Smrad od Kacina, edino kaj bo obvezno bo vaše odgovarjanje narodu, ki se že počasi vstaja, me zanima če boš takrat še vedno tako prepotentno tele ali boš navaden prestrašen osebek
V resnici Janšatu dol visi za cepljenje, zanima ga samo kako korono najbolje izkoristit za skregat družbo. Če ne prepodi volilcev stran od sredinskih strank v razne ekstreme, bo na volitvah odletel ko knof od gat.
Ender se je zgleda ze prepoznal, da je mogu komentirat. Se miljontic zate (zgleda ne jemljes bilobila): zagovarjanje znanosti ni aktivizem. Poglej si definicijo aktivizma. Pa povej mi se kam se lohk obrnem, da mi placajo to.
MS Pa daj no, daj že dokaze na mizo. Daj znanstvene dokaze izolacije virusa, kako se prenaša. Varnostne študije cepiva, daj na mizo, pa ne delaj se pametnega, ker si izgleda Miha S.
No, če to sprejmejo, potem se bojim da se ne bo dobro končalo!!!
Vladajo nam diktatorji,kot da se vračamo v tretji rajh,smo si mar to zaslužili,le s čim?,postali smo sužnji,oni pa grabijo grabijo...
Ja kje si se pa ti spet vzel. Veš kako je bilo lepo, ko nekaj dni nisem videl ne tvoje face niti slišal tvojih bedastih "hecanj".
Smrad od Kacina, edino kaj bo obvezno bo vaše odgovarjanje narodu, ki se že počasi vstaja, me zanima če boš takrat še vedno tako prepotentno tele ali boš navaden prestrašen osebek
Kmalu bodo tožbe,takrat se bom smejal.tako kot včasih gre na smeh gospodu,takrat mu ne bo šlo na smeh pa tudi hecal se ne bo več.
Lahko razglasite obvezno cepljenje, vendar vam sporočam, da me boste lahko cepili le preko mojega mrtvega trupla ...
Bile so črne koze, ni jih več...otroška paraliza, ni je več...tuberkuloza, pri nas je ni več...zakaj ne.
Koliko doz pa je bilo za te bolezni? Kakšna je bila pa smrtnost?
A ja, da tuberkuloze ni več. Nisi na tekočem poba.
Naj gredo od misli k dejanjem.
Nova teorija zarote: Kaj ce so antivaxerji v resnici najvecji privrzenci cepljenja in so se tolk trudil, da bo cepljenje koncno obvezno? xD
V resnici Janšatu dol visi za cepljenje, zanima ga samo kako korono najbolje izkoristit za skregat družbo. Če ne prepodi volilcev stran od sredinskih strank v razne ekstreme, bo na volitvah odletel ko knof od gat.
Zato se pa nic ne spremeni, ker volte ene in iste ljudi. Demokracija je totalna bedarija, ce mas glup narod.
Glup narod in gojene plačane aktiviste ??
Ender se je zgleda ze prepoznal, da je mogu komentirat. Se miljontic zate (zgleda ne jemljes bilobila): zagovarjanje znanosti ni aktivizem. Poglej si definicijo aktivizma. Pa povej mi se kam se lohk obrnem, da mi placajo to.
KONČNO!
Če bi to vsi naredili že pred enim letom bi danes covid že bil pozabljen in bi ževeli normalno svobodno živlljenje! A nikoli ni prepozno!
Pojdite hitro na poživitveni odmerek cepljenja. Lahko bo prepozno, če se ne odzovete nemudoma.
MS Mihec, daj kaj od sebe konkretnega,
dani5, veliko "konkretnega" ti daješ vsak dan namesto v WC školjko tukaj na tem forumu!
MS lahko se cepiš kolikor krat se hočeš. To je tvoja svobodna volja. Druge pa pusti pri miru.
MS Pa daj no, daj že dokaze na mizo. Daj znanstvene dokaze izolacije virusa, kako se prenaša. Varnostne študije cepiva, daj na mizo, pa ne delaj se pametnega, ker si izgleda Miha S.
MS Daj si izmerit IQ.
MS si tu dežurni strovnjak. Če bi tvoji strankarski nasprotniki bili na oblasti, bi bil pa ti glavni nasprotnik ceplenja.
MS, katastrofa od trola si 👎🖕🖕