So na vladi že preveč nazdravljali z alkoholom? Dajte se malo pozanimat po imenu in priimku osebe, ki piše te odloke in mu napišite nujno napotnico za psihiatrijo. Inšpekcija za jedrsko varnost ima verjetno dosti bolj pomembno delo.
Osebno menim, da pri nas bo ta virus obstajal tudi, ko bo, pa če bo cepljena cela Slovenija. JJ ima zdaj toliko svobode, kolikor je ni imel še nikoli. Popoln teror nad ljudstvom. Mrš u 3pm naj gre cel svet. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Super. Koliko jih bo hodilo v vlakcu? En inšpektor pa 2 varnostnika? The best. Kajti, če nabašete na mene bo zelo zdravo, da imate vse obstoječe papirje s sabo. Zakaj? Ker mi boste dokazovali upravičenost teženja. Se že veselim...
In kje so bile gnide do sedaj ? Tam kot bodo tudi v bodoče ! Na toplem v klimatiziranih pisarnah brez kazenske odgovornosti zaradi zanemarjanja svojih obveznosti, jih nikoli niso čutili ! Njihovo poslanstvo je enako božjim poslancem .....vsi so… ...prikaži več so na desnici ...daleč od resnice . Ali ne razumete sporočila nasilja v družinah ?
Letos bo skoraj vsa represivni aparat usmeril svoje praznovanje na "je"... lastnega naroda ,firer pa bo doživljal novoletne orgazme ob branju položnic za prekrške.....
Janša serješ govna že stem, da si prepovedal pirotehniko. Malce bi te moral spolnit na Vrhniko pa Borovnico na vrhu kjer je bilo skladišče JNA in tvoj ukaz za spraznit skladišča kar z civil tovornjaki imam privat posnetke pa tudi… ...prikaži več o temu kam so odpeljali in predaje kovčkov.
Ne ga srat je za več kot 10 let.
no dragi novinarji, ker mi ne morete nič, vam najavljam, da bom večer preživel v krogu prijateljev. pilo se bo in jedlo. hvala za skrb ma nas ne ustrašite. :)
Kaj pa zna ta vlada, druga kot represijo?
So na vladi že preveč nazdravljali z alkoholom? Dajte se malo pozanimat po imenu in priimku osebe, ki piše te odloke in mu napišite nujno napotnico za psihiatrijo. Inšpekcija za jedrsko varnost ima verjetno dosti bolj pomembno delo.
Koka je blem :) Beli noski pač.
Totalna katastrofa. Vedno več omejitev in groženj, pa kljub temu vedno več okužb. Res ne dojamejo, da nečesa ne delajo pravilno?
Hehe, inšpektorje urada za kemikalije na kontrolne točke na občinskih mejah :) :) :)
sam to znate lopovi smrdljivi gnili, krast obicajnemu folku
valadajoči drek hvala ze reprasijo
Ma lahk mi pridejo vsi inšpektorji v kontrolo, jaz bom praznoval tako kot vsako leto, ga ni da mi to prepreči.
Osebno menim, da pri nas bo ta virus obstajal tudi, ko bo, pa če bo cepljena cela Slovenija. JJ ima zdaj toliko svobode, kolikor je ni imel še nikoli. Popoln teror nad ljudstvom. Mrš u 3pm naj gre cel svet. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Pa smo v gulagu.
Super. Koliko jih bo hodilo v vlakcu? En inšpektor pa 2 varnostnika? The best. Kajti, če nabašete na mene bo zelo zdravo, da imate vse obstoječe papirje s sabo. Zakaj? Ker mi boste dokazovali upravičenost teženja. Se že veselim...
Sedaj pa, Veselo na delo, da jim bo delo veselo. Še en presežek in domet te vlade 😎
Bravo vlada, to je paš dokončni padec...
Preden komentiraš se vsaj pisat nauči.
hodimo na volitve in jim damo pooblastila. da nas terorizirajo, za to smo se osamosvojili. bolj kot je svoj bolj se ga boj!!!
NO PASARAN....nihče nima pravice izdati svojega naroda .
In kje so bile gnide do sedaj ? Tam kot bodo tudi v bodoče ! Na toplem v klimatiziranih pisarnah brez kazenske odgovornosti zaradi zanemarjanja svojih obveznosti, jih nikoli niso čutili ! Njihovo poslanstvo je enako božjim poslancem .....vsi so… ...prikaži več so na desnici ...daleč od resnice . Ali ne razumete sporočila nasilja v družinah ?
Ja to bo pa super, ko me bo lovil inšpektor za gozdove oziroma za telekomunikacije po Ljubljani.
Letos bo skoraj vsa represivni aparat usmeril svoje praznovanje na "je"... lastnega naroda ,firer pa bo doživljal novoletne orgazme ob branju položnic za prekrške.....
Janša serješ govna že stem, da si prepovedal pirotehniko. Malce bi te moral spolnit na Vrhniko pa Borovnico na vrhu kjer je bilo skladišče JNA in tvoj ukaz za spraznit skladišča kar z civil tovornjaki imam privat posnetke pa tudi… ...prikaži več o temu kam so odpeljali in predaje kovčkov. Ne ga srat je za več kot 10 let.
urad za raziskavo rud in trošenje časa
no dragi novinarji, ker mi ne morete nič, vam najavljam, da bom večer preživel v krogu prijateljev. pilo se bo in jedlo. hvala za skrb ma nas ne ustrašite. :)