Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko… ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tisto, kar počnem .
........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com
Slabša, kot je bila vlada Pahorja, jajota in Cerarja, ne more biti in ne ocenjevati danes, ko še niso niti sestavljeni. Da pa desničarje boli, je pa normalno in dokler bodo imeli svojega nepogrešljivega furerja, bo tako.
Hvala bogu da živim v tujini .... slovenci vi se pa kar pripravite in si ne mečite peska v oči ....komedijo boste kmalu doživeli samo da komedijant zaigra vlogo....
prav zanima me čačko bi se oklepali državnega zbora če bi vsak podpisal izjavo da če kaj zašuštra da mora vrniti razliko honorarja ki presega minimalni plači, in za svoja dejanja mora odgovarjati brez vsakršne imunitete, ter naslednji mandat nesme… ...prikaži več delati v državnem zbori ali biti soudeležen stranki ki je povezana z državnim zborom.
Tomaž pojdi v prekmurje in v vaški gostilni pohvali delo Židana.Po možnosti imej na avtu LJ tablico.Po tem kar boš doživel ne boš več hvalil nekoga ,ki ne poznaš njeovega ozadja.Logarju pa ni uspelo ker banka po navodilih ozadja (bivše… ...prikaži več Pirc Musarjeve) ni hotela dati zahtevanih podatkov in je tako ostalo samo pri "predvidevanjih"brez možnosti dokazovanja.Če bi Logar dobil zahtevane dokumente in bi to prišlo v javnost bi Slovenija ZNORELA to mi je osebno povedal nekdo ki je bil tedaj v vrhu neke d
danes sem se pogovarjal s dvema kamničanoma in sta me povabila v Kamnik ,da se na lastne oči prepričam koliko je Šarec naredil za Kamnik NIČ ni naredil.zakaj volilna komisija ne objavi koliko glasov je dobil v Kamniku.menda manj kot… ...prikaži večt 200.ZANIMA ME ČE TIP KII JE KOMAJ KONČAL LESARSKO POKLICNO SPLOH OBVLADA KAKŠEN TUJ JEZIK--RECIMO ANGLEŠKI?????
No ja ko smo že glih pr poklicih,je bil nekaj let nazaj en,ki je fotokopiral ene strani,pa jih ni dobr zadel in jih je zato nesel fotokopirat na Vojaško Fotokopirno Službo,ta pa mu je zaračunala ene par let aresta zarad… ...prikaži več nesposobnosti.Če bi prerisal bi blo boljše in manj stresno?
lahko farba celo slovenijo, me pa prav zanima, kakšen ksiht bo pokazal, ko se bo prvič vrnil iz brusla, da ne govorimo iz nato sedeža ... prav zanimivo
Vladek, ti pa očitno niti Slovenec nisi, ker ne obvladaš slovenščine. Ni ti jasno, da se Slovenec piše z veliko začetnico, sklanjanja priimka Šarec pa ti tudi ni poznano.
Danes se bo Ivanu vžgal Twiter !
a misliš ivanu serpentinšku?
Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko… ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tisto, kar počnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com
Gledati užaljene in maloumne janšiste - neprecenljivo :)
a ti je prišlo?
Slabša, kot je bila vlada Pahorja, jajota in Cerarja, ne more biti in ne ocenjevati danes, ko še niso niti sestavljeni. Da pa desničarje boli, je pa normalno in dokler bodo imeli svojega nepogrešljivega furerja, bo tako.
spet nekdo, ki trpi za jj sindromom, ja ubogi revež ... ni res, lahko je še slabša vlada, lahko je in to še kako
Slabše od dr.fasaderstva ne more bit,žal!
Hvala bogu da živim v tujini .... slovenci vi se pa kar pripravite in si ne mečite peska v oči ....komedijo boste kmalu doživeli samo da komedijant zaigra vlogo....
Eh, Šarec, boš videl koliko glasov boš dobival ko boš kaj predlagal, razen če bo vsak 110% dobil....
ČESTITKE MARJAN ŠAREC !
Ena glasovnica je bila neveljavna. Janša je napisal sebe za mandatarja.
a take mamo tud v parlamentu...to pa je pokončna drža, da oddaš neveljavno glasovnico in taki naj bodo odločali namesto nas...žalost...
