Bistvo je v količini. Lahko poješ čisto majčken kos slastne potice, ali pa košček svinjske krače. Zakaj pa ne? Obrok naj ne bo večji od tvoje pesti, med obroko pa štiri ure.
Kultura komentarjev pa je zavidanja vredna. 🤦 NIJZ je svoje delo opravil in ljudem pravilno svetoval. Če kdo želi, lahko nasvete upošteva ali pač ne, tako kot jih, očitno, ne upošteva Krek - pač njegova odločitev, kdo smo mi, da… ...prikaži veča bi mu solili pamet?
Ni pa potrebe po žaljenju, saj taki komentarji več povedo o vas, kot o tistem, ki ga žalite.
Vesele praznike vsem dobromislečim ljudem!
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Krek, dej briga se svoj vamp, druge pa pusti pri miru. Zgleda da ti v enem obroku poješ toliko, kot jst v celem dnevu
Če se boš pregrešil pa 14 dni karantene al kako🙊
Sebe ne zna kontrolirati, bi pa solil pamet drugim!
Bistvo je v količini. Lahko poješ čisto majčken kos slastne potice, ali pa košček svinjske krače. Zakaj pa ne? Obrok naj ne bo večji od tvoje pesti, med obroko pa štiri ure.
A je ta sploh še živ?!!!
Krepki suhec svetuje...
STA bluzi oziroma dela zdraho po nepotrebnem. Delo NIJZ ni samo epidemija (https://www.nijz.si/sl/podr)
Krek, za svoj vamp se brigaj
Kultura komentarjev pa je zavidanja vredna. 🤦 NIJZ je svoje delo opravil in ljudem pravilno svetoval. Če kdo želi, lahko nasvete upošteva ali pač ne, tako kot jih, očitno, ne upošteva Krek - pač njegova odločitev, kdo smo mi, da… ...prikaži veča bi mu solili pamet? Ni pa potrebe po žaljenju, saj taki komentarji več povedo o vas, kot o tistem, ki ga žalite. Vesele praznike vsem dobromislečim ljudem!
Vi kar pojejte čim več E jev. Glede na komentarje si to zaslužite.
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
To je namenjeno tistim, ki si ne morejo privoščit.
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m