Slovenija
14 ogledov

Janšev SDS izgubil podporo

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • smito23 08:36 29.julij 2011.

Recimo NE janšizmu!

Zala 08:57 29.julij 2011.

Nič, bati....bo sam poskrbel, da bo čedalje več "nejev".

• Stolp 09:02 29.julij 2011.

Zala in smito23 bi očitno še štiri leta rada imela Pahorja. Pa ne navijam za Janšo! Ampak jaz bi ga nalašč volil ko je tak gobec pa naj se zdaj izkaže ko je treba državo vleči iz d*eka. V času ...prikaži več vzpona je bilo seveda lahko vladati...

• FTW 09:25 29.julij 2011.

zanimivo je to, da je SD najbolj napredoval v podpori volivcev v času dopustov, ko niso ničesar naredili... zgleda, da jim gre bolje, ko nič ne delajo... =)

• vrtnica 10:18 29.julij 2011.

Popolnoma se strinjam!

• trimix 09:57 29.julij 2011.

..in se boljsi voditelj osebnih financ in proracuna :-D

• vrtnica 10:03 29.julij 2011.

O strankarski izbiri -opredeljenosti, je v anketi odgovoril 401 vprašani.Toliko nas je doma v našem naselju.....to je pa res odraz politične opredeljenosti celotne države!!Res verodostojna anketa!!

• albert 11:54 29.julij 2011.

Žurnalovci dajte anketo na svojo spletno stran vsak glasuje samo enkrat in potem se bo videlo kdo je kdo! Te ankete pa so naročene in plačane z ene ali druge strani!

• trimix 11:56 29.julij 2011.

sej un prvi komentar je bil ze cist ok :-P

• privat 18:34 29.julij 2011.

To je že norost...Pahor odstopi,Janša ne se ponujat!!

• Igor Bajec 21:29 29.julij 2011.

Naj nam JJ prizanese in konča politično kariero.

• Igor Bajec 21:32 29.julij 2011.

Ko se bo 4 leta izgovarjal na stanje ki ga je dobil, sam pa je zapustil prazno vrečo.

• vrtnica 09:33 29.julij 2011.

Državljani republike Slovenije:Najbolje,da daste svojemu Pahorju in njegovim,še en mandat in potem skupaj čakate na drugo,še hujšo recesijo,ki nas ,kot razlaga Pahor,še čaka.Skupaj čakajte na čudež,ko bo že vsa Evropa iz recesije,bo Slovenija imela še vedno "uspešno"vladno garnituro in bo ...prikaži več v globoki recesiji.Ampak to ne bo pomembno,pomembno bo,da nobena druga politična opcija ne bo na oblasti,ker boljše kot jo imamo sploh ne moremo imeti.J.J. pa,če je pameten naj začne uživati življenje,saj se je z folkom v SLO škoda ukvarjati.Naj imajo državljani Slovenije državo kot si jo zaslužijo,na podnu!

• VERITA 09:52 29.julij 2011.

Se strinjam. Ampak tisti državljani Slovenije, ki znamo delati in tisti, ki imamo državo še vedno radi, je ne bomo pustili v gnoju. Janez Janša se je že izkazal kot dober voditelj države in voditelj EU. Torej mu bomo zaupali še enkrat.

• Stolp 11:44 29.julij 2011.

In koga bi potem ti volil? Saj drugih ne moreš. So vsi povrsti razdrobljeni in preslabi, da bi sploh v parlament prišli kaj šele prevzeli vlado.

• trimix 11:50 29.julij 2011.

saj ti pravim da nobenega od ponujenih....se popolnoma zavedam, da je to totalna destrukcija sam zal lahko izbiram samo med "slabim" in "se slabsim".....vse dobro se mi zdi je ze zdavnaj pobegnilo iz drzave v kako bolj perspektivno okolje...

• kadoc 21:57 29.julij 2011.

Podpis po trimix. Dvajset let gledamo ene in iste ksihte, pa vsi samo bolj zadolžujejo Slovenijo. Želodec se mi obrača !

• vrtnica 10:21 29.julij 2011.

Popolnoma se strinjam,da je bil Janez Janša dober in sposoben predsednik vlade,ampak zaradi afere Patrija,ki mu jo levica ves čas pred volitvami vleče na plano,ni dobil še enega mandata.Levica ima oblast že 20 let na 50 let podlage in poglejte kje smo.

• BUČKO 15:16 29.julij 2011.

Jaz pa mislim, da vsak ki zna malo misliti s svojo glavo, je spregledal delo JJ in sedaj še delo BP. Ne en ne drugi nista vredna glasu ljudstva. Najbolj žalostno pa ko poslušam ljudi ki so brez vsega in ...prikaži večn upokojence z nizko pokojnino, kako nasedajo JJ. Sicer, pa trenutno tudi jaz ne vidim kandidata, kateri bi dobil moj glas. GA NI

• VERITA 09:49 29.julij 2011.

Reveži tisti, ki nimate svoje pameti in nasedate anketam, ki so izmišljene.SDS je daleč pred SD, toliko da vam je jasno. Vprašajte delavce Viator&Vektorja...........pa; kmete, pa brezposelne, pa upokojence........Ne anketirati zaposlenih v NLB, DARSU, AUKNu, ELESU, ZAVAROVALNICAH, javnem ...prikaži večm sektorju in drugih privilegiranih in monopolističnih firmah!!!!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.