Jankovič je največ naredil za mesto Ljubljano in je edini sposoben voditi državo po volji in želji Slovencev. Samo on lahko naredi red v naši zagonjeni Sloveniji. Če ne bi bilo Jankoviča, bi Ljubljana še vedno bila dolga vas. Zaradi… ...prikaži več njega bom šel na volitve in ga volil, če bo kandidiral. Če ne bo kandidiral, ne bom šel na volitve, ker nimam koga voliti in dosedanjim politikom ne moreš verjeti popolnoma nič. Vsi so enaki.
..glede na to, da je Zoki...eden redkih županov, ki ima kaj za pokazati v svojem mandatu, ga bomo voli tudi okoličani,saj dober glas sežev deveto vas, na žalost ne bom volil NOBENEGA od grelnikov stolov v parlamentu, ki so tam… ...prikaži večm že celo večnost....mOJ NE JANŠI, MOJ NE PAHORJU, MOJ NE LDSUin vsem ostalim koritnežem...ZOKI ...GLASUJEM ZATE
*minister....- predsednik vlade
Ne pozabite še na NSI - Nova Slovenija. Nujno mora ta stranka v parlament. Ljudje zbudite se, ni še čas za zimsko spanje.
Kakšna NSi! Ti ne bodo nikoli več v parlamentu! Hvala bogu!
Pravilno da je levica na oblasti, saj skrajne desnice ne potrebujemo.
Moj glas Zoran ima! Ogromno ljudi pravi da ga bo volilo!
tudi mojega ima, če nebi imel debilnih sinov, bi bil absolutni zmagovalec.
saj to želimo, bebec
a ti naštejem kolikokrat je JJ samega sebe negiral ?
Zoran je vsaj uspešen gospodarstvenik! Kaj pa je Janez?
če bo Zoran izvoljen potem že vem kdo bosta ministra za obrambo in notranje zadeve....:)
Zafurale so vse stranke na oblasti do sedaj.....
Jankovič je največ naredil za mesto Ljubljano in je edini sposoben voditi državo po volji in želji Slovencev. Samo on lahko naredi red v naši zagonjeni Sloveniji. Če ne bi bilo Jankoviča, bi Ljubljana še vedno bila dolga vas. Zaradi… ...prikaži več njega bom šel na volitve in ga volil, če bo kandidiral. Če ne bo kandidiral, ne bom šel na volitve, ker nimam koga voliti in dosedanjim politikom ne moreš verjeti popolnoma nič. Vsi so enaki.
Prirejena anketa Zokijevega prijatelja.
BRAVO ZOKI,GREŠ NA VOLITVE DA SE MAŠČUJEŠ JANŠI,KER TE JE IZ MERCATORJA VRGEL.ČE BI VEDEL ,KAJ JE NAREDIL TE NEBI.BRAVO GOSPOD ŽUPAN,IMAŠ MOJ GLAS.
Ko bo pričel pobirat parkirnino po celi Sloveniji, bo že prepozno. Tudi v LJ ga imajo njegovi zemljaki poln kurac.
Pojdi gledat na druge forume
Zoki je en veliki nadmudrivać. Pojdi gledat v srbski slovar kaj to pomeni.Po naše je to ogoljufal.Za njih je to pohvale vredno dejanje.
and why should i do that ?
..glede na to, da je Zoki...eden redkih županov, ki ima kaj za pokazati v svojem mandatu, ga bomo voli tudi okoličani,saj dober glas sežev deveto vas, na žalost ne bom volil NOBENEGA od grelnikov stolov v parlamentu, ki so tam… ...prikaži večm že celo večnost....mOJ NE JANŠI, MOJ NE PAHORJU, MOJ NE LDSUin vsem ostalim koritnežem...ZOKI ...GLASUJEM ZATE
poglej koliko minusov si nabral. Koliko je to ogromno?