ne morete se skriti dolgorocno pred tem intiligentnim virusom. Torej zivimo kar se da normalno, prebolimo ta prehlad cez poletje vsi ,da v jeseni postavimo vse na trdne temelje gospodarstvo !
Dajmo vlada, akcija: 1. Zaprtje meje, odprto le za transport 2. Tisti, ki gre ven, 14 dnevna karantena 3. Tisti, ki se okuži na prepivedanih aktivnosti, sam placa zdravljeje 4. Sprememba azilne zakonodaje, posledicno ne bo prosrnj za azil in… ...prikaži večn potencialnih prenasalcev
5. Sprejeti zakon o medijih, da bo ljudem omogočeno izbirati posamezne gledljive programe in ne nekih vsiljenih paketov
6. Mediji naj se privatizirajo, drzava naj obdrzi samo en kanal, program.
7. Prepoved zaposlovanja tujcev,
8. .
Janez izgublja še eno bitko, prvi je preklical epidemijo, cel svet je hvalil vlado v 24tisoč objavljenih člankih, sedaj pa ponuja samo dve možnostih preživetja. Na svoj odstop pa ni pomislil ali predlagal.
nesposobnež je zajebal, ker je zamudil zdaj pa grozi z aplikacijo, ki je ena velika oslarija, da ni večje.....je pa še ena možnost naj kupi 2. milijona pametnih telefonov in jo bomo inštalirali.....nikoli in nikdar pa jo ne dajte na… ...prikaži več svoje mobilnike, ker je to največja glupost, ki jo boste napravili........
V bistvu jih niti ne rabi toliko, ker od tega ni učinka. Dosti bi jih bilo, da bi jih imeli oni, ki bi morali biti v karanteni, da bi jih vlada lahko sledila in nadzirala (sicer bo verjetno oni pustil… ...prikaži več telefon doma). Tako bi jih lahko kupili dosti manj, pa vsakemu z ono karantensko odločbo dali še za 14 pametni telefon z naloženo aplikacijo.
Sicer mi pa itak ni jasno, zakaj sploh karantena, če so maske obvezne. Mora oni masko nositi, pa baje maska preprečuje, da okužiš drugega.
prekleta kurba komunajzarska je ta morilec Janša. Naj mu vsi pocrkajo mater mu pedofilsko. Bemti evo zdaj pa udriham po morilcih. Stranski učinki močnih tablet
ti si dejansko psihopat. te ni sram.upam da te odkrijejo, tudi će 5x zamenjate strežnik in poskušate zakriti sledi in ti polomijo noge in roke s katerimi tipkaš te svinjarije. prokleto primitivno govno.
o kakem strežniku pišeš butelj........IP zamenjujem uporabljal sem tudi tvojega en čas.....tako, da uradno ti pišeš, ko sem na tvojem..........ja ja daleč si še ti od 21. stoletja
daj se malo bolj natančno izobrazi, ne piši neumnosti oz pravljic, kar si nekje prebral. ne da se mi , da te podučim, ker mi gre to tvoje pisanje na bruhanje. na kateri ip pa si pisal iz osnovnega profila,… ...prikaži več pa vemo kdo si bedak-.
Ne vem zakaj sploh komentirate nazaj temu psihopatu, ker v norišnici vsega kar napišete ne razume. Izolirajte ga, to ga bo pomirilo, da bo lahko sam sebe ........ !
ja pa ja da...nebo mi noben posegal v MOJE zivljenje ne z ukrepi,z aplikacijami pa se manj...ne da bom stari teledon ven potegno...mobilnega telefona sploh vec nebom uporabljal v takem primeru
Omas 67 s piko : Veliki vodja KP SDS - JJ Un ima res na vesti človeška življenja. Med 10-dnevno vojno je s svojim ukazom ubil Tonija Mrlaka, slovenskega pilota, ki je prevažal kruh in se hotel pridružiti TO. Tudi… ...prikaži večdi mu ni bilo mar za tisoče žrtev in razrušeno Slovenijo, kot bi bilo, če bi poveljniki upoštevali ukaze norca in napadli vojašnice. SMC, Desus in NSi naj krepko razmislijo, s kom imajo opravka. O glupem Jelinčiču ne bom zgubljala besed.
opravičujem se vsem, ki sem jih prizadel očitno sem se nalezel od omasa67. Včeraj sem mu ga pofafal in me je okužil. Danes sem prejel anti biotik in že cel dan ne vem kaj pišem.
levičarski psihopat in ponarejevalec, zelo si me razočaral, da si zapustil moj profil. pogrešam te. ne puščaj toliko sledi. ko te bo doletela kazen ne boš vedel od kod je priletelo. takrat se spomni svojih metod. neverjetno do kod seže… ...prikaži več levičarska sprevrženost. proti takšnim udbovskim metodam se je potrebno boriti do zadnje kaplje krvi, naredili ste že dovolj škode. kot že rečeno,uživaj in ostani mi zdrav do snidenja.
