Leonček debilček da se ne boš razpočil. Tvoj toplovodar na oblasti je obljubil 2 do 3x visje plače sodnicam da ga pustijo pri miru. In preberi si pričanje lindava in bobnarjeve. Janez je pravi amater v primerjavi s toplovodarjem.
Janša na sodiščih stalni gost in lepo plačuje kazni. Tile obiski na sodiščih spominjajo na tiste moške, kateri hodijo redno v rdečo četrt Hamburga St. Pauli in tam plačujejo usluge, vemo komu. Ha,ha,ha!
Tak je veliki državnik! Churchill ga ni prekosil. Sedaj se bo pa po državniško pritoževal tako dolgo, da bo na neki višini prišel do svojih sodnikov, ki ga bodo oprostili ali poslali primer nazaj-v zastaranje. To je pogruntacija velikih državnikov!
Kaj res ne veste državljani da imamo samo še v SDS sekti politike ki so bili lastniki in podrepniki partijske knjižice? To so edini rdeči Kmeri pri nas!
Kura zabita neumna. Kdo se je 2 leti nazaj klanjal Kidricu in razglašal, da so ponosni nasledniki komunisticnih klavcev? Sedaj imate tudi ve debilne opice svojo sekto Svoboda ≠ svoboda.
Mene pa zanima, kolko let bo dobil pv za prepoceni prodano našo elektriko in na balkanu izginule miljone državnega podjetja. O tem se sploh več ne govori.
Ender, celo EU se poriva proti 3.sv zaradi takih, kot si ti. Upam samo, da bo čim manj nedolžnih pobitih. Kdo so nedolžni, se ve. Tisti, ki nimajo nič za nastanek 3.sv.
Nekaj primitivcev je tožil tudi Janša, kateri so grozili njegovi družini, ga zasmehovali, mu grozili z smrtjo, da ga bodo povozili na prehodu za pešce..... NITI EDEN NI BIL OBSOJEN??? A vam RDEČI TOVARIŠI to kaj pove o našem sodstvu???… ...prikaži več Sodstvu v Celju????
Stane kdo le lahko ogrozi Janši?. Model iz previdnosti raje čepi na tviterju. Od tam se je lahko o/branit, ker je to orodje strahopedcev in paranoikov..
Res je Stane. O kakšni obsodbi nasprotni strani ni ne duha ne sluha. Recimo ludvik tomšič z neposredno grožnjo-ubi janšu so se pa izmotavali, da ni tako mislil.
Nisem kriv ! Ne priznam tega sodišča ! To je krivosodje ! Tako se je naučila papiga v Dobu .
Ne drži, on je Puklasti!
Spakovat se iz ljudi. Vprašanje kakšne hibe imaš ti?
Sem majhen kot škrat in velik po duši!
Pod dušo ti visi smrdljivi pimpek, pa čeprav si še tako majhen škratek ti Golob ne sega do pasu
Leonček debilček da se ne boš razpočil. Tvoj toplovodar na oblasti je obljubil 2 do 3x visje plače sodnicam da ga pustijo pri miru. In preberi si pričanje lindava in bobnarjeve. Janez je pravi amater v primerjavi s toplovodarjem.
Zalostno je le, da ima ta capin ivan status nejaksne svete krave pri vseh institucijah. Ze zdavnaj bi ga namrec morali vtakniti v zapor!
Dob ga željno pričakuje!
Janša na sodiščih stalni gost in lepo plačuje kazni. Tile obiski na sodiščih spominjajo na tiste moške, kateri hodijo redno v rdečo četrt Hamburga St. Pauli in tam plačujejo usluge, vemo komu. Ha,ha,ha!
Veliki boos plačuje starleti.
Da ga nauči kavsat, v bistvu meče piščanca nakokoš, še bolje, na kuro
Bo partija plačala.
Rumena sekta bo zbrala dnar za uboščka na duši!
Da se napiši Krdeči, ti bolj pristoji.
Ne, jaz sem Karel Modri!
Gargamel spet popušil,koprive pa v jok!!!
Rdeči pa na piknik. 8 jurjov bo kar mesa.
Spet bo igral mučenika.
