Hočeš reči, da si se naučil nečesa kar ti ni všeč. Bodi boljši od tistih, ki se jeih pubertetniško, pobalinsko lotevaš. Ti bo uspelo? Po moje ne, ker se hraniš s sovraštov do vseh, ki jih ne razumeš in si… ...prikaži več škodiš. Sovraštvo te bo pokopalo, zbolel boš. Pokopal se boš. Vse dobro!
Saj ni res....pa je.....JJ prdne, twitne.....in vsi skačete po tipkovnicah ko manjaki! Ha ha.....bolniki!!!! Mediji pa pridno izkoriščajo take kretene, ker so novice o JJ najbolj brane in komentirane.....
aha zdej smo pa kr proti domovini k nimamo istega mnenja ko JJ al kaj?? Ne pozanimo da je bil ravno JJ še četrt stoletja nazaj en velik komunist in da je hodil na romanje v Jajce!
Hočeš reči, da si se naučil nečesa kar ti ni všeč. Bodi boljši od tistih, ki se jeih pubertetniško, pobalinsko lotevaš. Ti bo uspelo? Po moje ne, ker se hraniš s sovraštov do vseh, ki jih ne razumeš in si… ...prikaži več škodiš. Sovraštvo te bo pokopalo, zbolel boš. Pokopal se boš. Vse dobro!
Ne bodo, ker ga potrebujejo. Primitivizem vlada!
Mogoče, kdaj nekoč bi bil za drugo republiko...samo OBVEZNO z DRUGIM vodjem!
bedak, SDK je ukinil Drnovšek in ROP, česar ne veš ne piši in ne LAŽI,
Rovi so prazniane
Nismo amebe kot janševiki
Redno psihiatra obiskuje ima pts povsod vidi rdečkarje šizofrenik pa nekakšne parkeljne iz murgel kako ga je črt pogledal oči ti si čist zmešan
https://www.dnevnik.si/1042721584/posel/novice/ovaden-nekdanji-jansev-sekretarhttp://www.24ur.com/novice/slovenija/moji-milijonski-krediti-na-nlb-niso-politicna-zgodba.html
Saj ni res....pa je.....JJ prdne, twitne.....in vsi skačete po tipkovnicah ko manjaki! Ha ha.....bolniki!!!! Mediji pa pridno izkoriščajo take kretene, ker so novice o JJ najbolj brane in komentirane.....
DARKEC, TO SO ME NAUČILI TVOJI JANŠISTI,
Glede na komentarje...nivo levičarja - jugonostagika , torej tistega, ki Slovenije - domovine v svojem srcu ni nikoli "čutil".
verjetno misliš na rudećo levičarsko komjunarsko ggggooooooolllllaaaazzzzeeeeeemmm
dragec, sočustvujem s tabo.pomanjkanje sexa spodbuja frustracije.pa spet dežuje in to močno.istočasno v rokah držat dežnik in kozo, je res težko.
PA KAJ ŠE ????????BANDA SDS -OVSKA.
Janša je v Jajcu razmontiral rudeče komjunate,
aha zdej smo pa kr proti domovini k nimamo istega mnenja ko JJ al kaj?? Ne pozanimo da je bil ravno JJ še četrt stoletja nazaj en velik komunist in da je hodil na romanje v Jajce!
Jaz želim pa tretjo , v kateri ne bi bilo golazni !
Marš u PM , nisenm jaz hodu jajca lizat v Jajce ampak tvoj komunajzar !
Ko bodo na Žalah on , Grims in Krojaški mojster , zna bit , da res zmagajo na volitvah!
Isti bolniki kot je on sam !