati jih ne popisujejo in jemljejo prstnih odtisov naše brihte pa to počno in ko jih bodo Nemci začeli vračati bodo pristali v Sloveniji.

• munja 11:35 19.september 2023.

Pa dobro, kdaj bodo začeli to golazen vračati tam, od koder so prišli??? Fajonka kaj delaš, si si jih vzela nekaj domov??

• Grof 14:48 19.september 2023.

FJonka je naštangi Mesca, .

• Toma 10:19 19.september 2023.

Vsaj ena dobra stran: ne vidiš več policaja ob cesti ;-)

Garancija 14:57 19.september 2023.

O pa jih je,samo da samo nas hebejo, črnuhe se jim pa ne da

• Hasan 10:55 19.september 2023.

Za to stanje je kriv Golob in njegova vlada. Prejšnje vlade Cerar, Šarec in janša so na Hrvaško vrnili več 10 000 migrantov. golobova vlada v 2 letih samo 29.

• 4c1f32a51dbf7d6943108c64980b6935762f87d2 11:11 19.september 2023.

Malo info: ko enkrat na HR zaprosijo za azil in dobijo tiste rumene kartice, se pravi so v EU in schengenskem območju, imajo svobodno gibanje po vsej HR in EU. Dobova ni daleč od Zagreba, vlak vozi do slovenske meje ...prikaži več in so tu. Slovenija tako več ni prva država Schengena ( da bi čuvala zunanjo mejo EU), ampak je to HR. In tako jih več ne more slo policija vračat v HR. Razlaga policaja.

• Hasan 11:13 19.september 2023.

Ni res. Če migrant ne zaprosi za azil v sloveniji se ga vrne na Hrvaško.

bobnar53 11:22 19.september 2023.

Bosanc pojma nimaš, zgleda, da si pršu z eno skupino obrezancev v Slovenijo in zdej prodajaš bučke in kalamare!

• lojs 11:42 19.september 2023.

očitno je za nekatere azil tako kot turistična viza... in potem se lahko prosto šetaš kjerkoli po eu... zakaj ima pa avstrija zaprte meje, če je vse ta ko enostavno... mi nismo združene države eu, ampak samo eu, kar je ...prikaži več velika razlika... vsaka država je še vedno samostojna in ima svojo politiko in lahko nekoga sprejme ali pa tudi ne... pa če nam ta bruksel še tako maha... ni čudno, da orbana ne marjajo, ker dela za narod

• 4c1f32a51dbf7d6943108c64980b6935762f87d2 11:53 19.september 2023.

lojs, zraven tega članka imaš prav tega po katerem sprašuješ. Schengen dopušča možnost kontrole na mejnih prehodih vsake držav članice. Slovenija se ni odločila za to možnost. Iz kakšnih razlogov??? Vprašanje. Dnevno mi migranti hodijo mimo hiše, vem tudi , ...prikaži več da jih vozijo v LJ in Logatec, tam se spočijejo in grejo svobodno naprej. Taka je odredba EU, zapreti jih ne smeš.

• lojs 13:50 19.september 2023.

nisem rekel, da jih je treba zapreti, lepo ti piše ... enostavno ga ne sprejmeš, ampak pošlješ nazaj v hr, pa naj jih še hrčki pošlejo nazaj ... jest ne razumem več tega ... letos 40.000, naslednje leto 400.000? ... ...prikaži več očitno je za nekatere še to premalo, u redu 1mil na leto, pa naj okupirajo slovenske domove ... eni očitno res nimate meje, dokler ne bo počilo

• 4c1f32a51dbf7d6943108c64980b6935762f87d2 19:40 19.september 2023.

Ne me j* lojs, ko jih boš ti toliko dnevno videl, jih imel okoli hiše, kot jaz, pol serji, da nimamo meje. A misliš, da mi uživamo, ko jih je vsepovsod polno. In nehaj se kurčit, kako bi ti vse ...prikaži več poslal nazaj. A ti ni jasno, da je to politika, politika tistih, ki mislijo, da so nekaj več. Politika "gospodarjev" sveta! Razj** bat Evropo! Pa dobro jutro, tebi in vsem podobno mislečim.

• lojs 19:55 19.september 2023.

spoštovani komentator zoo, nisem te imel namena je******** ... še vedno pa trdim, da ima vsaka država pravico in predvsem dolžnost, da poskrbi za varnost državljanov in države kot take ... so pa izgovori, da nas vsi drugi komandirajo ... ...prikaži več vsaka oblast, takoj ko prestopi meje, se obnaša kot največja ovčka, kar je logično glede na to, da so nam že več ali manj vse pokradli in zafurali

• 4c1f32a51dbf7d6943108c64980b6935762f87d2 07:52 20.september 2023.

Dobro jutro lojs, se opravičujem, na mojem reagiranju. Vse to vem, v enem zgornjih komentarjev sem opisal, kako poteka pobiranje migrantov pri nas, in kako deluje oblast. Zavedam se, da vladajoči ne delujejo v korist nas državljanov. Desetletja opazujem njihove ...prikaži veče igrice, kako so praktično vse pokradli, razprodali...skratka delajo sebi v korist. In tukaj, v tem primeru ni nič drugače. Samo poglej, kako se ližejo z von der laynovo..

• 4c1f32a51dbf7d6943108c64980b6935762f87d2 07:52 20.september 2023.

Pa naj bo to Golob ali Janša ali kater drug. Od takšnih pričakovati, da bodo zaščitili ljudi, ki na teh območjih živijo že stoletja... jaz več ne pričakujem tega, zdavnaj so nas že prodali.

• Hasan 09:49 19.september 2023.

golob samo pravi - ALAH AKBARRRRRRR

mahatma2 09:26 19.september 2023.

Ljubljančani imajo raje medvede in volkove kot pa migrante , so pač na precej večji distanci kot pa migranti

Anion6anion 10:58 19.september 2023.

Naši zakoni so skregani z zakonitostjo. Begunec brez statusa ne sme delati . In ker pri nas na status čakajo par let , se dogaja to , da tudi ljudje ki bi želeli še zaposlit se ne smejo. Potem pa ...prikaži veča iz dolgčasa nastaja postopanje po Ljubljani in počnejo neumnosti..

• LudvikK. 12:41 19.september 2023.

Ne bluzi. V Nemčiji jih je probal zaoslit MB v proizvodnji in so Merklovi lepo povedali da so neuporabni ali pa nočejo delat. Takih je 95%.

Anion6anion 13:12 19.september 2023.

Torej je po tvojem 5 % se vedno zaposljivih. Bolje kot nic

• jakec1575 11:39 19.september 2023.

Vprasanje je za sestanek evropske komisije kjer se anemicnemu plenkobivu servira podatkev in ultimat. Plenkovic je postal naduta hdz kreatura. Ultimat eu. Ali hrvati zacnejo izvajat schengen ali nove policijske kontrole pri nas samo za vstop v drzavo

• jazalen 13:08 19.september 2023.

fuknjena vlada, ki s eji jebe za vse nas, tu doli. Karma vas bo jebala, če ne prej narod golazen zagamana.

• ilija 13:18 19.september 2023.

Vsak dan se prosto gibljejo na avtobusni in železniško postajo v Ljubljani, včasih sta po dva policista vedno bila prisotna na postaji sedaj jih treba prosit da pridejo ven iz pisarne če bi bili policisti po mestu bi bilo manj tatvin.

• mihatirs 12:43 19.september 2023.

teraj to gamat u tri krasne...da ga srečam, da potolčem k vola...itak je pri nas ilegalno!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.