Numerološko bi jim najbolj ustrezalo ime Pogubniki. Saj res, leto se zaključuje in spet bom dobil na desetine kilogramov pošte voščil z najlepšimi željami vseh tistih, katerim sem z numerologijo in ustrezno izbiro imena firm oz. dejavnosti odprl vrata za… ...prikaži več neprestan dotok financ. Lepo je, ko opravljaš dobro delo in občutiš občutek hvaležnosti in spoštovanja.
Demokrati zveni preveč splošno, sploh pa preveč podobno. Republikanci, bi bilo tudi slabo, ker bi moral Logar nenehno zasmehovati Jajota. Še najbolje bi bilo Logarjevi logarji, če pravi logarji ne bi imeli nič proti.
Imenovala se bo "PETA KOLONA" ali pa "Mali SDS"...
Isto sranje kot sds, samo vključuje še jajotove ultra lojalne ritoliznike!
Se je zmotil, pravilno je Diktatorska! Samo povem...
Luzerska ! Karkoli se je solo lotil je popušil..
Pozabljaš, da so odvod Puklastega, ki bo prevzel novo stranko!
Satelitski demokrati Slovenije, hehehe.
Fant je Janezova šola in on se ima za demokrata. Ha ha ha ha
Cisti komunizem!
Ja rabimo njegovo,Erjavčevo,Ruparjevo zelo nujno!!!
Zagotovo jih ne bom volil. Smrdijo po sd sss.
Demokrati? Nebi blo manj ocitno ce bi se imenoval kr Jajotov satelit??
pobral pa bo vse kar naenkrat spreobrnjene svobodne levičarje,mi pa bomo spet plesali
Predlagam ime Presredek. Ali pa Vanalija.
Zakaj ne Odpadniki?
Numerološko bi jim najbolj ustrezalo ime Pogubniki. Saj res, leto se zaključuje in spet bom dobil na desetine kilogramov pošte voščil z najlepšimi željami vseh tistih, katerim sem z numerologijo in ustrezno izbiro imena firm oz. dejavnosti odprl vrata za… ...prikaži več neprestan dotok financ. Lepo je, ko opravljaš dobro delo in občutiš občutek hvaležnosti in spoštovanja.
Demokrati zveni preveč splošno, sploh pa preveč podobno. Republikanci, bi bilo tudi slabo, ker bi moral Logar nenehno zasmehovati Jajota. Še najbolje bi bilo Logarjevi logarji, če pravi logarji ne bi imeli nič proti.
Zakaj “Demonkrati” in ne “Republikanci”?
Akterja bi se morala prej zmeniti in ne, da ga JJ v napovedih na X omrežju celo prehiti z najavo.