Združila jih je močna želja po vladanju in to daje upanje, da bodo skupaj vozili, čeprav jih zna premetavati.
koga je združila in kakšno upanje in koga bo premetavalo ... kdo bi vedel?
Dole JANŠISTI
pa sej niso zmagal, kaj se pizdiš
Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==>> Sexydrom.com
začela se je burleska
prav zanima me čačko bi se oklepali državnega zbora če bi vsak podpisal izjavo da če kaj zašuštra da mora vrniti razliko honorarja ki presega minimalni plači, in za svoja dejanja mora odgovarjati brez vsakršne imunitete, ter naslednji mandat nesme… ...prikaži več delati v državnem zbori ali biti soudeležen stranki ki je povezana z državnim zborom.
a si ti ressen al si po vplivom treh osmic?
prav zato je tak ker vas je večina neresnih in si zatiskate oči ko kdo kaj ukrade ali pa zakrivi.
verjamem, da dobro misliš, ampak sam veš, da se to ne bo nikoli zgodilo
Tomaž pojdi v prekmurje in v vaški gostilni pohvali delo Židana.Po možnosti imej na avtu LJ tablico.Po tem kar boš doživel ne boš več hvalil nekoga ,ki ne poznaš njeovega ozadja.Logarju pa ni uspelo ker banka po navodilih ozadja (bivše… ...prikaži več Pirc Musarjeve) ni hotela dati zahtevanih podatkov in je tako ostalo samo pri "predvidevanjih"brez možnosti dokazovanja.Če bi Logar dobil zahtevane dokumente in bi to prišlo v javnost bi Slovenija ZNORELA to mi je osebno povedal nekdo ki je bil tedaj v vrhu neke d
he, he, he ... le kdo ima slovenca za norca, spičkajo miljarde, pokradejo, in še naprej kradejo in še naprej spičkajo ... le kdo jih bo ustavil
butale so zaživele
danes sem se pogovarjal s dvema kamničanoma in sta me povabila v Kamnik ,da se na lastne oči prepričam koliko je Šarec naredil za Kamnik NIČ ni naredil.zakaj volilna komisija ne objavi koliko glasov je dobil v Kamniku.menda manj kot… ...prikaži večt 200.ZANIMA ME ČE TIP KII JE KOMAJ KONČAL LESARSKO POKLICNO SPLOH OBVLADA KAKŠEN TUJ JEZIK--RECIMO ANGLEŠKI?????
No, ja, en ključavničar pa je top ustvaril in vodil eno državo, pa ne vidim problema.
si se malo zmotu, ni bil ključavničar, to so prodajal celemu svetu, resnica je pa čisto drugačna
No ja ko smo že glih pr poklicih,je bil nekaj let nazaj en,ki je fotokopiral ene strani,pa jih ni dobr zadel in jih je zato nesel fotokopirat na Vojaško Fotokopirno Službo,ta pa mu je zaračunala ene par let aresta zarad… ...prikaži več nesposobnosti.Če bi prerisal bi blo boljše in manj stresno?
malo si preberite tuje medije VENDAR V ORIGINALU in ne to kar nam servirajo kvazi novinrji od raznih medijskih "barak"
lahko farba celo slovenijo, me pa prav zanima, kakšen ksiht bo pokazal, ko se bo prvič vrnil iz brusla, da ne govorimo iz nato sedeža ... prav zanimivo
Tvoj fürer ma že dones tako surlo,da je DARS speljal obvoz,da ne bi blo zastojev! :))))
jaz nimam nebenega firerja, da ne bo pomote
imaš, imaš, ampak ne upaš priznat !!!!!!!
u redu, mam ženo, ona je zaenkrat firer, evo
Butasti "slovenci " so dali glas za Šareca
Vladek, ti pa očitno niti Slovenec nisi, ker ne obvladaš slovenščine. Ni ti jasno, da se Slovenec piše z veliko začetnico, sklanjanja priimka Šarec pa ti tudi ni poznano.
novi osli, novi lopovi, nova komedija kur brez pameti
Zakaj si obupal ? Kdo te je nagovoril ?
pa sej ni veliko novih oslov, razen prvega, vse ostalo je isto, cerar, židan, erjavec, bratušek in še kdo, a so to nova imena?
prostozidarska posla. Sam da imamo zopet instant levo stranko, in da jo ljudje volijo!? Jao