Če bodo uspeli spraviti tole aplikacijo, bomo čez mesec ali dva že brali, kako je bila aplikacija preplačana in koliko je bilo posrednikov pri nakupu. Jasno pa je, da je aplikacija neumna, in da nima nobene uporabne vrednosti. Sedaj bodo… ...prikaži več pa plačevali par milijonov za to, da jo bo na koncu uporabljalo mogoče 10% ljudi.
Edina prava varianta bi bila dovoliti prekuženost prebivalcev. In vsak se naj sam odloča o svojem zdravju. Kaj ima predsednik Vlade sploh odločat o mojem zdravju?
ne morete se skriti dolgorocno pred tem intiligentnim virusom. Torej zivimo kar se da normalno, prebolimo ta prehlad cez poletje vsi ,da v jeseni postavimo vse na trdne temelje gospodarstvo !
Dajmo vlada, akcija: 1. Zaprtje meje, odprto le za transport 2. Tisti, ki gre ven, 14 dnevna karantena 3. Tisti, ki se okuži na prepivedanih aktivnosti, sam placa zdravljeje 4. Sprememba azilne zakonodaje, posledicno ne bo prosrnj za azil in… ...prikaži večn potencialnih prenasalcev 5. Sprejeti zakon o medijih, da bo ljudem omogočeno izbirati posamezne gledljive programe in ne nekih vsiljenih paketov 6. Mediji naj se privatizirajo, drzava naj obdrzi samo en kanal, program. 7. Prepoved zaposlovanja tujcev, 8. .
Urška se mu fuka z zdravniki in se mu že meša
očitno si zaposlen na žurnalu , da si tole upaš. po moje si se napil ali pa si dejansko neuravnovešen.
samo pameten sem...kar ti nikoli ne boš.....
Take izmečke dvomim, da bi kdo zaposlil.
Očitno je danes aplikacija/software rešitev za vse probleme. Slovenski kmetje propadajo... imamo rešitev, namesti si aplikacijo "Kmetovanje v2.0".
Ali pa menjava vlade
Do tega se boš pa še parkrat debelo usral.
https://www.dnevnik.si/1042740248/slovenija/sestrelitev-helikopterjanespodobno-sprenevedanje-janeza-janse
Janez izgublja še eno bitko, prvi je preklical epidemijo, cel svet je hvalil vlado v 24tisoč objavljenih člankih, sedaj pa ponuja samo dve možnostih preživetja. Na svoj odstop pa ni pomislil ali predlagal.
odstopi naj zdaj?pa je naredo isto ko oni humorist...
nesposobnež je zajebal, ker je zamudil zdaj pa grozi z aplikacijo, ki je ena velika oslarija, da ni večje.....je pa še ena možnost naj kupi 2. milijona pametnih telefonov in jo bomo inštalirali.....nikoli in nikdar pa jo ne dajte na… ...prikaži več svoje mobilnike, ker je to največja glupost, ki jo boste napravili........
V bistvu jih niti ne rabi toliko, ker od tega ni učinka. Dosti bi jih bilo, da bi jih imeli oni, ki bi morali biti v karanteni, da bi jih vlada lahko sledila in nadzirala (sicer bo verjetno oni pustil… ...prikaži več telefon doma). Tako bi jih lahko kupili dosti manj, pa vsakemu z ono karantensko odločbo dali še za 14 pametni telefon z naloženo aplikacijo. Sicer mi pa itak ni jasno, zakaj sploh karantena, če so maske obvezne. Mora oni masko nositi, pa baje maska preprečuje, da okužiš drugega.
fiston, odličen komentar, nikoli ne klikam +/-, tebi sem ga dal. tole si bom sprintal in dal v denarnico, da se vsak dan malo nasmejim, ostani zdrav.
evo preveč sem se družil s pedrom omas67 imam iste simptome dvojne osebnosti, ko sem zloben sem desničar, ko sem dober sem levičar
prekleta kurba komunajzarska je ta morilec Janša. Naj mu vsi pocrkajo mater mu pedofilsko. Bemti evo zdaj pa udriham po morilcih. Stranski učinki močnih tablet
res si psihopat, gnoj levičarski. inteligenca koloradskega hrošča
kdo sem zdaj ???? saj ne vem.....sem levi ali sem desni ???? pomagajte mi prosim
A ne veš kaj si? Ti jaz povem, levičarski izmeček iz dna družbe.
