Avto /avto/na-strom
5303 ogledov

MG opozoril Evropo: Tveganje, da bodo avtomobili postali dražji

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 09:21 15.oktober 2024.

    Še en strel v kolena in še vmes...Prvi je bil s sankcijami proti Rusiji, ki je načel EU gospodarstvo..Sankcije proti Kitajski pa bodo le nadgradnja tega mazohizma...Te kretene v Bruslju bi morali postaviti pred zid...

  • Avatar Marie Cankar
    marie3 08:45 15.oktober 2024.

    Kar naj obdavčijo, ocarinijo ta električni šrot, ki prihaja od koderkoli, pustijo nam naj avtomobile na gorivo in čim prej sprostijo pogon na vodo (vodik). Dražje bo pa vse od hrane do vseh ostalih dobrin, ker vojne in vojno dobičkarstvo ...prikaži več požira triljone in premešča denar od ljudi k peščici ultramiljarderjev.

    • FejstDogaja 08:50 15.oktober 2024.

      O čem pa tri sanjaš? Vodik je za osebne avtomobile predrag in ga nikoli ne bo. Elektrika je pa bistveno cenejša od nafte, sploh spričo vojn v regijah, od koder je prihaja največ. Ravno doma proizvedena elektrika bi ublažila ta ...prikaži več tveganja. Ti meči denar skozi okno za bencin, sploh ko bo šlo do 2 evra, nekateri bi pa radi alternativo. Je dobro za žep,

    • Ender3 14:10 15.oktober 2024.

      marie3 ima prav, očitno nisi na tekočem z vzporednim razvojem motorjev, ko se bo iz vode ustvarjal vodik kot hibridno gorivo v navezi z elektriko v baterijah..

    • Avatar Marie Cankar
      marie3 15:34 15.oktober 2024.

      Hvala Ender3 :) Tehnologija za pridobivanje in predvsem shranjevanje vodika je ze dolgo znana, zal ni v ekonomskem in politicnem interesu korporacijam. Elektricna vozila niso niti tako cista niti poceni, kot jih zadnja leta reklamirajo, tudi cene ali kaksni eko ...prikaži več pribitki, bodo voznjo z njimi podrazili. Spomnimo kako je bilo polnjenje na zacetku v mestu zastonj, danes pa zaracunajo kar precej, sploh ce zeli uporabnik hitro polnenje.

    • atamama 21:20 15.oktober 2024.

      Saj veš, tudi mamila za probat so zastonj, potem ko si zasvojen pa udri siromaka

  • atamama 07:21 15.oktober 2024.

    Ta ukrep z dajatvami naj bi-v ozadju- pripomogel k dvigu domače prodaje. Ampak tu ima palica 2 konca. Tako zelo bo udarilo nazaj nas potrošnike kot še nikoli. Prvi udarec smo doživeli v skupinskem dvigu cen za 30-40% v času ...prikaži več korone. Dobički so se zvišali in proizvajalci menijo da so zaščiteni pred delovanjem trga. Manjša proizvodnja in večji izplen pomeni hkrati manj za državo in posledično manjšo kupno moč. Res da bo potrebno desetletje da se bo stabiliziralo, takrat pa EK ne bo več, kajne?

  • Ender3 14:05 15.oktober 2024.

    To, kar počne EU in ZDA Kitajski se bo hitro obrnilo kitajcem v prid. Državljani bomo to občutili, ker to predstavlja trgovinsko vojno zaradi slabih političnih odločitev. Vedeli so, kar se bo zgodilo ukrepali pa, niso. Kitajska je postala neustavljiva ...prikaži več in prevladujoča to je sedaj že dejstvo..

  • FejstDogaja 08:47 15.oktober 2024.

    MG ima žal prav. Namesto poceni električnih vozil, ki smo si jih obetali, se bodo cene kitajskih vozil izenačile z dragimi evropskimi. Kdo bo potem kupoval električarje? MG ma že zdaj nekaj dobrih električnih modelov, katerih cena je izenačena z ...prikaži več bencinarji. Ampak po 1. novembru nič več.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.