a mišliš ,da te besede v Brulju ne razumejo
Zombije pojemo za zajtrk, kosti izpljunemo pred kosilom, ostalo poserjemo zvečer
ne...mi smo branili in ustvarili slovenijo...bežal si ti...
ne Alenka je rekla ,da tistih 30 e ne rabi ,saj jih je ZASLUŽILA mnogo več
pelji si ga domov.da te orng nategne.haha
Mamu vam vašo SdS ovsko, koliko denarja ste dali za te zastavice, bagra, vi ste edini za SLO drugi smo manj vredni državljani, crknite
SdS je podoba SS
Kakšna pa je povprečna starost na proslavah npr. v Dražgošah?
Čakaj malo, kako pa potem na "vseslovenski vstaji" prevladujejo rdeče zvezde in simboli, bivše Jugoslavije? (beri agresorja)
slabo mi je ko to gledam
ni podoba , razlika je samo v tem da govori v polomljeni slovenščini zato pa hoče uničit šolstvo da bi mislili da je DOLFIJEV potomec
LUKA LOVŠE....trenutno ti rešuje rit, če nisi seznanjen s tem. Aja, mediji ti niso odprli tudi s te strani oči. .......
če bi bila Janševa politika kurba , bi reva od lakote crknila
itak....eni imajo še pamet, mladina ima tako ali tako sprane možgane
kot na aksu čista DESET
veš jons to pa ti ne vem če lahko komntiraš ker ti tega starši verjetno niso znali razložit ker so sigurno imeli istega idola kot ti
Verjetno si mislil na LAŽGOŠE
Jaz sem tukaj doma, po tvojem priimku sodeč pa ti nisi.
Slovenske zastave nosijo Slovenci okupatorsske pa ...
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
a mišliš ,da te besede v Brulju ne razumejo
Zombije pojemo za zajtrk, kosti izpljunemo pred kosilom, ostalo poserjemo zvečer
ne...mi smo branili in ustvarili slovenijo...bežal si ti...
ne Alenka je rekla ,da tistih 30 e ne rabi ,saj jih je ZASLUŽILA mnogo več
pelji si ga domov.da te orng nategne.haha
Mamu vam vašo SdS ovsko, koliko denarja ste dali za te zastavice, bagra, vi ste edini za SLO drugi smo manj vredni državljani, crknite
SdS je podoba SS
Kakšna pa je povprečna starost na proslavah npr. v Dražgošah?
Čakaj malo, kako pa potem na "vseslovenski vstaji" prevladujejo rdeče zvezde in simboli, bivše Jugoslavije? (beri agresorja)
slabo mi je ko to gledam
ni podoba , razlika je samo v tem da govori v polomljeni slovenščini zato pa hoče uničit šolstvo da bi mislili da je DOLFIJEV potomec
LUKA LOVŠE....trenutno ti rešuje rit, če nisi seznanjen s tem. Aja, mediji ti niso odprli tudi s te strani oči. .......
če bi bila Janševa politika kurba , bi reva od lakote crknila
itak....eni imajo še pamet, mladina ima tako ali tako sprane možgane
kot na aksu čista DESET
veš jons to pa ti ne vem če lahko komntiraš ker ti tega starši verjetno niso znali razložit ker so sigurno imeli istega idola kot ti
Verjetno si mislil na LAŽGOŠE
Jaz sem tukaj doma, po tvojem priimku sodeč pa ti nisi.