Svet
13 ogledov

Kaos v Dallasu, ustreljenih 11 policistov

Komentarjev 26
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zmago 11:42 08.julij 2016.

@izRODEk, baje Dolfe ni bil to, kar nam tuvijo v glavo že desetletja. Ogromno je tega gradiva na netu, potrjenega s sodobnimi arheološkimi, forenzičnimi,.............. dokazi !!Že v OŠ frocom nonstop tuvijo v glavo holokavst, holokavst, ..................... o holodomoru in ...prikaži več podobnih zgodovinskih nečednostih pa ........................... NIČ !So pa celo zaščitili svojo "resnico" o 6M z zakonom ?!??!?! http://europa.eu/rapid/press-release_STATEMENT-16-158_en.htmhttps://www.youtube.com/watch?v=b5SsNCvlZoM

• Jan Ethelwulf 17:00 08.julij 2016.

Zanimivo mi je tvoje širjenje nestrpnosti in obtoževanje. Vsekakor lahko brez težav rečem, da bi raje imel v svoji družbi izobraženega predstavnika temnopolte rase, kot osebo, nizke strpnosti, ki ne razume niti kaj sem napisal, kaj šele da bi znal ...prikaži več kaj razbrati ven. Priznam pa, da apriori dajem prednost domačim barvam kože. Če je to zate rasizem. Naj bo. Vsaj ne širim nestrpnosti s pisanjem neumnosti. Pa da te podučim. Sem napisal, da osebno obsojam take nesreče. Ampak so nesreče. Vedno se bodo dogajale. DOGAJAJO SE TUDI BELCEM. Boš videl marsikateri posnetek ko policist strelja v neobroženega belca. Pa noben se ne zanima zato.. ker ni tako odmevno! Rasizem... diskriminacija je tista prava novica. Stavim da podpiraš še feministke. Tiste imajo polno krivic za popravit! In veliko svoboščin za nam vzet. To je kot teroristični atentati... za tiste v Franciji, UK ali USA vsi slišimo. Tisti v Iranu, Jemnu, Turčiji.. ki so bistveno hujši.. so pa od vseh prezrti. Tako, da kar bodi ovčka.

AtaAufbiks 23:36 08.julij 2016.

Policaji se iz tega primera najbrž ne bodo naučili, da je treba biti človek! Američan in policaj sta najbrž dve najslabši kombinaciji.

• Jan Ethelwulf 10:53 08.julij 2016.

Vsi govorijo o nesrečnih okoliščinah pri katerih je prišlo do uboja dveh nedolžnih predstavnikov temnopolte rase s strani policije. Seveda gre za nesreči. A LAHKO PROSIM PROTESTNIKE SEZNANITE KOLIKO NEDOLŽNIH POLICISTOV SO NAKLEPNO UBILI PREDSTAVNIKI TEMNOPOLTE RASE? Ker ta ...prikaži več podatek bi me res zanimal. Zagotovo je številka večja od 2! Potem pa, da so policisti rasisti!!!!! Dejstvo je da temnopolti ljudje statistično predstavljajo večjo tveganje. STATISTIKA NI RASIZEM!

• Branko Luzar 16:53 08.julij 2016.

kup fasisticnih komentarjev. sami rasisti. da se vam vsem rodi crn otrok.ja, pa crnci so se sami v ameriko vozil. colne kupl pa veslal v suzenjstvo. treba vam mamice razstavt.

• Branko Luzar 16:54 08.julij 2016.

ja, zato ker snemajo samo po crnskih cetrtih, ker belc bi jih takoj tozu pa mu nebi blo vec treba krast. mediji vam mozgane pozrl.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.