Hahaha, pa so mi v neki družbi, ko sem razlagal, da se bo s priseljenci začelo spreminjati okolje in bivalne norme smejali. Samo še namesto toaletnega papirja cevke z vodo za pranje riti in bomo dokazali ''wilkomen'' v vsem sijaju.
Bivalno higienični normativi so različni. Pri nas si umijemo riti po sranju že od najstništva dalje, enako tudi moja otroka. A je sploh možno kako drugače, če nam že standard to tudi omogoča!
To je novo le v Zahodni Evropi. V bivši Yugi( v naših južnih republikah)drugih WC-jev sploh ni bilo. "Čučkalice", smo temu rekli pri vojakih. Soloh ni slabo, težje je za starejše ljudi, drugače pa res lažje čiščenje in manj stikov… ...prikaži več obiskovalcev s površinami. Ampak upam, da ne bo dogodkov, kot včadih na jugu, ko bi na WC železniške postaje moral v visokih gumijastih škornjih
Wilkomen migranten počepajo na školjko, tudi deske ne odmaknejo. V starem Rimu so imeli školjke na sedenje, stranišča na štrbunk so sedeča. Nič drugega, kot usluga migrantom.
Brez panike. Kolikor razumem, imajo več variant in izbiro. Avtocesta je tranzitna pot, kjer se sreča "svet". Že bolje, da montirajo nekaj teh, kot da prideš na WC, kjer je nekdo počepnil na školjko, ker so tako navajeni in je… ...prikaži več vsebina samo delno zadela del, ki ga voda spere.
Začelo se je vsiljevanje tujerodne kulture. Najprej WC. Kasneje bo moteč postal alkohol in napol oblečena dekleta. Kasneje bo potrebno odstraniti zvonike cerkev..
Na tem sekretu če serješ v luknjo dobiš nazaj po pizdi ali jajcih. Tako da se je potrebno posrat na rob. V znak multi kulti ko nam Habibiji poserejjo naše Weceje jim lahko vrnemo tako, da se posejemo v kot.
Hahaha, pa so mi v neki družbi, ko sem razlagal, da se bo s priseljenci začelo spreminjati okolje in bivalne norme smejali. Samo še namesto toaletnega papirja cevke z vodo za pranje riti in bomo dokazali ''wilkomen'' v vsem sijaju.
Če pa gledaš ekološko je pa to v redu,razen da si musliji potem ne umijejo rok,ampak z njimi jejo
Tole nima zveze s priseljenci, ampak bi rada firma prišparala. Ideja ni slaba, ampak ta stranišča so po navadi ogabna. Posrana, poscana, potacana.
Stranišča so odraz uporabnikov .
Še flaške zvodo tam postavt, papir pa ukint.pol. Potlej se pa. Rokuj, če si upaš s takimi.
Edino pravilno! Ali ste prepričani kdo je bil pred vami?
Bivalno higienični normativi so različni. Pri nas si umijemo riti po sranju že od najstništva dalje, enako tudi moja otroka. A je sploh možno kako drugače, če nam že standard to tudi omogoča!
Fuk24 zadnjič sem videl indijca ko je delil riž z levo roko..
Kva, a ti hodis s posrano ritjo naokoli? Priporocam ti spodnjice za enkratno uporabo, bljek...
Ne predstavljam si, kako bodo te wc uporabljali starejši ljudje??
Pa poškodovane noge na primer, težave s hrbtenico, .... ok kot alternativa, katastrofa, če bo samo tako.
Važno je, da se kultura indov in rjuharjev seli v EU!
..."upoštevali so mnenja vzdževalcev" a so wc zgrajeni zaradi vzdrževalcev ali zaradi ljudi?????????????? EU vedno bolj bolana.
Vzdrževalec je pa kaj?
Munja, iz izkušenj...to ni slaba ideja. Nerodno je le za starejše ljudi
Sej je že pol Dunaja zavitega v "cunje", je bil že skrajni čas, da gredo tudi njihovi skreti v korak s časom.
Kulturna obogatitev: manj razvita kultura izpodrinja bolj razvito! Sem bral, da imajo takšne tudi v Mali Srbiji ;-)
Je tako I tako je,!
Res je, sem toliko naglušen, na me še JNA ni hotela! Pa tudi dlje kot po Lijepi njihovi nisem šel na jug.
Sem, sem. Pred kratkim že 60!
Pač multi-kulti!
Ja se tut pozna v nemčiji,ko wikomen podira ljudi kot na bowlingu,hvala ti krava angela
To je novo le v Zahodni Evropi. V bivši Yugi( v naših južnih republikah)drugih WC-jev sploh ni bilo. "Čučkalice", smo temu rekli pri vojakih. Soloh ni slabo, težje je za starejše ljudi, drugače pa res lažje čiščenje in manj stikov… ...prikaži več obiskovalcev s površinami. Ampak upam, da ne bo dogodkov, kot včadih na jugu, ko bi na WC železniške postaje moral v visokih gumijastih škornjih
Za čiščenje res enostavno, za uporabo pa malo manj.
Spet bodo moški WC čisti, Ženski pa za kozlat...Izkušnje iz kampov izpred 30 let.
Kolikor se spomnim, tudi moški wc-ji niso bili čisti!!
Ste odprli meje,zdaj boste dobili svoje
Kitzbil sekret.
To je oprema za nekulturne ljudi, ki niso znali uporabljati školjke in sledi čevljev na školjki dokazujejo, da so čepeli na školjkah.
Wilkomen migranten počepajo na školjko, tudi deske ne odmaknejo. V starem Rimu so imeli školjke na sedenje, stranišča na štrbunk so sedeča. Nič drugega, kot usluga migrantom.
Brez panike. Kolikor razumem, imajo več variant in izbiro. Avtocesta je tranzitna pot, kjer se sreča "svet". Že bolje, da montirajo nekaj teh, kot da prideš na WC, kjer je nekdo počepnil na školjko, ker so tako navajeni in je… ...prikaži več vsebina samo delno zadela del, ki ga voda spere.
Avstrija nemčija še hujša ciganija kot pri nas druge rešitve ni za cigane
Jaz se potikam bolj po civilizaciji, pa moram reči, da jih ni ravno videt. Se jih pa spomnim iz otroštva iz Italije.
Še malo, pa bojo ukinili wc papir in uvedli pipice!
Očitno razgledani niso znali uporabljati školjke, pa se je treba prilagodit.
Začelo se je vsiljevanje tujerodne kulture. Najprej WC. Kasneje bo moteč postal alkohol in napol oblečena dekleta. Kasneje bo potrebno odstraniti zvonike cerkev..
Na tem sekretu če serješ v luknjo dobiš nazaj po pizdi ali jajcih. Tako da se je potrebno posrat na rob. V znak multi kulti ko nam Habibiji poserejjo naše Weceje jim lahko vrnemo tako, da se posejemo v kot.
folk serje tm ko se stoji, s tem bodo dosegli zgolj, da se na ac ne bo vec sralo