Slovenija
7 ogledov

Janša padel z lestvice priljubljenih

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • macola 10:53 09.marec 2015.

"To je tvoje delo in dovoli, da se ti v imenu vseh tistih, ki smo zbrani ob tebi, prek 3.200 članov, prek 300 tisoč simpatizerjev, iskreno zahvalim za tvoje delo, za to, da nas pelješ na pot lepše in boljše ...prikaži več blaginje. Za tistega malega človeka, ki je odrinjen na obrobje in za katerega se je prižgala luč, luč upanja. Kljub temu da smo danes spremenili ime, sem prepričan, spoštovani predsednik, da bomo SMC, Mira Cerarja, nosili v srcih, kajti ti si za nas pot upanja." Tako je na kongresu govoril namestnik generalnega sekretarja SMC Horst Hafner.V katerem času pa živijo ti bedaki!? Za kozlat! Bi bil dober za v S.Korejo.

• patrijarh 11:15 09.marec 2015.

Debilko,obolel si ti,ker ne premoreš posta ne,da bi omenil JJ.Ali pojdi na dva deci ali vzemi Persen,baje pomaga.

• mph 09:41 09.marec 2015.

Oh, no. ZL je edina stranka, ki je KONKRETNO naredila ogromno s predlogi, pobudami, ... Seveda pa ne vem kaj pričakuješ od njih, da s orožjem vdrejo v parlament in zahtevajo, da se njihovi predlogi uveljavijo? Saj jih je večino ...prikaži več SMS s svojo koalicijo večino sesula, tvoj firer pa je pogosto s svojimi sateliti držal štango. Jaz pa vsak dan dobim novo potrditev, da je več kot prav, da sem dal glas ZL, ki je edina načelna in se res trudi za rešit Slovenijo iz bede, v katero smo zapadli. Firerju pa lahko raste podpora samo na račun apatičnosti ljudi, ki nimajo več namena voliti, ker se je stanje novo obolelih od janšitisa izgleda stabiliziralo že nekaj časa nazaj.

• ljimonad 16:59 09.marec 2015.

joj, joj kaj pa sedaj? hitro zbrat penzionerje, jim dat 25 evrov, sendvič in sok, pa bodo znova protestirali v ljubljani. da bi ablastnik ne bil priljubljen, pa sej tko ne gre, ljudje božji. to je delo stricev iz ozadja......

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.