Tako se posluje!!! Civilna zaščite je 20. marca v osrednjem skladišču v Ljubljani prevzela 300.000 mask, ki sta jih po akciji Aleksandra Čeferina donirala fundacija kitajskega podjetja Alibaba in fundacija lastnika Alibabe Jacka Maja s vso potrebno dokumentacijo! Čeferin je… ...prikaži večin je organiziral tudi transportno podjetje, ki je prevoz opravilo brezplačno. Janezova ekipa z istim kitajskim podjetjem posla ni opravila čeprav na realizacijo že dolgo čaka v kitajskem skladišču nekaj miljonov mask!
Le kako bi naj šlo Čeferinuza dobiček on nam je pomagal prek vez ,ki jih ima.Kaj pa Janša njemu šlo je samo za denar spomnimo se Orožarske afere pa Patrija kje je denar v njegovem bančnem računu .Sedaj pa pljuva… ...prikaži več po dobrotniku sram ga je lahko no saj bomo se zopet vprašali čez čas kje je denar od mask ki so izginile.
Čeferin ima seveda prav. Ima pa žal prav tudi Janša, ker je Čeferin prvi odgovoren, da se v Italiji in tudi pri nas toliko ukvarjamo s tem virusom. Če bi malce pozabil na profit, ki ga prinaša nogomet, bi bilo… ...prikaži več v Evropi v tem trenutku vsaj 500 mrtvih manj.
Pri nas je možen samo DA ali NE. Ljudje niso sposobni na "slabi" strani videti niti ene dobre stvari in ne na "pravi" strani ene slabe. Zato pa so v Sloveniji težavni odnosi že med sosedi. Vsakdo ima kako napako… ...prikaži več in ko jo Slovenec zazna, je konec z normalnimi medsosedskimi odnosi.
mhm, se mi je od vsega začetka zdelo da ima Čeferin nekaj zadaj, sploh ob vsej reklami POPa in RTV SLO, kar je vedno sumljivo, vedno bolj se to kaže. Še vse kar je rekel Janša se je čez čas izkazalo za res.
[ bil je obtožen zaradi NEZNANE KRAJE, NA NEZNANEM ... ] ... in pozabljenih depeš in neznanega razloga v predalu, iz neznanega razloga izločenih 17 strani finskih preiskovalcev iz obtožnice in ... Neizpobitno dejstvo pa je, da je očitano kriminalno… ...prikaži več dejanje zastaralo. ... in še in še ...
resnica.. če je po tvoje, izločeno iz dosjeja, zadeva pade.. tako kot zokunovići sodno uničeni obremenilni dokazi, prisluhi gleda farmacevte,, - Ne, to pa ne, vi bi pa ; Naši lahko "+ bonus".. drigi pa ne..
Upam, da sem razumel tvoje zmedeno nabijanje kapibara*. copy/paste [ Tí naj bi bili po oceni obrambe namreč pridobljeni nezakonito, s kršitvijo človekovih pravic in temeljnih svoboščin. ] Absurd, da ni večjega, očitati to Finski in Avstriji. ...
... Tam akterji sedijo za zapahi, pri nas so pa na prostosti in v parlamentu. Prisluhi pa so bolj posrečena primerjava s prejšnjim primerom. Bili izločeni zaradi nestrokovnega dela policije in tožilstva in odločbe ustavnega sodišča o dopustnih rokih uporabe… ...prikaži več prisluhov. Tako to jaz razumem, kar sem prebral. Torej kaj ti ni jasno.
Dobro vas je kucan napumpal, da tolčete po twj vladi krivi ste si pa sami saj ste odstopili v času virusa, ko bi mogli najbolj delati, ker ste ugotovili, da ste nesposobni, čeferin je pa tudi svojega denarja vreden
Čeferin je pohlepnež in požrešnež.Nikoli mi ni bil všeč,še več en "kmet" izvoljen na tako funkcijo mi je takoj dalo misliti.A ni on nekaj organiziral,da so špilali nogomet na parkingu pred vladno stavbo.Figo,Gomez... .Ja,saj zdaj pa najbolj poka po nogometaših.Ta… ...prikaži več Čeferin je izgleda najbolj pameten,vsemogoči odvetnik, funkcionar... .Ni,da ni.Kaj delajo vse veze,če si v "pravih krogih".Samo še tega se nam manjka,da
bi bil v vladi.Pol pa res ne vem kaj bi se vse dogajalo v tej deželi pod Alpami.
