Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
18821 ogledov

Zli fantje in zlorabljena Dominika

Komentarjev 44
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Jaoming 15:32 01.februar 2024.

    Kaj pa če ima končno nekdo JAJČNIKE in si je rekel čakaj malo. Uni ko me rinejo v drek naj sedaj spavajo iz njega. Fajonka se je malo zaštihala. Pipanova ima svoja načela in še dolgo jo bomo gledali na politični sceni.

    • Idioti 09:29 02.februar 2024.

      Niti besedice več o oddaji javnega naročila vrednega 36m€ , podjetju , ki je bilo ustanovljeno 2 dni prej u GRASUPLU . Pa smo pri SDS in bandi s slo železnic ter njihovem županu !

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 14:32 01.februar 2024.

    SD korupcija je v tem primeru na dlani...Vprašanje je le, kako daleč bodo šli v SD, da se to pomete pod preprogo....Več imajo masla na glavi, bolj bodo silili ministrico v odstop...So pa seveda vpleteni tudi lopovi z SDSsovske strani, ...prikaži več saj brez njih pri teh rabotah pač ne gre...

    • Grof 22:20 01.februar 2024.

      Igor Šoltes, končno je podgana poogledala iz kanalizacije, limanice so nastavljene, …

    • Idioti 09:18 02.februar 2024.

      Za SD sta na voljo samo dve opciji : Odstop Fajonke , odstop vseh barab na Levstikovi , odstop tistih članov Glavnega odbora stranke , ki so glasovali proti Pipanovi , čeprav za to niso imeli nikakršnih mišljenj Občinskih organov ...prikaži več stranke . Vsakomur mora biti jasno , da je SD stranka , ki jo njeni volivci smatrajo za pošteno in nadaljevanko tradicij KPS . Če se prva opcija ne bo zgodila , bo stranka propadla na volitvah , tako kot je riklna SLS !

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 09:23 02.februar 2024.

      Fafajonka seveda ne bo odstopila..Žrtvovali bodo nekaj ljudi, se "očistili" in vse bo teklo dalje po ustaljenih tirih, le bolj previdni bodo...Ampak je tu še Dominika...Kako daleč bo šla s čiščenjem in kdaj in kako (če sploh) jo bodo ustavili ...prikaži več in kako daleč bo mafija pri tem šla....

  • jakec1575 14:02 01.februar 2024.

    avtorica clanka naj si prebere sms sekretarja sd. kaj ima sekretar sd za sestankovat z drzavnimi sekretarji vsak torek in se pogovarjati o poteku dela, investicijah?? to je pristojnost ministra. in te debili to se javno povedo. kot so nekateri ...prikaži več napisali. sds zanka, ki so jo zakljucili sd possmezniki. ali je ministrica vpletena? zvedeli bomo kmalu..

  • Avatar Marie Cankar
    marie3 18:09 01.februar 2024.

    Le kaj je pesnica hotela povedat? Sodnikom je 600EUR obljubil Golob, nekje na začetku zapisa jo Golob izkorišča, na koncu ji stoji ob strani, kaj torej? Kakorkoli tale kolumna je namenjena zgolj megli in zamegljevanju celotne slike, da bi se ...prikaži več v večjem kaosu videlo čim manj. Dejstvo je, da se SD zapleta, da imamo z vsakim dnem več informacij, ki kažejo na sporne prakse in vmešavanje ljudi, ki s celotno zadevo ne bi smeli imeti nič.

  • Ender3 14:40 01.februar 2024.

    In za kakšen honorar pišejo razni kolumnisti, ki prilivajo na ogenj te nasedle, očitno usklajene in dobro zrežirane afere. Seveda masten zaslužek in vloga Zidarjeve nikogar ne zanima. Slednja ima bojda dobre zveze z vsakokratno politično elito. Vloga avtoprevoznika, ki ...prikaži več je kupcu posojal denar in po odkupnini dobil nemale obresti tudi ni za odmet..Preveč je vprašanj obtoženi pa, imajo vse manj odgovorov nanje.Žalostno bi bilo kot trdi mnistrica, da se stvari pometejo pod preprogo vpletenih strank

  • bojan88 18:02 01.februar 2024.

    Adijo EU volitve in ljubezen med SD in Svobodo...

  • Idioti 21:39 01.februar 2024.

    Meni notranja komunistična čast govori , da je hudič FAJONKA in pri tem ostajam . Tisti notranji občutek, kot sem ga imel pri Miloševiču 1988 s Pavlovičem ! Zato, Pipanova drži se in uporabi vse topove , do zadnje kugle, ...prikaži veče, če bo treba ! Gre za tvojo čast !

