pizda, eni pa res ne znajo ob 7 vstat, se usrat, stuširat in it v službo..... petnajstega pobrat plačo in živet do naslednjega meseca s tem , kar imajo... s temle podjetništvom smo zastrupili okolje in glave teh frajerjev in… ...prikaži več ne, ne ne.... treba je nastopat, treba je komandirat.... in kaj za vraga bi bilo drugače, če teh modelo ne bi bilo?
Očitno ni dokazal svoj prav ,,,in je obsojen...no ce pa svoj denar vložis v podjetje lastno se mi zdi pa to normalno ,mar ne ....wanna be pomeben
Verjel je... njegov problem.
Dobro je vedel komu se mora nalimati.
Umazane gate SE PERE DOMA za štirimi stenami!!!
V zaporu so vsi nedolžni......
ni vsak za podjetnika. ampak meni tip na prvi pogled deluje mutivodar. je pa res, da so tudi v hypo bank bili sami jastrebarski mutivodarji.
Bo spoznal dober golaž! No, arestantski....
pizda, eni pa res ne znajo ob 7 vstat, se usrat, stuširat in it v službo..... petnajstega pobrat plačo in živet do naslednjega meseca s tem , kar imajo... s temle podjetništvom smo zastrupili okolje in glave teh frajerjev in… ...prikaži več ne, ne ne.... treba je nastopat, treba je komandirat.... in kaj za vraga bi bilo drugače, če teh modelo ne bi bilo?
Ni tako enostavno. Če ni podjetnikov, ni služb. Kam boš hodil v službo, na sončno upravo.
Ta butl je Ančki pregloboko stegnil roko pod kiklo, pa saj je v naprej vedel, da češpla ne nosi gat, pardon, gatk. Hlačk.
Že sama poroka mi je delovala da sta to dva neka sanjača in Šamanista ki živita v oblakih... in nisem se zmotil