Možno je da jo kupuje knjige kar sam in tako opere denar od Patrije, kar me ne bi presenetilo. njegova domišljija itak presega vse institucionalne okvirje za odkrivanje in preprečevanje kriminalnih dejanj. Prej bodo obsodili mene za kak komentar, kot… ...prikaži več njega, pa tudi, če ne vem kaj naredi.
Sedaj, ko smo Slovenci dobili novodobnega Cankarja, bi že čas, da se spravi še na poezijo in da nam spiše novo himno, ker imajo njegovi vojaki mnogo za povedati proti obstoječi.Res pa je da so njegove zgodovinske knjige čista… ...prikaži več resnica, kot jo on dojema.
Možno je da jo kupuje knjige kar sam in tako opere denar od Patrije, kar me ne bi presenetilo. njegova domišljija itak presega vse institucionalne okvirje za odkrivanje in preprečevanje kriminalnih dejanj. Prej bodo obsodili mene za kak komentar, kot… ...prikaži več njega, pa tudi, če ne vem kaj naredi.
Res je, ker tolko kolkor naklada/laže JJ, ne zmorejo vsi skupaj.
Bravo JJ
Čimprej na Dob,nastala bo še boljša knjiga.
Cela Cerarjeva mapetšou ekipa ne spravi skupaj ene knjige....Bravo Janša!
Janša, kdo je to?
Člani SDS jo morajo obvezno kupiti
Lahko bi kakšno o svojem boju napisal. :-)
Odlično..naj kr lepo piše pravljice pa pusti politiko že enkrat pr mer. sej je že dost časa bil v njej. Čas je da se stari politiki poslovijo.
sami rdeči butlni so tukaj komentatorji
Sedaj, ko smo Slovenci dobili novodobnega Cankarja, bi že čas, da se spravi še na poezijo in da nam spiše novo himno, ker imajo njegovi vojaki mnogo za povedati proti obstoječi.Res pa je da so njegove zgodovinske knjige čista… ...prikaži več resnica, kot jo on dojema.
Belčki spet serjete.
Veliki zgodovinski prepisatelj, drkadžija iz Doba
Saj so že,gre v proračun SSDSS
Vladek, Vladek,črni vragek
Pravnomočno obsojen poslanec,kar Kalimero je, lahko knjige piše samo v Dobu.
Baje gredo zelo dobro v promet brez računa. Obvezno branje v srednjem veku.
Ja tvoj firer je tudi prefarbani rdeč in ti kot njegova ovca verjetno tudi. Sedaj vpijete čez rdeče bili ste pa njihovi zvesti vojaki.
No, spet drkadžija iz Doba---------in dragi moji Slovenci, to je menda vaš stari-novi premier...to obljublja v letu 2016......PUJ,,,PUJ....PUJ....
Vladek, manjkajo ti še KLOBEK in Mirkec.......navdušeni nad firerjem JJ