  • Avatar lopov
    lopov 19:58 01.februar 2024.

    Ne razumem kdo je človeku kriv da je naiven, nor, ali neodgovoren... vsi ostali ki ga opozarjajo šolan si pamet uporabi in svojo glavo...

  • Grof 22:35 01.februar 2024.

    Erik jebi jih na kratko, na globoko, a Fajonko na doooolgo, narod bo spregledal, bravo Dr. Brecelj Erik, bivši policaji, vojaški policaji, še kaj povej na tv POP tv, prav imaš, nagnat bando, Slovenija te posluša …….

  • Idioti 21:42 01.februar 2024.

    Jaz bi Faraonko sedaj vprašal sledeče: Za koga naj od sedaj naprej glasujem in katera stranka je sedaj najbližja mojim načelom , ker sem vas po 55 letih odjebal !

  • janez522 02:03 02.februar 2024.

    Dost nam je kleptomanske strankarske diktature.Ministrico je izvolil parlament in ne stranka.Minister mora služiti državljanom Slovenije in ne stranki.Ravno tako predsednik vlade,ki mora delat v dobro državljanov in ne kot bi hotele nekatere stranke za njihove nenasitne finančne apetite

  • janez522 01:52 02.februar 2024.

    Predsednik vlade!!!,hudič je odnesel šalo.!!!Takoj!!!, tako kot v urejenih in demokratičnih državah naredi vse da se v dobro vseh državljanov zaščiti žvižgač Erik Brecelj.Kajti dreznil je v srčiko problema .Izpostavil je nečedne rabote hudodelske združbe ,ki uničuje in zločinsko krade ...prikaži več to državo.Ministrica Dominika prav imaš,isti ljudje isti zločinci naredi vse da državljani izvedo resnico.Pa da ne bo pomote ,pri plenjenju sodelujejo vse tako imenovane stare strnke,tako leve kot desne.

  • bobubob 15:00 01.februar 2024.

    Vrana vrani ne bo pokljuvala oči, če pa med ravsom za kakega mehkega golobjega mladiča sfrči še malo perja pa tudi nič ne de. Saj bo zraslo novo. Veliko novega. Bo lahkomiselni plebs poskrbel, da tej zelo ranljivi ogromni jati ...prikaži veči ne bo nič manjkalo, vrane pa, da bodo taisti plebs očaran nad njihovim raznobarvnim črnim perjem in melodičnim enoličnim krakanjem.

  • Avatar lopov
    lopov 05:02 02.februar 2024.

    z Aferami si kupujejo čas vladanja ker v nasprotnem vlada že zdavnaj padla... golob ovaden z vseh strani.. celo iz tujine zgodi se nič celo zamrznejo preiskavo..ropajo državo do te mere da niti kredita več ne dobijo sedaj so izbrali ...prikaži več lastne naivneže kateri še imajo denar našparan da mo to poberejo z obveznicami in obljublenimi doptinosi obogatitvi tega denarja a jih v resnici nategujejo že ves čas odkar je svoboda na vladi... tudi zbran denar za poplave poniknil neznano kam..

  • rd2dmk2 10:07 02.februar 2024.

    ok, vsi ki tolčete po Švarčevi pomislite takole. sosed vam grozi da vas bo na gobec in vi greste na policijo. vam bo kdo verjel, ko boste tam razlagali da vam nekdo maha s pestjo pa nič več. ko vas ...prikaži večs pa počiinkri teče je pa drgač , a ne ?

  • jezero 15:55 12.februar 2024.

    To je primer za sodno vejo oblasti.

  • igorgeus 09:58 04.februar 2024.

    tes6 je tipicen primer politicnega sodelovanja sd in sds, sedaj ko se jim to izmika, pa panika in napadi. dominika je morda spregledala, morda ni, ampak sedaj bodo naredili vse, da zrusijo vlado

  • Friderik1950 07:07 02.februar 2024.

    Lepo, da se je vsaj nekoliko pokazala metoda, kako stranke, ki so prevzele resorje, le te mrežno obvladujejo. Tako se upravičeno bojim za resorje ki jih ima v lasti levica in za penzije seveda kajti, če je v pravosodju taka ...prikaži več štala, kakšna je šele po drugih ministrstvih.

  • fuksic 23:28 06.februar 2024.

    https://www.osce.org/de Mogoče se koga pokliče na pomoč v tej uničeni mafijaški državi.

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 16:09 04.februar 2024.

    Žal niste ne policija ne tožilstvo politično neopredeljena. Vseeno me pa zanima razplet zadeve. Če sploh bo. In ali bo res takšen, kot bo sporočen sredstvom javnega obveščanja.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.