samo razmišljam... 4000€/mesečno x 40 let NEdela v politiki, ne rabi avta, malca je 1,5€ v parlamentu, prevoz zastonj, telefon zastonj, plačano ima vse, stroškov nima skoraj nič... to je 1.920.000€ v 40 letih in da NIMA 30.000€ prišparanih??? Jao… ...prikaži več ovčice kako vas striže... :):):)
Zagotovo je bil glavni namen dražbe slaviti politično zmago izgleda pa, da se sprevrača v politični fiasko, saj se je nabralo le za dobro šestino potrebnih in pričakovanih sredstev. Prav tako se je pokazalo, da trumpovske metode v Sloveniji ne… ...prikaži več pijejo vode ali pa, da Janševi zvesti privrženci enostavno niso dojeli bistva zakaj sploh je šel v dražbo! Temu, da Janša dejansko nima sredstev za poplačilo sodnih stroškov izgubljene tožbe očitno ne verjame niti kaj dosti njegovih zvestih privržencev!?
No zdaj bo pa revež moral na hitro in pod ceno še avto prodat, da bo peneze zbral, al kaj!? Še vedno pa nisem nikjer zasledil, da bi kakšne malce bolj siten novinar raziskal ali so bila umetniška dela ponujena… ...prikaži več na tej dražbi in locirana na sedežu stranke SDS na Trstenjakovi osebna last Janeza Janše ali last stranke!?
Klofuta za Janšo - bi se moral glasiti naslov. Zbral ni niti za tretjino svojih stroškov. očitno ga podpirajo sami revežki, ali pa se vsem jebe za njegove cote.
Za tega modela bi bilo najbolje, da bi se zraven prodal še kar sam, aja saj je že prodan saj se je prodal kovid farmako-mafiji. Na netu kroži video, kjer nagovarja zdravstvene delavce kliničnega centra v Mariboru naj se vsi cepijo.
Kako je lahko prodal oblačila, ki niso njegova? Jaz sem moral svoje vojaške stvari vrniti ali plačati, če je kaj manjkalo. Pomeni, da je prodajal ukradene stvari! Se ne čudim.
Sam a nebi dobil več ,če bi se na kongresnem trgu v Lj privezal za steber in bi klafuta bla 1 €,sm prepričan da hitro obrne 30.000
Huda, me je nasmejala... Al pa ce bi se za brce odlocu po 2 €, bi ga kmal zbrcali ven iz Slovenije...
Hahahahaha, najboljša ta teden
smoljo hvala, si mi polepšal današnji dan... sem pa prepričan, da bi hitro pokasiral vsaj 1.300.000€, če bi vsak, ki ga NE-voli mu dal klofuto...
Takoj rizkiram 100eur
Tem 30 tisočakom je treba prišteti novih cca 9 jurjev.
Podpis! Predlog je naravnost fantastičen!
Saj jih ni on plača.prodal pa kpt svoje!
Res, oblačila dobiš na reverz in jih potem vrneš. Morda pa je on kot najbolj zaslužni, izjema..??
samo razmišljam... 4000€/mesečno x 40 let NEdela v politiki, ne rabi avta, malca je 1,5€ v parlamentu, prevoz zastonj, telefon zastonj, plačano ima vse, stroškov nima skoraj nič... to je 1.920.000€ v 40 letih in da NIMA 30.000€ prišparanih??? Jao… ...prikaži več ovčice kako vas striže... :):):)
Domobranc itak nima kaj to rabit
Zagotovo je bil glavni namen dražbe slaviti politično zmago izgleda pa, da se sprevrača v politični fiasko, saj se je nabralo le za dobro šestino potrebnih in pričakovanih sredstev. Prav tako se je pokazalo, da trumpovske metode v Sloveniji ne… ...prikaži več pijejo vode ali pa, da Janševi zvesti privrženci enostavno niso dojeli bistva zakaj sploh je šel v dražbo! Temu, da Janša dejansko nima sredstev za poplačilo sodnih stroškov izgubljene tožbe očitno ne verjame niti kaj dosti njegovih zvestih privržencev!?
kot kaže ga tudi njegove ovčice ne marajo preveč, sm pričakoval da se bo kak belček bolj stegnil zanj...
Da ni mogoče ,sam sebi odkupil,da bi zgledalo ....
Licitacija bo baje poplačana v nemških markah, hehe.
A te uniforme pokradel iz unga njegovga osamosvojitvenga muzeja??
Si se zmotil, kradejo levaki in to z obema rokama.
Saj je jj levak ,o čem ti to bluziš
Ta JJ se opredeljuje ko danasnji lgbtq,.. pa ma tolk za cez njih povedat!!
Najvišjo ceno med opranoglavci bi doseglo spodnje perilo udeležencev v kleti CD .
Tole je dober način pranja denarja, saj kupec lahko ostane anonimen....Sicer nihče ne bi kupoval tistih podriskanih cot...
No zdaj bo pa revež moral na hitro in pod ceno še avto prodat, da bo peneze zbral, al kaj!? Še vedno pa nisem nikjer zasledil, da bi kakšne malce bolj siten novinar raziskal ali so bila umetniška dela ponujena… ...prikaži več na tej dražbi in locirana na sedežu stranke SDS na Trstenjakovi osebna last Janeza Janše ali last stranke!?
Upam, da bo moral dokazovati od kje mu predmeti, plačati davek od dobička, da ga opalimo pri dohodnini in vse to kar plačujemo ostali državljani
Si naravnan nekako v stilu "naj ti vse kure pocrkajo".
Kako pa to,da so tako mal vredne,naj jih ponudi amerikancu,bo mogoče več dobil,aja tam ga nobeden ne pozna
A so bile last TO?,prodal kot svoje!
Sedaj se boš pa požrl za 30 let stare cote?..vsak ti jih lahko šenka.
tudi uniforme je ukradel!
torolino šenka jih mogoče lahko, na dražbo pa stvari TO verjetno ne bi smel dati!
torolino, nekdanji, ki smo po služenju v JNA in potem v TO smo morali vso vojaško opremo na reverz vračati z robci vred..
S kakim drekom se ukvarjate🤮 , ko so Zoranu odpisali 29 mio.€...v prispodobi 11km novih cliov en do drugega, vas ni nič bolelo. Robček🤮
Samo vprašam, ali ga ni sram? In tako cerkven kot je ima ljudi za norca? Naj da malo stran od prodaje orožja, pa bo!
Klofuta za Janšo - bi se moral glasiti naslov. Zbral ni niti za tretjino svojih stroškov. očitno ga podpirajo sami revežki, ali pa se vsem jebe za njegove cote.
Saj niso bile njegove, ampak naše.
Predlagam mu, da se da javno križati in prenos pravic proda Nori 24! Vstopnice po 1 EUR pa za ogled eventa! Bo lahko kupil nove lase!
Za tega modela bi bilo najbolje, da bi se zraven prodal še kar sam, aja saj je že prodan saj se je prodal kovid farmako-mafiji. Na netu kroži video, kjer nagovarja zdravstvene delavce kliničnega centra v Mariboru naj se vsi cepijo.
Kako je lahko prodal oblačila, ki niso njegova? Jaz sem moral svoje vojaške stvari vrniti ali plačati, če je kaj manjkalo. Pomeni, da je prodajal ukradene stvari! Se ne čudim.
Nek teater še kar fura, po toliko letih. Če bi jaz nakradel na stotisoče evrov, bi skrival to s krediti in "prodajami", za teater.