Ja res, tko kot Jajo , ki ekonomistom predava ekonomijo, zdej sploh ko ima Urško je bolj pameten od vsakega dohtarja, ga tud ni generala, ki bi več vedel, zgodovino itak sam on pozna, da ne govorim o marketingu....
JJ je mulc proti Čeferinom.Čakaj,ko bo imel
Čeferin sojenje zaradi pizdarij glede korone
oziroma tekem v ligah.Takrat,ko bi jih morali prekiniti oziroma,ko bi morale biti prestavljene... .
Janša je pač še v vojni, leta 1991...diktator brezvezen
Leta 1991 je bil v Cankarjevem domu in je mislu obrambo furat. Dobr, da se ga ni preveč resno jemal, ker bi blo namesto 42 mrtvih, verjetno nekaj 100.
Ali bo Ivan Čeferina tožil ,ker sedaj ima krivosodje pod nadzorom . Ta mauga spusti s ketne..
Prej,da ima Čeferin tam dobre veze,pa pri mafijcih tudi.
Ubogi Čeferin, jaz sem pa bil prepričan, da bo določil za glavnega krivca Jankoviča, Pot spominov in tovarištva in rdečo zvezdo.
Tudi Čeferin ni nedolžen
Jasno, da ne. Čeferin je pripeljal Alibabo in maske, Naša gelipterji pa 40 razbojnikov.
vidim, da trolli ze delujejo, ampak na ceferinu si lahko jansa polomi zobe, veliko ljudi ga ceni
Čeferin je kmet.
Uf! Hudo. Vsak kmet je kahko velik gospod, ni ga gospoda, ki bi postal dober kmet.
Tako se posluje!!! Civilna zaščite je 20. marca v osrednjem skladišču v Ljubljani prevzela 300.000 mask, ki sta jih po akciji Aleksandra Čeferina donirala fundacija kitajskega podjetja Alibaba in fundacija lastnika Alibabe Jacka Maja s vso potrebno dokumentacijo! Čeferin je… ...prikaži večin je organiziral tudi transportno podjetje, ki je prevoz opravilo brezplačno. Janezova ekipa z istim kitajskim podjetjem posla ni opravila čeprav na realizacijo že dolgo čaka v kitajskem skladišču nekaj miljonov mask!
Gospod Čeferin je res pravi gospod. Dela Slovencem ugled. In ponosni smo na njega.
Jajo ne sega Čeferinu do pet.
Jajo ne seže Ceferinu do pet...kriminalec proti pravniku...
Pr nas na žalost kriminalci bolj uspevajo kot pravniki.
Čeferin edin ki ve kaj dela
.. za sebe..
Ce je uefo ocistil lopovov bo tud pri nas edin ima jajca in pove enemu,k ne ve kdaj je treba v penzijo, da je čas da se spoka
Le kako bi naj šlo Čeferinuza dobiček on nam je pomagal prek vez ,ki jih ima.Kaj pa Janša njemu šlo je samo za denar spomnimo se Orožarske afere pa Patrija kje je denar v njegovem bančnem računu .Sedaj pa pljuva… ...prikaži več po dobrotniku sram ga je lahko no saj bomo se zopet vprašali čez čas kje je denar od mask ki so izginile.
Čeferin ima seveda prav. Ima pa žal prav tudi Janša, ker je Čeferin prvi odgovoren, da se v Italiji in tudi pri nas toliko ukvarjamo s tem virusom. Če bi malce pozabil na profit, ki ga prinaša nogomet, bi bilo… ...prikaži več v Evropi v tem trenutku vsaj 500 mrtvih manj.
To misel podpiram.
... čeprav so ti levaki nabili kup minusov a o tom potom :-)))))
Pri nas je možen samo DA ali NE. Ljudje niso sposobni na "slabi" strani videti niti ene dobre stvari in ne na "pravi" strani ene slabe. Zato pa so v Sloveniji težavni odnosi že med sosedi. Vsakdo ima kako napako… ...prikaži več in ko jo Slovenec zazna, je konec z normalnimi medsosedskimi odnosi.
