Država rabi nacionalno televizijo, samo tale RTV v resnici ni nekaj bog ve kaj, z Janezom ali brz njega. Brez njega se zdijo novice malo bolj verodostojne. Drugače pa javna hiša potrebuje hudo prevetritev, pred vsem finančno in kadrovsko.
Malo šokantna objava 100 najbolj plačanih v javni medijski hiši v času, ko drugi pomembni javni delavci stavkajo..Ne/priljubljena Erika iz Tarče za enourno tedensko pripravo in vodenje prejme 4.600€ bruto plače. Možina za Pričevalce preko 4.800 €. Ni hudič, da… ...prikaži več izkazujejo finančni primanjkljaj..
https://spletnicasopis.eu/2024/01/09/place-rtvs-martic-in-horvatova-ki-na-cesto-meceta-novinarje-nista-najbolje-placana-na-vrhu-manjsinci/
Končno bomo intelektualci spet dobili na zaslone nekaj, kar bo na našem nivoju. Studio city ali pa kaj podobnega z drugim imenom. Razumem nesrečnike, ki Marcela in sovoditelje oddaje Studio city niste razumeli, niti jih ne boste v bodoče, v… ...prikaži več kolikor bo vsem dana možnost nadaljevanja kariere na TVS.
Prava resnica in svoboda govora je zgolj na Nori24tv. Če spremljaš prispevke Domna Mezga ti je takoj vse nejasno, kdo resnično stoji za temi nebulozami.
Štefančiča sem rad gledal. Ja, pa so ga sunili v rit. Možine vsekakor ne prebavim, pa ga bi moral še kar gledati? Le zakaj? Desničarji, lepo prosim, da mi poveste kaj Možina ima kar Štefančič nima?
Štefančič je oseba, ki jo izredno težko gledam. Goste vabi v svojo oddajo, če mu odgovori niso všeč, jim pa toliko časa polaga odgovore na jezik, da končno sliši to, kar hoče. Če pa mo to ne uspe, začne odštevati… ...prikaži veči sekunde. Tipično egoist, ki noče slišati drugačnega mnenja od svojega.
Ender si pa tečen kot podrepna muha. V vsakega se vtakneš, kaj te sploh briga, kaj kdo plačuje in ne plačuje, brigaj se zase, bebec na 100 kubikov, obseden z JJ.
@Ender Ender pa ne zna okol prinest oz. izklopit rtv priključka. 30 sekund dela za računalnikom in en klic (1 min). Dela se pametnega, osnov pa sploh ne pozna.
Potem razumi tudi naciste v Auswitzu, ki so ljudi vodili v smrt rekoč, da delo osvobaja..Entam, to povej danes tistim, ki imajo določeno normo ob tekočem traku in delajo za minimalca. Peskova je lahko profesionalna za 4800 bruto podobno kot… ...prikaži več Bergant. In ne reci, da sta v čem primerljiva..Ne mislim na spol..
Kar se pa njihovih plač tiče, so pa ansolutno previsoke. Te najvišje bi bilo treba porezat. Zakaj Roza dobi 5k+ BTO, mi ni jasno. Je pa res, da ima vsaj 30 let kilometrine na rtv in ji nekaj že dodatek… ...prikaži več za delovno dobo vrže.
Ender, tisto "delo osvobaja" je deplasirano. Primerjal pa sem Pesek in onega pezdeta Možinata. Ne vem, kaj ima Bergant veze tukaj, ker ga mark035 ni omenjal. Zato ga nisem omenjal niti jaz.
stinger - desničarji = (katoličani, fašisti, nacisti).. so največji zločinci na SVETU in komunisti so bili pravi amaterji napram desničarskim zločincem. V imenu vere so pobili milijone ljudi.. ampak to ovce pozabljate.
Odpustiš 15 ljudi in vzameš honorarno ultra levičarja namesto njih, depolitizacija levičarjev uspela, kdaj bo referendum o neplačevanje te HANZI GREZNICE.
