sem pa prepričan da novica ni napisana verodostojno,škoda preverjat ,je vsakič resnica drugačna.Isto ste palamudili da je v avstriji obvezno cepljenje proti covidu pa ni res
Ravno mladina je tista, ki je najbolj navalila na cepiva poleti, govorim za starostno skupino od 18-24 let.Dosti višji procent so pocepljeni kot starejši do 40 let.Samo v LJ je 70% cepljenih od 18-24 drugod pač dosti manj.
Matrvola, kaj pa, če so jebe_a cepiva naredila kakšno sranje. Globalisti pokvarjeni. Čakte, ko bo Cracka zalilo k mojo klet med neurjem....
A spet eden, ki je bolj pameten od vse znanosti.
Cepivo pa 100% nima nobene veze pri tem.
Žal možno tudi da je to lahko bodisi od korone bodisi od cepljenja. Zaupanja vrednega odgovora od medicine itq ne bo.
sem pa prepričan da novica ni napisana verodostojno,škoda preverjat ,je vsakič resnica drugačna.Isto ste palamudili da je v avstriji obvezno cepljenje proti covidu pa ni res
Mladi so se zelo redko cepli tk da...
tk da ....niso objavili ali so tej mladenci ,ki so doživeli kap bili ali ne bili cepljeni...tako kot naša Katja...tk da ....
Ravno mladina je tista, ki je najbolj navalila na cepiva poleti, govorim za starostno skupino od 18-24 let.Dosti višji procent so pocepljeni kot starejši do 40 let.Samo v LJ je 70% cepljenih od 18-24 drugod pač dosti manj.
To ti je Baba Vanga povedala
To je uradni podatek na spletni strani od NIJZ ne od Babe Vange