Ma kje kaznoval. Na sliki vidim okroglolično dekle, ki ji ne bo prav nič škodilo, če se dva dni ne bo basala s tistim redljivim močnikom :) V bistvu ji je naredil uslugo. Trpi le njen ego. Pa še sama… ...prikaži več si lahko kaj najde za jest. Ne delat iz nje žrtev, ker to ni.
Pa se neki me je zmotilo, zakaj planet tv ni takoj spodil Maruse tako kot druge izpadle, prosim da zapustite kmetijo, a tudi za te balkance veljajo druga pravila?
Ma kje kaznoval. Na sliki vidim okroglolično dekle, ki ji ne bo prav nič škodilo, če se dva dni ne bo basala s tistim redljivim močnikom :) V bistvu ji je naredil uslugo. Trpi le njen ego. Pa še sama… ...prikaži več si lahko kaj najde za jest. Ne delat iz nje žrtev, ker to ni.
*spel se....
idiot zarukani.....
bebo Fuki.....
Balkanska klasika, nic novega, samo vprasanje casa je bilo kdaj se bo izkazal v vsej svoji balkanski kulturi
Pa se neki me je zmotilo, zakaj planet tv ni takoj spodil Maruse tako kot druge izpadle, prosim da zapustite kmetijo, a tudi za te balkance veljajo druga pravila?
Kdaj pa bo faki kaznovan z izselitvijo ker je žalil terostalo????
Verjetn ga ne želijo izselit ker bi pol gledanost padla.
Pelji si to pr.... domov.Ker on žali in primerja z živalmi druge se lahko tudi NJEGA.
Faki največji poden od podna, tipična bosanska nekoltura,ven z njim,
E moj Fakrudine, ovi slovenci su te potpuno pokvarlili, sada si gnoj od gnoja
Domov si ga pelji, da se ti bo cmeril in, da te nauči malo bosanske "kulture"
velik kriv nos, velik ku......, ane maruša, lepotane.....
http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/148823/kmetija-nove-spremembe-analiza-vii
Faki,faki,dej še mal počaki,pol me pa oskaki!
hahahaha
Slovenci so se pa spet izkazali v vsej svoji ovcji luci kako jih en balkanc okol vozi
NAJ ZMAGA SLOVENC.....ne glupan busanc....
fajn poživitev a ne? ;)
busanka maruša, no, kako si sedaj ponosna na svojga busanca fukija...???......bruh od busanca....spol se v bosnio.........kretenčina....