Samo da so naši...ampak uradno nimamo denarja in bomo odpuščali...a vendar rabimo kritičnost po naše (uradno je to neodvisno in objektivno, se razume) ali lepše povedano svobodo govora, saj druge so naslednje volitve že sedaj izgubljene.
Država rabi nacionalno televizijo, samo tale RTV v resnici ni nekaj bog ve kaj, z Janezom ali brz njega. Brez njega se zdijo novice malo bolj verodostojne. Drugače pa javna hiša potrebuje hudo prevetritev, pred vsem finančno in kadrovsko.
Pa brez kuharjev, šlogarjev in podobne krame.
Malo šokantna objava 100 najbolj plačanih v javni medijski hiši v času, ko drugi pomembni javni delavci stavkajo..Ne/priljubljena Erika iz Tarče za enourno tedensko pripravo in vodenje prejme 4.600€ bruto plače. Možina za Pričevalce preko 4.800 €. Ni hudič, da… ...prikaži več izkazujejo finančni primanjkljaj.. https://spletnicasopis.eu/2024/01/09/place-rtvs-martic-in-horvatova-ki-na-cesto-meceta-novinarje-nista-najbolje-placana-na-vrhu-manjsinci/
Kolko dajo Bergantu, ki mu vsakih 6 mesecev brišejo manjko ure ?
Pričakoval sem da bo nova garnitura RTVS počistila in ne samo zamenjala družbene parazite.
He, he...Spet bo prikletne božjast metala..."Spoštovani gospod predsednik, gospoda nadškofa, prikletne ovce"......
Sedaj bo moral spremeniti na: "Spoštovana gospa predsednica" ;)
Božjast meče ostarelega hipija. Žal jih je jwbeno preveč..
klet. nas je prekleto jebeno več
Zakaj bi morali samo kmetavzarji imeti svoje oddaje. Tudi intelektualci imajo lahko svojo oddajo.
kaj ti pomagajo itelektualci, če imajo zgrešeno osnovo?
Klošar ni nek itelektualec.
Končno bomo intelektualci spet dobili na zaslone nekaj, kar bo na našem nivoju. Studio city ali pa kaj podobnega z drugim imenom. Razumem nesrečnike, ki Marcela in sovoditelje oddaje Studio city niste razumeli, niti jih ne boste v bodoče, v… ...prikaži več kolikor bo vsem dana možnost nadaljevanja kariere na TVS.
Se pa visoko ceniš intelektualec.
Kot vsi ljudje, se tudi sam zavedam svoje vrednosti.
Gremo Marcel naj se vidi in sliši v Sloveniji svoboda govora .
Prava resnica in svoboda govora je zgolj na Nori24tv. Če spremljaš prispevke Domna Mezga ti je takoj vse nejasno, kdo resnično stoji za temi nebulozami.
"svoboda" si napisal z malo, kar je narobe, če navajaš ime stranke. ;-)
Štefančiča sem rad gledal. Ja, pa so ga sunili v rit. Možine vsekakor ne prebavim, pa ga bi moral še kar gledati? Le zakaj? Desničarji, lepo prosim, da mi poveste kaj Možina ima kar Štefančič nima?
Viš jest pa obratno..
Torej se s tem počasi končuje DE-politizacija rtv_ja
Štefančič je oseba, ki jo izredno težko gledam. Goste vabi v svojo oddajo, če mu odgovori niso všeč, jim pa toliko časa polaga odgovore na jezik, da končno sliši to, kar hoče. Če pa mo to ne uspe, začne odštevati… ...prikaži veči sekunde. Tipično egoist, ki noče slišati drugačnega mnenja od svojega.
Štefko ne navaden drekač in egoist.
Bravo Sandi. Popolnoma res. Dovolj dolgo sem ga gledal, da vem
Vpoklic Marcela je tako bil pričakovan. Jebeno tako ne gledamo RTV-ja .