Pepe to si pa dobro napisal in še kako drži
mhm, se mi je od vsega začetka zdelo da ima Čeferin nekaj zadaj, sploh ob vsej reklami POPa in RTV SLO, kar je vedno sumljivo, vedno bolj se to kaže. Še vse kar je rekel Janša se je čez čas izkazalo za res.
Ja!!! Tudi, da ni kriminalec, ki bi moral biti v zaporu. Dokazano kriv in oproščen zaradi postopkovnih napak. In nekdo tak vodi državo?!
bil je obtožen zaradi NEZNANE KRAJE, NA NEZNANEM MESTU IN OB NEZNANEM ČASU, vem pa da ti tega nisi sposoben razumeti ker imaš resetirane možgane.
McClain, res je podpišem, nekaj je zadaj. Čeferin je uspešno pripeljal Alibabo z maskami, Naši gelipterji pa 40 razbojnikov.
[ bil je obtožen zaradi NEZNANE KRAJE, NA NEZNANEM ... ] ... in pozabljenih depeš in neznanega razloga v predalu, iz neznanega razloga izločenih 17 strani finskih preiskovalcev iz obtožnice in ... Neizpobitno dejstvo pa je, da je očitano kriminalno… ...prikaži več dejanje zastaralo. ... in še in še ...
resnica.. če je po tvoje, izločeno iz dosjeja, zadeva pade.. tako kot zokunovići sodno uničeni obremenilni dokazi, prisluhi gleda farmacevte,, - Ne, to pa ne, vi bi pa ; Naši lahko "+ bonus".. drigi pa ne..
Upam, da sem razumel tvoje zmedeno nabijanje kapibara*. copy/paste [ Tí naj bi bili po oceni obrambe namreč pridobljeni nezakonito, s kršitvijo človekovih pravic in temeljnih svoboščin. ] Absurd, da ni večjega, očitati to Finski in Avstriji. ...
... Tam akterji sedijo za zapahi, pri nas so pa na prostosti in v parlamentu. Prisluhi pa so bolj posrečena primerjava s prejšnjim primerom. Bili izločeni zaradi nestrokovnega dela policije in tožilstva in odločbe ustavnega sodišča o dopustnih rokih uporabe… ...prikaži več prisluhov. Tako to jaz razumem, kar sem prebral. Torej kaj ti ni jasno.
Dobro vas je kucan napumpal, da tolčete po twj vladi krivi ste si pa sami saj ste odstopili v času virusa, ko bi mogli najbolj delati, ker ste ugotovili, da ste nesposobni, čeferin je pa tudi svojega denarja vreden
Prejšnja vlada je kriva za virus,tvoji starši pa za tvojo pamet.
Čefurin je dobil, kar je iskal. Mafijaš UEFE se spogleduje z UDBO-mafijo. Lahko je biti pameten brez odgovornosti.
hehehe že tvoj nik vse pove o tebu.....TUP...
Spet sden pametnjakovič,ki nima pojma kaj blebeta.
Čeferin je pohlepnež in požrešnež.Nikoli mi ni bil všeč,še več en "kmet" izvoljen na tako funkcijo mi je takoj dalo misliti.A ni on nekaj organiziral,da so špilali nogomet na parkingu pred vladno stavbo.Figo,Gomez... .Ja,saj zdaj pa najbolj poka po nogometaših.Ta… ...prikaži več Čeferin je izgleda najbolj pameten,vsemogoči odvetnik, funkcionar... .Ni,da ni.Kaj delajo vse veze,če si v "pravih krogih".Samo še tega se nam manjka,da bi bil v vladi.Pol pa res ne vem kaj bi se vse dogajalo v tej deželi pod Alpami.
Ja res, tko kot Jajo , ki ekonomistom predava ekonomijo, zdej sploh ko ima Urško je bolj pameten od vsakega dohtarja, ga tud ni generala, ki bi več vedel, zgodovino itak sam on pozna, da ne govorim o marketingu....
JJ je mulc proti Čeferinom.Čakaj,ko bo imel Čeferin sojenje zaradi pizdarij glede korone oziroma tekem v ligah.Takrat,ko bi jih morali prekiniti oziroma,ko bi morale biti prestavljene... .