P.S. po drugi strani bi bilo treba nekako zagotoviti, da ne bi prihajalo do lažnih prijav. Tudi take stvari so se dogajale, ko so babe zlorabljale pravo za to, da so nagajale ali se maščevale descu za karkoli že.
Končno se več ukrepa pred nastankom nepopravljivih posledic. Policaje je potrebno za to kvalitetno usposobiti. Ni enako urejati promet na cestah kot obvladovati nasilnežev v družinskem okolju. Več pristojnosti je potrebno dodeliti tudi CSD-jem in tudi njih primerno usposobiti za… ...prikaži več kaj več, kot za birokracijo.
Ta prepoved približevanja je ena velika neumnost, ki sploh ni učinkovita.
Ima smisel, če je kršenje sankcionirano
P.S. po drugi strani bi bilo treba nekako zagotoviti, da ne bi prihajalo do lažnih prijav. Tudi take stvari so se dogajale, ko so babe zlorabljale pravo za to, da so nagajale ali se maščevale descu za karkoli že.
Nerabmo mi ciganov, mamo ze z dolenčki dost problemov
Končno se več ukrepa pred nastankom nepopravljivih posledic. Policaje je potrebno za to kvalitetno usposobiti. Ni enako urejati promet na cestah kot obvladovati nasilnežev v družinskem okolju. Več pristojnosti je potrebno dodeliti tudi CSD-jem in tudi njih primerno usposobiti za… ...prikaži več kaj več, kot za birokracijo.
in kdo nadzira prepoved piblizevanja? Policijsk apatrulja se 2x v izmeni prpeljemi mimo naslova zrtve...superrrr zascita res!
No, ti @4..... gotovo veš za boljšo rešitev. Kaj še čakaš.
Če je izkazano nasilje in ze za cas preverjanja okoliscin gre obtozeni/obtozena v preizkovalni zapor.....oz. zrtev v varno hiso....
Kar na pamet, se mi je zdelo. Ukrep pripora in ne zapora je predpisan v primeru, da se krši ukrep prepovedi približevanja.
🍓 Ocenite mojo golo fotografijo 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 nick SexyKitty20 id06227196