"Dodaten dvom v izbiro vzbuja dejstvo, da direktor podjetja Geneplanet prijateljuje z nekdanjim Janševim zaupnikom Borutom Petkom."
Levičarski mediji ste pokvarjeni do konca.
Ksenija ima toliko izkušenj, da je po protokolu tudi že poznala odgovor. Kajti vprašanje je bilo podobno, kot če bi v mesnici vprašali, če imajo sveže meso.
VpišitLeon ne razumem tvojega komentarja mojemu. Sem ti rekel, da so trije piri za komentiranje preveč. Za domoljubje pa anekdota. V šestdesetih mi je ata rekel 'Mirko idi na dile obesit zastavo, prazniki so'. Pa sem šel, in jo ob… ...prikaži več nekih posebnih čustvih tudi razvil in obesil. Pred leti, sem bil na tradicionalnem prvomajskem pohodu po Slovenskih goricah in smo na dvajset kilometrskem pohodu opazili zastavo le na eni hiši, za katero so kasneje povedali, da v nej živita dve rahlo e svoj komentar...
"Dodaten dvom v izbiro vzbuja dejstvo, da direktor podjetja Geneplanet prijateljuje z nekdanjim Janševim zaupnikom Borutom Petkom." Levičarski mediji ste pokvarjeni do konca.
To so mariborska mafija .
To niso mediji, to so ugrabljeni pisuni stare udbomafije v sodelovanju s svojim genetsko privzgojenim podmladkom.
Ali gre za stare ali mlade udbomafijce ? V pravni državi nihče ne more nekaznovano opravljati kriminalnih dejanj .
HAALO KOMUNAJZARJI,še leta po virusu se boste sprašenvali, joj zakaj nismo mi mogli krast.
bumbar še leta po virusu bošti plačeval preplačano robo!!
Ksenija ima toliko izkušenj, da je po protokolu tudi že poznala odgovor. Kajti vprašanje je bilo podobno, kot če bi v mesnici vprašali, če imajo sveže meso.
Ali pa tebe po zdravju ?
In je tudi preprečila odgovor in pojasnilo. Po njej znanem protokolu.
VpišitLeon ne razumem tvojega komentarja mojemu. Sem ti rekel, da so trije piri za komentiranje preveč. Za domoljubje pa anekdota. V šestdesetih mi je ata rekel 'Mirko idi na dile obesit zastavo, prazniki so'. Pa sem šel, in jo ob… ...prikaži več nekih posebnih čustvih tudi razvil in obesil. Pred leti, sem bil na tradicionalnem prvomajskem pohodu po Slovenskih goricah in smo na dvajset kilometrskem pohodu opazili zastavo le na eni hiši, za katero so kasneje povedali, da v nej živita dve rahlo e svoj komentar...