Pod streho /pod-streho/nepremicnine
29692 ogledov

Ljudje v vrsti za stanovanja, 227 skladovih pa praznih

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Naklonsky 09:04 03.januar 2025.

Znano je, da so prejemniki takšnih stanovanj nedgovorni, neskrbni in obenem zahtevni po ne vem kakšnem standardu ter kvaliteti! Ko jih zapustijo, jih v večini primerov pustijo v razsulu!

• Ender3 15:07 03.januar 2025.

Če je to tebi znano še ne pomeni, da je to znano večini. Ne gloreficiraj stvari, ki jih ne poznaš..

• Naklonsky 15:49 03.januar 2025.

Ker si eden izmed teh packov, ti to prav gotovo ni in ti ne bo.

• Soljatar 10:37 03.januar 2025.

bolš da so stanovanja prazna, kot da so necivilizirani čefurji notri...

• Ender3 15:04 03.januar 2025.

To, da si ti neciviliziran trol pa ni problem..

• Grunf 08:52 03.januar 2025.

Asta in njeni so odločeni, da tiste, ki vse te stroške pokrivajo sami ob tem, da so stanovanja tudi sami kupili, zgradili, ali podedovali od staršev, odrejo s svinjsko visokim davkom. Da bo le njim lepše. Nad tem je, zanimivo, ...prikaži več navdušen tudi Han. Kakor podjetniško usmerjen v poslih z državo in svojimi pajdaši pa očitno le dobro prikrit revolucionar, nič manj kot Asta.

• Ender3 15:03 03.januar 2025.

V nepremičninske posle je najbolj vpet JJ. Bremeni ga Trenta on pa to ocenjuje kot politični proces. Naj ga končno obsodijo tudi zato, da bo drugim v opomin..

• Grunf 18:43 03.januar 2025.

Naj ga obsodijo že zato, da bodo tebe s tem osrečili, @Ender. Sicer je tako v članku, kot v mojem komentarju nanj govora o drugi temi. O neučinkoviti izrabi skladovih stanovanj in o tem, da bodo nesposobneži tudi zato še ...prikaži več enkrat več izropali mojo denarnico. Če želiš, lahko debatirava o tem.

• Plavi-mil 12:00 03.januar 2025.

227 skladovih, koga čakajo, mlade Slovenske družine sigurno NE, ta vlada jih daje Balkancem, kateri samo prestopijo mejo in si zaželijo socialo in stanovanje, ta ptičja vlada ne dela za Slovence, nam samo dviguje davke.

• Ender3 15:00 03.januar 2025.

Tebi mentalni revež ni mogoče več ničesar dvigniti..

• McBobo 19:00 03.januar 2025.

Ender, ljubitelj zapečencev.

lopov 10:03 03.januar 2025.

Taka stanovanja razturijo v prafaktorje ... je najemnik dal v najem hišo ... 1x so plačali najemnino pol nikoli več sam moral vse plačevat smeti,vodo,elektriko itd ... stanovanje je bilo v prefaktorje razdejano kurili so z pohištvom spali na jogijih ...prikaži več samo a pred tem bilo vse novo pohištvo notri .... zato nebi dal nikoloi v najem .... kar sicer sedaj zahtevajo maljevac garda ...

• Eddie 09:48 03.januar 2025.

Najprej naj ta stanovanja oddajo, potem pa naj pametujejo ostalim. "..da omogočimo učinkovito izvedbo" Če jih obnavljate po eno leto, niste ravno učinkoviti. Je pa res, da leporečit pa znate...

• Naklonsky 13:37 03.januar 2025.

Ve se, kako LAHKO poteka obnavljanje - “malo meni, malo tebi”….

• Ender3 14:55 03.januar 2025.

Troli pregovorno znajo pametovati ob tem pa, si še uporabniške profile menjavajo

Leon 14:30 03.januar 2025.

Stanovanjski sklad ....prosim vas lepo ! Kdo so nadzorniki ?

• McBobo 18:58 03.januar 2025.

Ti že ne, ker bi še to pokradel kar je.

• McBobo 11:30 03.januar 2025.

Imam 3 prazna stanovanja v Ljubljani novejše gradnje, sem njihov lastnik in mi tudi na misel ne pride, da bi komu dal v najem. Da mi vse v prafaktorje razmontirajo, potem se bom pa še po sodiščih desetletja dajal, da ...prikaži več jih spravim ven. Čakajo, da jih še dražje prodam.

Leon 14:27 03.januar 2025.

McBobo...tvoje klopce v parku ne štejejo .

• Ender3 14:58 03.januar 2025.

Prazne glave so največji problem nepremičnine na Trstenjakovi.

• McBobo 18:54 03.januar 2025.

Vidva levajzarja, vem ljubosumje je hudič. Spravita se delati, pa bosta mogoče tudi vidva kdaj imela lastniško stanovanje. Čeprav dvomim, da sta v življenju sploh zmožna česarkoli pozitivnega narediti. Verjamem pa vama, da že imata izkušnje s klopcami v parku.

Leon 19:23 03.januar 2025.

McBobo možganski maloposestnik .

• alex01 19:56 03.januar 2025.

Tko nas nategujejo. Stanovanja morajo biti prazna za "naše". Medtem pa uporabniki, ki živijo drugje, ta stanovanja oddajajo na trgu kot da so njihova. Sklad oz. oba Sklada pa lažete, da nimata stanovanja v teh naseljih. Metodologije dodeljevanja pa tudi ...prikaži več ne razkrijejo. Pravila in dodeljevanje tock so pa vsakič drugacna.

• Kmodri_ 20:09 03.januar 2025.

Naj gredo v geta bakrenih in si postavijo hišo!

Slayer 19:40 03.januar 2025.

Dragi moji,nategujejo vas tako po levi kot desni,ampak 1x ovca zavedno ovca!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.