Na nabiralnik sem nalepil obvestilo ,da ne sprejemam okuženih pošiljk neznanih tiranov ali teroristov vseh barv .Pošta bo pošiljko vrnila pošiljatelju .
Bojkotirati cepljenje pa da vidimo, kam se bodo stvari obrnile in kdo bo potegnil krajšo. Bolj, ko se očitno epidemija končuje, bolj naši hitijo oglaševati cepljenje. Očitno gre za pravi politični kovid marketing. Ljudje naj se sami odločijo in nobena… ...prikaži več prisila ne bo spremenija dejstva o relativnih učinkih cepiv.
dANES DOBIL, IN SI DEJAL: mNOGO PIOZDARIJ SI NAREDIL V ŽIVLJENJU, NE NAREDI ŠE ENEI ( isto svetoval hčeri!) P.S. Pritisnil gumb napačni, pa ne bom spreminjal
Tudi ni državljani Ivanu Janezu Janši želimo isto, kot on želi nam. Ne da se cepi z neko žegnano vodico ampak pravim kovid cepivom in to tako dolgo dokler ne bo zares prijelo.
Mene pa zanima g.Janša, ali boste kmalu uvedli kontrolirane teste po sevih ? Kako bomo cepljeni dokazovali varnostnikom na vratih trgovin kateri sev je v cepivu ?
spoštovani g Janša, ne vem če bo to pismo prišlo do mene.. namreč v naši občini ne bo več pošte.. hvala za to novoletno darilo.. je pa takole Janez, zapravil si miljone za pošto. zakaj pa nisi to naredil na… ...prikaži večna twiterju ? no lahk bi raje poslal bon za kos potice pri najboljšem sosedu, če že zapravljaš moj denar. iz svojega žepa siugurno nis dal.. in še neka,j lepo prosim in hvala bi bilo na mestu 2 leti nazaj..zdej je pa prepozno
Ne zna prevzeti pisem jih pa zna pošiljati?
Zase se brigaj gnojčina rdeča.
a si končno pokazal barvo
Dobil danes, si s papirjem obrisal rit in poslal nazaj pošiljatelju. https://beta.publishwall.si/bozan.zabjek/photos/photo/65353
zelo kulturno in civilizirano, kot se za levičarja spodobi.
kot da so desničarji kaj boljši...hahaha
Tvoja rit pa tudi cse prenese, naslednjič uporabi motorko, bo bolje, …
definitivno se ne cepim
Zakaj bi se, če vegetiraš na račun tistih ki se. Parazit.
Parazit te je naredil
ti boš cepljen pod prisilo.
Lahko pa obelodaniš kaj bi bilo boljše, če se nebi nihče cepil.
Kruci kura bejž zobati koruzo.
Aktivizem se zamanj trudi, da bi obranil svojega delodajalca in plačnika.
cepljeni se pizdakate,saj vam beovička že pripravlja 4 dozo ,kaj se pa tresete .
Kruci plačaj si stroške če boš rabil bolnico.
Enter ti pa večno aktivizem nabijaš. Bolnik zatrti.
torolino, če se cepimo mladi s tem ne naredimo nič. Naj se cepijo tisti ki so ogroženi in je. Druge pa že naj enkrat pustijo pri miru.
torolino,ni problema bom plačal,samo dokaz o virusu priloži
Na nabiralnik sem nalepil obvestilo ,da ne sprejemam okuženih pošiljk neznanih tiranov ali teroristov vseh barv .Pošta bo pošiljko vrnila pošiljatelju .
pejt se zdravt...
Hinavec in morilec ljudi v DSOjih..
Mrš pička kretenska
tortolino 🖕 strpnost in kultura ti je tuja, to povej staršem in tvojemu ideologu.
A tako kot tvoj idol,morilec in vojni zločinec Sreten Lukić?
Enter fuki luki je v svojem stavku opisal šarca, Ti se pa sedi se na svojega fakiča in uživaj, saj si ga vedno nastavljaš.
