Slovenija
48991 ogledov

"Joj Igor, kako si mogel? Pa tako rad sem te imel!"

Komentarjev 42
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 16:53 15.oktober 2024.

Tris kot gestapovskega huapmata iz kontracijskega taborišča!

• stajerc200 16:06 16.oktober 2024.

Mogoče kaj pretiraval, ampak verjamem Ruparju!! Rupar je bil trn v peti levičarjem in prav Ruparjeva stranka je tista, ki onemogoča upokojenski stranki (bivši Erjavčevi),da bi prišla v parlament. Če bi "Erjavčevi" penzionisti prišli v parlament, bi nadomestili problematično stranko ...prikaži več Levica, ki v vladi neprestano dela zdrahe. Še en dokaz: Le nekaj dni pred izbruhom te afere, se je oglasil Karel Erjavec(tri leta ga ni bilo nikjer) in napovedal da se vrača v stranko upokojev. Zrežirano!!!

• Kojak 16:57 15.oktober 2024.

ajoj SDS upokojenci, kam boste pa zdaj nakazovali denar, pa kdo vam bo organiziral zborovanja za vaše "višje" pokojnine... aja saj prihaja nazaj drugi lopov, Erjavčev Pavel.

• McBobo 18:04 15.oktober 2024.

Ja slobodi in ostalim sigurno ne.

• Stane Adamič 13:57 15.oktober 2024.

Udbaši so začeli na polno. Moramo se jih zapomnit, ker prišel bo čas, da damo v penzijo lenuhe iz metelkove in tovariše , katerih detki so morili po Slovenskih domovih.

• Šustet 12:07 16.oktober 2024.

Že dolgo nazaj sem povedal, pravomočno obsojeni kriminalec In lopov bo nategnil upokojence in?? 😂 Enkrat lopov, vedno lopov in ko ponavadi vse so drugi krivi(komunisti, Udba, in,in) sam jaz ne??. Što Ropar nauči to Ropar zna, krade kot sraka😂😂😂

• stajerc200 16:24 16.oktober 2024.

Šustet, ti le verjemi in voli Erjavca ali katerega drugega levega luzerja. Lahko navedeš le en uspeh te leve vlade, razen povišanja davka, poslabsanja zdravstva, nezgrajenih hiš za poplavljence, nezgrajenih stanovanj, neodkupljene pšenice itd??

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.