Njemu 8 jurčkov ne pomeni nič. Ego bo trpel, to pa ja.
Kaj pa je za Janeza 8 jurčkov!? To bomo itak mi plačali, če veste kaj mislim.
Prosto po songu Pera Lovšina: Janez kurbin sin, plačaj zdaj, da bo mir!
Janša je vedno nedolžen !!!! Mater kolk časa bomo še gledal ta ksiht???
Dokler ga njegov gospodar Satan ne pokliče k sebi!
Tak je veliki državnik! Churchill ga ni prekosil. Sedaj se bo pa po državniško pritoževal tako dolgo, da bo na neki višini prišel do svojih sodnikov, ki ga bodo oprostili ali poslali primer nazaj-v zastaranje. To je pogruntacija velikih državnikov!
Naj ga že enkrat zaprejo. Janšo mislim.
Zato pa so poplave, ker Princ Teme še ni na Dobu!
Tako se dela. Ampak, a ni zapor do ene leta 100x premalo... In kazen 8.000€ x 1000....
Noč čarovnic je mimo, ti pa še v afektu.
torolino ti, itak v infektu slaboumja. Ob toliko kletnih imenih redko prideš s tem profilom na plano..
Kreten blokovski zopet blejiš o nekih profilih. A si delal v železarni?🤣
Tudi vas bo to stalo mednarodnega prava višjega ranga.. Ma bučkoti moji zlati........ 😊😊😊😊😊
Ne torolino, trolom sem prodajal ribje glave. So polne fosforja, ki pripomorejo k razvoju možgan, ki vam jih kletnim primanjkuje..
Jedi govna govnar govnarski. Vsak sleherni dan si enak in ti je enak dan.
Toro kmetavzar
Hahahahahahaha, ivanujanezu je slo na jok, ko je dajal izjavo za TV... ktera cmera egotriparska! Hraber je samo na svojem wcju preko tipkovnice!
Janez je spet aktiviral vso golazen iz kleti in razdelil parole..
Pero Lovšin lahko doda refren: Janez kurbin sin, spet si kriv! A ja, raven nikoli ni bil...
mene bolj zanima kdaj bodo goloba streljali...
Tega pa ne boš dočakal! Kot ne boš dočakal zmage SDS sekte na volitvah!🤪
Kaj res ne veste državljani da imamo samo še v SDS sekti politike ki so bili lastniki in podrepniki partijske knjižice? To so edini rdeči Kmeri pri nas!
Kura zabita neumna. Kdo se je 2 leti nazaj klanjal Kidricu in razglašal, da so ponosni nasledniki komunisticnih klavcev? Sedaj imate tudi ve debilne opice svojo sekto Svoboda ≠ svoboda.
Mene pa zanima, kolko let bo dobil pv za prepoceni prodano našo elektriko in na balkanu izginule miljone državnega podjetja. O tem se sploh več ne govori.
miro8 saj se ni nikoli govorilo..Pisalo je v SDS medijih, kjer pa resnice nikoli ni bila prisotna. V slogu Noriških pravljic..
Ender, celo EU se poriva proti 3.sv zaradi takih, kot si ti. Upam samo, da bo čim manj nedolžnih pobitih. Kdo so nedolžni, se ve. Tisti, ki nimajo nič za nastanek 3.sv.
Nekaj primitivcev je tožil tudi Janša, kateri so grozili njegovi družini, ga zasmehovali, mu grozili z smrtjo, da ga bodo povozili na prehodu za pešce..... NITI EDEN NI BIL OBSOJEN??? A vam RDEČI TOVARIŠI to kaj pove o našem sodstvu???… ...prikaži več Sodstvu v Celju????
Kaj pa atentat na domoBrankota ? Tega si pozabil .
Stane kdo le lahko ogrozi Janši?. Model iz previdnosti raje čepi na tviterju. Od tam se je lahko o/branit, ker je to orodje strahopedcev in paranoikov..
Res je Stane. O kakšni obsodbi nasprotni strani ni ne duha ne sluha. Recimo ludvik tomšič z neposredno grožnjo-ubi janšu so se pa izmotavali, da ni tako mislil.
Sodišče ?????
Komunajzerska mafija-sodišče.