Šport
168 ogledov

Kralji dobili nasprotnike v končnici, izjemno priznanje za Kopitarja

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjaProcesija 09:48 19.april 2024.

    Liga je (bila?) do lastnika Kojotov več kot korektna. Ni bil sposoben kupiti parcele ali pa zagotoviti vode za novo dvorano. Mož je sicer zasebno živ obup, pridiga o družinskih odnosih znotraj organizacije, pri čemer so pravila obnašanja do njega ...prikaži več strogo določena, vključno z edinim sprejemljivim nazivom podrejenih do njega Gospod Meruelo. Kot Latinoameričan je imel pri NHL precej bonusa. Liga se želi širiti na netradicionalna tržišča, tako lokacijsko (Jug, puščava) kot demografsko (med nebelce).

    • PasjaProcesija 09:51 19.april 2024.

      Kar se tiče LA je ponovno pričakovati izpad v prvem krogu. To bi moralo vsaj pomeniti odhod športnega direktorja Blaka, ki je z menjavami osiromašil moštvo. Moštvi LA in EDM sta si v mnogočem podobni, je pa zaradi slabšega kadra ...prikaži več LA prisiljen v bolj zaprt in nezanimiv tip igre. Oboji se močno zanašajo na nekaj najboljših igralcev. LA je odličen v igri z igralcem manj in povprečen v igri z igralcem več, EDM je v igri z igralcem manj povprečen in odličen v igri z igralcem več.

    • PasjaProcesija 09:57 19.april 2024.

      Blago prednost v vratih ima LA. Serija se bo verjetno ponovno lomila na centrih 3. napada. Na tekmah v EDM je pričakovati boje McDavid-Kopitar in Draisaitl-Daneault, v LA-ju pa McDavid-Daneault in Draisaitl-Kopitar. EDM je na 3. centru zelo močan (Nugent-Hopkins), ...prikaži več LA-jeva "okrepitev" Dubois pa je pričakovano razočarala. Mislim, da bo LA serijo začel z Duboisem na poziciji 3. in Lizottom na poziciji 4. centra, Byfield pa bo na Kopitarjevem krilu. Pozneje utegne iti Byfield na položaj 3. centra.

    • PasjaProcesija 10:02 19.april 2024.

      Nasprotnik bi sicer lahko bil tudi boljši ali slabši. LA-ju bi najbolj odgovarjal Vancouver, so se pa na zadnji tekmi vsaj srečno izognili Dallasu. Slednji so jih v vseh treh srečanjih zlahka premagali (1x 5:1, 2x 4:1). Z EDM je ...prikaži več LA igral štirikrat, 1x so izgubili po podaljšku, 2x po rednem delu, 1x pa zmagali. Za Kopitarjem je sicer dober redni del, vendar izjemoma ni bil najboljši strelec ali podajalec moštva. Zelo počasi se kažejo znaki staranja. Trenerji mu igralni čas odmerjajo razumneje.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.