Slovenija
21768 ogledov

Šetinc Pašek ostro o Golobu in ekipi: "Zakaj so me izključili, še vedno niso sporočili"

Komentarjev 101
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Grof 21:55 25.oktober 2023.

Mojcelj, Mojcelj, le kam bite dal, ..

• onxxx 14:11 25.oktober 2023.

Ne rabi ji sporočati nobenih razlogov ker ni na rtvju, pač ji ne zaupa in adijo.

• tamara8 14:48 25.oktober 2023.

Golob in njegovi podrepniki in podrepnice uporabljajo vedno bolj stalinistične metode! Goloba bi bilo treba onemogočiti preden bo prepozno!

• Ender3 17:36 25.oktober 2023.

Razumi, da Janeza onemogočajo že več kot 30 let. Ne gre in ne gre. Kaj bo s tistim, ki je ravno začel svojo politično pot..Prvi trdi, da ga še vedno rešujejo t.i. enaki vatli ali enaka pravica za vse..

• AMEX_No_Thanks 20:43 25.oktober 2023.

Boga Mojca.

• Friderik1950 16:15 25.oktober 2023.

Golob včeraj v dnevniku izjavi, da Janša tega filma, mislil je na propad Svobode in padec Golobove vlade, že ne bo videl. Verjamem, da ga bo, vsekakor pa bo v njem Golob špilal glavno vlogo.

• lojs 14:25 25.oktober 2023.

še vedno ne vem kaj je narobe s tole mojčico ... klub temu, da pri njeni tk izjavi ne manjka janez janša, je dobila šus ... res ne razumem folka, ki vso to druščino danes zagovarja, jutri pa - briši! ...prikaži več ... a temu se reče demokracija? ne, to je zame fašizem oz. informbirojevski procesi, pa naj mi kdo obrzloži, če se motim ... samo ne ti en drek, a je jasno!

• Ender3 16:06 25.oktober 2023.

lojs, nimaš občutka, da se preveč z Mojco ukvarjaš?. Janezovo stanje potem, ko ga je žena Urška zapustila te očitno ne zanima.

lopov 14:02 25.oktober 2023.

ĆESTITKE ZA ODSTOP... TUDI HOLOB JE SPREGLEDAL...

• Ender3 16:19 25.oktober 2023.

lopov veš kaj pišeš? Gospa ni odstopila, bila je odstopljena, izključena po domače..Ne trudi se s pisanjem tistega kar ne ločiš in razumeš..Aktivizmu zbijaš umetniški vtis..

lopov 14:06 27.oktober 2023.

FOTOPUB SE ODPIRA DWLO BO IMELA

• Ogledalce 13:19 25.oktober 2023.

Prepočasi se je udarila s pestjo v sence ko jo je pogledal...

• Ender3 14:47 25.oktober 2023.

Bolj, ko Janšev propagandni zasluti priložnost ali se ji stopnuje pritisk afer, bolj hiter, množični in paničen je njihov odziv. Nora24tv je kot lakmusov papir. Takoj spoznaš aktualnost in težo njihovega problema.Če bi se vladna politika tega zavedala bi uredništvom ...prikaži več naslovila direktivo.Inspekcijsko bi morala nadzirati pisanje in objave in vsebine strankarskega medija in uredništvom zapovedati moderiranje komentarjev na forumu kot to počne MMC..Če to ni moč zagotoviti, komentiranje onemogočiti..

• Grof 15:07 25.oktober 2023.

Danes, Fajonka bo nižala ministre, skupaj s pedrom, Endi, komentar, prosim.

• munja 16:00 25.oktober 2023.

Ender, če ti to, kar si napisal v komentarju, smatraš za demokracijo in svobodo, potem si pa res zabredel zelo globoko in ti ni več pomoči.

• Ender3 16:34 25.oktober 2023.

munja kaj te tako žuli, globina mojih komentarjev?. Pišem jih na osnovi 70 letne starostne podlage in visoke izobrazbe. Kot ateist in apolitik lahko skozi leta ustvarjam spoznanja o vlogi politike v javnem in privatnem življenju..To kar večina pri nas ...prikaži več pojmuje kot demokracijo je farsa. Za pravo zahodno obliko demokracijo rabi okolje in družba stoletje, da izlušči pravi pomen in vsebino.Mi po 30 in nekaj letih smo spoznali samo D od demokracije, ker strici izbozadja še vedno vstrajajo na diktaturi

• Ender3 16:58 25.oktober 2023.

Grof, Število ministrstev je irelevantno, ker izhajajo iz koalicijskih strankarskih kvot in njenih razmerij. Če jih večaš, manjšaš spreminjaš zgolj razmerja in moči znotraj koalicije. Ključ izbire ministrov so zasluge političnih pripadnikov in ne njihova strokovnost, znanja in izkušnje. Ima ...prikaži več pa vlada lahko veliko ministrav,a o vsem odloča eden in edini.Ali pa malo ministrov, ki samovoljno in samopašno brez odgovornosti počno kar,jim paše.Skratka merilo bi moralo biti strokovnost in učinkovitost.

• Friderik1950 18:40 25.oktober 2023.

Da dodam še jaz. V politiki je pač tako, da ko pričneš krvaveti hijene niso daleč, pravzaprav nenehno vohljako po savani. Kar pa se zapisa o inspekciji nad pisanjem tiče, pa bi smiselno dodal, da bi, če prav razumem, inspektorji ...prikaži veči zaradi večje autoritete morali imeti na rokavu kljukasti križ in smrtno glavo na šiltkapi.

• munja 20:03 25.oktober 2023.

Ender visoka starost in visoka izobrazba še nista pogoj, da si bolj pameten kot drugi, ker pišeš same nebuloze in neumnosti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.