Gospod je želel zgolj užaliti Kacina, Hojsa, Tonina in ostale, ki hodijo na Hrvaško obalo. Morda pa ta članek le ni namenjen žaljenju slovenskih desničarjev.
Pica 8€, pivo 2,60? Ovca je tisti, ki ga ta članek odvrne od Hrvaške. Dajte mi ime picerije v Portorožu, kjer dobim pico in pivo za 10,60 € (oboje skupaj).
kaj pa cene apartmajev in hotelov z 4 in 5 zvezdicami? Ponujate hrčki eno sranje od all-inclusive-light 'light' pa takšne za 2x ceno kot v Grčiji npr., ne seri hrček igor.
kradeze je iz hrvatije naredil hercegovsko vukojebino. ce si vip mas, sicer si sirotinja. grde vile hkrdezejevcev in drugih uhljbov unicuje lepe vasi, mesteca. zal minje za tiste hrvste, k so posteni. drzava jim postaja maceha in odhajajo.
pa kaj komu mar za cene. nabaviš avtodom, ga nafilaš z futrom iz eurospina, parkiraš v grmovlje in je dopust zaston. zakaj pa mislite da je tolk teh avtodomov ? samo še neki mi je mal čudno, ko pride europski… ...prikaži veči turist na Bled joka in stoka kolk je drago vse- vstopnine, pa parkirnine pa pa.. ja pa poglejte cene za plitvice. vstopnina je 40 eurov v sezoni.
Jadransko morje je postala ena velika greznica. Obala je pozidana in zadvinjana z kanalizacijo, da bi to plačeval, mi niti na misel ne pride. Na otokih je malo bolje, žal gre pa tudi tam za masovnost, ki bo kmalu vse… ...prikaži večse uničila. Škoda. Jaz grem v Grčijo.
Priporočam Sardinijo, Korziko, Grčijo, Bolgarijo, Egipt, Ciper, Španijo, če dodaš malo več lahko že dobiš Kubo 14 dni all inclusive hotel 4* kot je na Hrvaškem Hotel s 3* all-inclusive "light" 7dni! Npr.
samo kmetavzarji in luzerji hodijo na Hrvaško na morje...
Pa v Portoroz in Piran
Ostani zdrav, ostani doma :)
Soljatar ne pozabit na Hojsa, Kacina in podobne kmetavzarje. Tam imajo lastne nepremičnine..
potem je pa totih kar precej,veš.
Soljatar itak še ni bil na morju...vprašanje je celo, če ima doma elektriko in vodo...
Gospod je želel zgolj užaliti Kacina, Hojsa, Tonina in ostale, ki hodijo na Hrvaško obalo. Morda pa ta članek le ni namenjen žaljenju slovenskih desničarjev.
In ovce še kar tišijo h kockastim !
Pica 8€, pivo 2,60? Ovca je tisti, ki ga ta članek odvrne od Hrvaške. Dajte mi ime picerije v Portorožu, kjer dobim pico in pivo za 10,60 € (oboje skupaj).
kaj pa cene apartmajev in hotelov z 4 in 5 zvezdicami? Ponujate hrčki eno sranje od all-inclusive-light 'light' pa takšne za 2x ceno kot v Grčiji npr., ne seri hrček igor.
kradeze je iz hrvatije naredil hercegovsko vukojebino. ce si vip mas, sicer si sirotinja. grde vile hkrdezejevcev in drugih uhljbov unicuje lepe vasi, mesteca. zal minje za tiste hrvste, k so posteni. drzava jim postaja maceha in odhajajo.
@jakec1575 ..če bi kakšen dan sok pil in posledično napisal nekaj, kar se celo da prebrati....bi bilo za vse bolj zanimivo
saj je napisal kradeze = hdz, zopet so izvolili mafijo in dokazali, da so kot narodnost zabiti k sto mater
Kockasti so cigani in se igrajo ciganska posla..To se jim lahko obrne v nasprotno stran razen, če ne bodo zaračunavali še morsko vodo in sonce..
Kaj boste šele rekli o nas samih? Cene v članku so bistveno nižje kot npr. v Portorožu.
za apartmane in hotele ter hotelske storitve so Hrvati med najdražjimi z najgršim morjem za to ceno
pa kaj komu mar za cene. nabaviš avtodom, ga nafilaš z futrom iz eurospina, parkiraš v grmovlje in je dopust zaston. zakaj pa mislite da je tolk teh avtodomov ? samo še neki mi je mal čudno, ko pride europski… ...prikaži veči turist na Bled joka in stoka kolk je drago vse- vstopnine, pa parkirnine pa pa.. ja pa poglejte cene za plitvice. vstopnina je 40 eurov v sezoni.
Avtodom je pa verjetno zastonj al kako? Vsaj 150/dan x 10=1500...
slavko a avto avion al pakrižarka je pa tud zastonj al kaj ?
Jezik na fotki bejbe kaže kako dolg je nateg Hrčkov...
Do bleda se "sprehodi"..pa mi potem povej kje kdo koga nateguje bolj...
Jadransko morje je postala ena velika greznica. Obala je pozidana in zadvinjana z kanalizacijo, da bi to plačeval, mi niti na misel ne pride. Na otokih je malo bolje, žal gre pa tudi tam za masovnost, ki bo kmalu vse… ...prikaži večse uničila. Škoda. Jaz grem v Grčijo.
Priporočam Sardinijo, Korziko, Grčijo, Bolgarijo, Egipt, Ciper, Španijo, če dodaš malo več lahko že dobiš Kubo 14 dni all inclusive hotel 4* kot je na Hrvaškem Hotel s 3* all-inclusive "light" 7dni! Npr.
Še malo pa nas bodo tudi Hrvatje prehiteli, pri nas pa futramo NVO-je in razne Golobe
Ti pa forum..Ne rabimo tvojih frustracij propagande negativizma. Za vse vam je itak Golob, Janez pa nikoli. Budala trolasta..
Ja, Hrvati nas bodo prehiteli. :)))
Hrčki so si zapisali dekadenco in stagnacijo z letošnjo izvolitvijo kradeze = hdz zopet. Kot narodnost so se pokazali kot najbolj zabiti v regiji.