Koprive so tudi poslale pismo. Opravičujejo se za današnje zmanjšano najedanje, ker so zaposlene z interpelacijo. Prosijo za razumevanje.
Skrij se med prašiče,da te nikoli več ne najdemo... . Papak bolestni.
Aktivist, širiš nekulturo in nestrpnost. Napiši kak svoj komentar, namesto da komentiraš tuje komentarje. Bedno in žaljivo početje !
Bojo kulovci spet imeli pasjo procesijo na Oražnovi v Lj. .
Bomo imeli nekaj za podkurit. Bral pa teh pravljic vsekakor ne bom. Se bo pa zopet zmetal davkoplačevalski denar vstran.
Tvoj denar zapravlja in moj .
Ko bo zmagal kul ga fuknite v arest pa svršavajte.
mi ne svršavamo...imamo drug lep izraz
Jugo nostalgiki in čefurji svršavate
you missed the point .... as usual...
Bistvo je, da je Janša velik računalnik poln znanja in trn v peti luzerjem
torolino, mogoče je Janša res velik računalnik, toda to znanje ne uporablja, da bi državljani Slovenijo dobro živeli.
Bojkotirati cepljenje pa da vidimo, kam se bodo stvari obrnile in kdo bo potegnil krajšo. Bolj, ko se očitno epidemija končuje, bolj naši hitijo oglaševati cepljenje. Očitno gre za pravi politični kovid marketing. Ljudje naj se sami odločijo in nobena… ...prikaži več prisila ne bo spremenija dejstva o relativnih učinkih cepiv.
bedaki se ne znajo pravilno odločat.
Tudi takšni morajo biti, da predstavljajo kontrolno skupino. Si morda v tisti med 12 in 18 letom kamor, očitno sodiš.
dANES DOBIL, IN SI DEJAL: mNOGO PIOZDARIJ SI NAREDIL V ŽIVLJENJU, NE NAREDI ŠE ENEI ( isto svetoval hčeri!) P.S. Pritisnil gumb napačni, pa ne bom spreminjal
Tudi ni državljani Ivanu Janezu Janši želimo isto, kot on želi nam. Ne da se cepi z neko žegnano vodico ampak pravim kovid cepivom in to tako dolgo dokler ne bo zares prijelo.
Ali bo po novem letu več varnostniko v trgovini, da bo vsak zadolžen za svoj sev?
Še več, ustanovili bojo 10 novih ministrstev in vsako bo imelo čez svoj sev...
Zahvala za ..kvota še ni izpolnjena!
Mene pa zanima g.Janša, ali boste kmalu uvedli kontrolirane teste po sevih ? Kako bomo cepljeni dokazovali varnostnikom na vratih trgovin kateri sev je v cepivu ?
Pokazal boš vrečko s sevi pač in to je to
Tako kot Janez ne prevzema pošiljke od sodišča tudi jaz ne prevzemam njegovih pisem. Pa še to od kje Janezu moji podatki?
Predno lažete in zavajate z procenti precepljenosti vsaj Covid sledilnik poglejte.
spoštovani g Janša, ne vem če bo to pismo prišlo do mene.. namreč v naši občini ne bo več pošte.. hvala za to novoletno darilo.. je pa takole Janez, zapravil si miljone za pošto. zakaj pa nisi to naredil na… ...prikaži večna twiterju ? no lahk bi raje poslal bon za kos potice pri najboljšem sosedu, če že zapravljaš moj denar. iz svojega žepa siugurno nis dal.. in še neka,j lepo prosim in hvala bi bilo na mestu 2 leti nazaj..zdej je pa prepozno
Twitopizdek skrbi za našo prebavo in higieno po odvajanju!
Prebaba po odvajanju nimaveze s poslacem s Kolpe, alimislišod penezev….
Dej se že nauč pisat!!
Lepo, komaj čakam, da ga prejemem in v bližnjem lokalu z njim podložim mizo, ki se gunca že vse od zadnjega odprtja.
Janez Janša ma vas rad.
JJ ima rad le sebe
kam pa kam rdeča procesija v murgle ponavodila