kdo zdaj.......jaz........ali........jaz........
prekleti Janez gnida izdajalska ti bom jaz pametni telefon v rit nabil.
prekleta svinja Albanska naj se ti Urška pojaha z Kamerunsko nogometno reprezentanco.....naj uživa prasica saj od starca nima nič........
ti si dejansko psihopat. te ni sram.upam da te odkrijejo, tudi će 5x zamenjate strežnik in poskušate zakriti sledi in ti polomijo noge in roke s katerimi tipkaš te svinjarije. prokleto primitivno govno.
zakaj bi me bilo stam, ko pa ji privoščim užitke, ki jih doma nikoli ni imela.......
o kakem strežniku pišeš butelj........IP zamenjujem uporabljal sem tudi tvojega en čas.....tako, da uradno ti pišeš, ko sem na tvojem..........ja ja daleč si še ti od 21. stoletja
daj se malo bolj natančno izobrazi, ne piši neumnosti oz pravljic, kar si nekje prebral. ne da se mi , da te podučim, ker mi gre to tvoje pisanje na bruhanje. na kateri ip pa si pisal iz osnovnega profila,… ...prikaži več pa vemo kdo si bedak-.
Ne vem zakaj sploh komentirate nazaj temu psihopatu, ker v norišnici vsega kar napišete ne razume. Izolirajte ga, to ga bo pomirilo, da bo lahko sam sebe ........ !
Kaj je Janez? Ali si še v Sloveniji? Pelji Urško na Hrvaško na morje, potem pa zapri meje!
ja pa ja da...nebo mi noben posegal v MOJE zivljenje ne z ukrepi,z aplikacijami pa se manj...ne da bom stari teledon ven potegno...mobilnega telefona sploh vec nebom uporabljal v takem primeru
Omas 67 s piko : Veliki vodja KP SDS - JJ Un ima res na vesti človeška življenja. Med 10-dnevno vojno je s svojim ukazom ubil Tonija Mrlaka, slovenskega pilota, ki je prevažal kruh in se hotel pridružiti TO. Tudi… ...prikaži večdi mu ni bilo mar za tisoče žrtev in razrušeno Slovenijo, kot bi bilo, če bi poveljniki upoštevali ukaze norca in napadli vojašnice. SMC, Desus in NSi naj krepko razmislijo, s kom imajo opravka. O glupem Jelinčiču ne bom zgubljala besed.
Ti si pa veliko upaš. Upam, da te Krko toži za krivo obdolžitev. Ga bom opozoril na to ker pač ni več neslana šala.
opravičujem se vsem, ki sem jih prizadel očitno sem se nalezel od omasa67. Včeraj sem mu ga pofafal in me je okužil. Danes sem prejel anti biotik in že cel dan ne vem kaj pišem.
kreten debilni če misliš, da me boš z ponarejenim profilom utišal, si se zajebal. fafaj ga ti še naprej, gnida komunjarska
evo takole me meče enkrat desno enkrat levo......se opravičujem
levičarski psihopat in ponarejevalec, zelo si me razočaral, da si zapustil moj profil. pogrešam te. ne puščaj toliko sledi. ko te bo doletela kazen ne boš vedel od kod je priletelo. takrat se spomni svojih metod. neverjetno do kod seže… ...prikaži več levičarska sprevrženost. proti takšnim udbovskim metodam se je potrebno boriti do zadnje kaplje krvi, naredili ste že dovolj škode. kot že rečeno,uživaj in ostani mi zdrav do snidenja.
omas pridi dajva se dol
kar se pa zadnje kaplje tvoje krvi tiče si pa zelo blizu temu
sprintaj si tole.
Če bodo uspeli spraviti tole aplikacijo, bomo čez mesec ali dva že brali, kako je bila aplikacija preplačana in koliko je bilo posrednikov pri nakupu. Jasno pa je, da je aplikacija neumna, in da nima nobene uporabne vrednosti. Sedaj bodo… ...prikaži več pa plačevali par milijonov za to, da jo bo na koncu uporabljalo mogoče 10% ljudi.
upam,da ga skinejo cimprej na naslednjih volitvah tega JJ.
sanja svinja o kukuruzu a kukuruza nema
tudi telefona se odpovem če treba ,aplikacije pa sigurno ne bom naložil,če mi ga pa dajo zastonj ,bo nedotaknjen ostal v škatlici zapakiran
A imaš ti tudi telefon?
Edina prava varianta bi bila dovoliti prekuženost prebivalcev. In vsak se naj sam odloča o svojem zdravju. Kaj ima predsednik Vlade sploh odločat o mojem zdravju?
Tudi ti si pomagaj s školjko terapijo, trola komunajzarska.