v umobolnico natančneje. baje je diagnoza drageca ta da misli, da je drekec in da je zaprt v riti. No zato so mu na Ormožu naredili uslugo in stene njegove celice preštrihali v belo ;), jap domiselni so naši psihiatri
Ja,to pa ja,to je novica,ki jo je vredno objaviti.Morda bi koga zanimalo tudi,da je moja soseda dala svojemu kužku postriči kremplje,jo je baje preveč krampal.
Nekaj ne razumem pri nas Slovencih. Toliko gonje proti RKC je bilo ob zadnjem referendumu, pravzaprav tudi ob vsakih volitvah, danes pa se vsi slikajo pred božičnim drevescem ali pa pečejo božične piškote. Je pa v vseh pogledih boljša od ex komisarke.
no, no, vzemi si no eno pomirjevalo, pa nazaj v bolnico !!
v umobolnico natančneje. baje je diagnoza drageca ta da misli, da je drekec in da je zaprt v riti. No zato so mu na Ormožu naredili uslugo in stene njegove celice preštrihali v belo ;), jap domiselni so naši psihiatri
drekec- drgeca se je potrebno izogibati, ker se hoče izstreliti v našo rit. je pač zmeden in ne ve, kje je njegov dom
Ja se opazi sprememba: Stara se in postaja "grda"...
Lepa in dobrosrčna. Vredna Senice.
Ja,to pa ja,to je novica,ki jo je vredno objaviti.Morda bi koga zanimalo tudi,da je moja soseda dala svojemu kužku postriči kremplje,jo je baje preveč krampal.
Če bi bil srednji vek bi že gorela!
tako kot vedno...leta gor, lasje dol...drži !
Ni važno kaj je na glavi ampak kaj je v glavi to nam je vsem pokazala ko je bila pri koritu.
dolgi lasje ji bolj pristojijo
Nekaj ne razumem pri nas Slovencih. Toliko gonje proti RKC je bilo ob zadnjem referendumu, pravzaprav tudi ob vsakih volitvah, danes pa se vsi slikajo pred božičnim drevescem ali pa pečejo božične piškote. Je pa v vseh pogledih boljša od ex komisarke.
A ja , kaj je pa z ljubeznijo do kužkov.. ?? Je še tako aktivna.. ?? al sam še v Milano hodi po "nakupih".. ??
Pa kaj se volitve bližajo, da že ta plačanPR izvajate...buteljni!!!! Kaj me briga kako zgleda ta lajdra!