ČESTITKE JANEZU JANŠI!!!!SLOVENEC SLOVENCEM!!!!
67 let že živim za ta dan, da je moj ljubljeni ustoličen. Res točim solze sreče tovariš Ivan vse naj
Mislim,da moraš h kakšni uri slovenščine..nauči se pravopisja..ali si v stari jugi " piši kao što govoriš "?!
Bravo .razum,pogum in delo so dobili vrednsot
...gnoj ostane gnoj!!!...želim mu vse najslabše!!!
si siguren da je janša čisti slovenec.???
kaj si nekaj let nazaj spal ko je bil že predsednik vlade in to zelo slab.
če je to demokracija potlej ...??? to me bolj spominja na blitzklik
roksa: SLOVENEC SLOVENCEM Walter Wolf
Bolje biti umsko podhranjen kot pa umsko popolnoma izstradan kot vi ta rdeči!
Bravo ZIC!! Kljub temu, da sem se odločil, da ne berem in ne pišem več komentarjev sem se ob tvojem res od srca nasmejal. Kar je res je res. BRAVO
izRODEk, tralala: jooj kako je težko nekaterim sprejeti poraz. Pa res ne razumete, da čimbolj pljuvate Janšo tembolj je priljubljen. Vi ste ne samo umsko podhranjeni ampak popolnoma sestradani, shirani.
@tralala: zaradi laži enega lokalnega glasila KS Murglje se pa res ne more nobenemu sesuti svet.
Naslenje volitve volim Viranta!
ČETIRI PUTA JEDAN (1111) Jel si bio na Triglav? Kako ti ide na granici od Crni kal?Mogu bes pasoš na more ? Još naša parola: SRBIJA DO TOKIJA!!!
Janši čestitke! Drži se in pokaži kaj znaš!
Razum, pogum in delo praviš!! Ti nisi normaln.
sej ni slovenc....
Bravo Stolp!!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
ČESTITKE JANEZU JANŠI!!!!SLOVENEC SLOVENCEM!!!!
67 let že živim za ta dan, da je moj ljubljeni ustoličen. Res točim solze sreče tovariš Ivan vse naj
Mislim,da moraš h kakšni uri slovenščine..nauči se pravopisja..ali si v stari jugi " piši kao što govoriš "?!
Bravo .razum,pogum in delo so dobili vrednsot
...gnoj ostane gnoj!!!...želim mu vse najslabše!!!
si siguren da je janša čisti slovenec.???
kaj si nekaj let nazaj spal ko je bil že predsednik vlade in to zelo slab.
če je to demokracija potlej ...??? to me bolj spominja na blitzklik
roksa: SLOVENEC SLOVENCEM Walter Wolf
Bolje biti umsko podhranjen kot pa umsko popolnoma izstradan kot vi ta rdeči!
Bravo ZIC!! Kljub temu, da sem se odločil, da ne berem in ne pišem več komentarjev sem se ob tvojem res od srca nasmejal. Kar je res je res. BRAVO
izRODEk, tralala: jooj kako je težko nekaterim sprejeti poraz. Pa res ne razumete, da čimbolj pljuvate Janšo tembolj je priljubljen. Vi ste ne samo umsko podhranjeni ampak popolnoma sestradani, shirani.
@tralala: zaradi laži enega lokalnega glasila KS Murglje se pa res ne more nobenemu sesuti svet.
Naslenje volitve volim Viranta!
ČETIRI PUTA JEDAN (1111) Jel si bio na Triglav? Kako ti ide na granici od Crni kal?Mogu bes pasoš na more ? Još naša parola: SRBIJA DO TOKIJA!!!
Janši čestitke! Drži se in pokaži kaj znaš!
Razum, pogum in delo praviš!! Ti nisi normaln.
sej ni slovenc....
Bravo Stolp!!