Ker ste jebeno zarukani in podlušate le župnika in NoroTV
luckyss malo se ohladi bedak rdeči...
Hvalabogu da ne plačujem več te greznice
Kaj živiš ob sveči brez elektrike ali pa ti jo starši plačujejo naročnino v skupnem gospodinjstvu..
Uauuu ende.... komentar brez JJ? Boš preživel?
....pa še enkrat omeni moje tastare, pa ti bom ksiht kovaško zvaril z jalovim jeklom....
Ender si pa tečen kot podrepna muha. V vsakega se vtakneš, kaj te sploh briga, kaj kdo plačuje in ne plačuje, brigaj se zase, bebec na 100 kubikov, obseden z JJ.
@Ender Ender pa ne zna okol prinest oz. izklopit rtv priključka. 30 sekund dela za računalnikom in en klic (1 min). Dela se pametnega, osnov pa sploh ne pozna.
Ender kako kaj demenca??
Lepo.. bom po dolgem času spet gledal normalno oddajo na RTV. Nujno je treba odpustiti Možino in Rosvito Pesek, ki sta oba (SDS potaknjenca).
Pesek vsaj profi opravlja svoje delo. Možina je pa direkt agitator.
Entam si videl kakšno plačo omenjena prejemata? Po videnem so mladi zdravniki resnično podplačani.
Nisem komentiral njune place, pač pa delo
jebeno hitr glej, ker ne boš dolgo.
Potem razumi tudi naciste v Auswitzu, ki so ljudi vodili v smrt rekoč, da delo osvobaja..Entam, to povej danes tistim, ki imajo določeno normo ob tekočem traku in delajo za minimalca. Peskova je lahko profesionalna za 4800 bruto podobno kot… ...prikaži več Bergant. In ne reci, da sta v čem primerljiva..Ne mislim na spol..
Kar se pa njihovih plač tiče, so pa ansolutno previsoke. Te najvišje bi bilo treba porezat. Zakaj Roza dobi 5k+ BTO, mi ni jasno. Je pa res, da ima vsaj 30 let kilometrine na rtv in ji nekaj že dodatek… ...prikaži več za delovno dobo vrže.
Ender, tisto "delo osvobaja" je deplasirano. Primerjal pa sem Pesek in onega pezdeta Možinata. Ne vem, kaj ima Bergant veze tukaj, ker ga mark035 ni omenjal. Zato ga nisem omenjal niti jaz.
Ender mal se pozanimaj o številu komunističnih žrtev. Večjih zločincev od komunistov ni.
stinger - desničarji = (katoličani, fašisti, nacisti).. so največji zločinci na SVETU in komunisti so bili pravi amaterji napram desničarskim zločincem. V imenu vere so pobili milijone ljudi.. ampak to ovce pozabljate.
zločini RKC - https://static1.1.sqspcdn.com/static/f/827989/15116787/1321289366180/50+million+protestants+killed.pdf
Da ne govorimo o pedofiliji, ki je največji greh RKC.. ampak, ljudje še vedno verjamejo, da so župniki "sveti" - ha ha ha
Torej tudi šolniki niso sveti! Da o rdeči rasi ne govorimo.
Odpustiš 15 ljudi in vzameš honorarno ultra levičarja namesto njih, depolitizacija levičarjev uspela, kdaj bo referendum o neplačevanje te HANZI GREZNICE.
Groza! En klošar več na TV!
Pa glih zdaj ko sem se že navadil na Marcela Artača...
Samo da so naši...ampak uradno nimamo denarja in bomo odpuščali...a vendar rabimo kritičnost po naše (uradno je to neodvisno in objektivno, se razume) ali lepše povedano svobodo govora, saj druge so naslednje volitve že sedaj izgubljene.
Lessie se vrača.
GOLOBOV RITNI OKRASEK ŠTEFANČIČ.
še lepše izgleda tarča na čelu jj
tega klovna bomo poslal tja kamor spada in to po hitrem ruskem postopku...
mark my words...