Če ti tako praviš, ampak te ne bom vzel resno po komentarju sodeč sploh ne veš kaj pomeni prpa, zaradi tega se bom samo nasmejal tvojemu komentarju in šel pod drugo novico. LP
No pa naj vam ostane praznik 15 avgust, pa lepo se odpravte v cerkev pa dinarčke s sabo ne pozabit vložit bo treba v zvon 3 in zvon 4 pa še otroke jim v varstvu pustite. Duhovno bogati ljudje?!
Vsekakor sem zato da se ukine 15 avgust kot dela prost dan, prav tako se naj ukine financiranje cerkve in njenih zavodov ter plačevanje prispevkov duhovščini. Konec koncev sta država in cerkev ločena po ustavi!
Jat sem tudi, za ukinitev vseh lopovov, ala JJ s tem potegnemo še Bavčarja, Tovšak in v glavnem vso bolezen Slovenije.
Če ti tako praviš, ampak te ne bom vzel resno po komentarju sodeč sploh ne veš kaj pomeni prpa, zaradi tega se bom samo nasmejal tvojemu komentarju in šel pod drugo novico. LP
kaj je to prpa?
JJ prpa,a? :D
ah si bogi , če tole ne rata , bo prpa tudi tebi :)
Jaz sem pa za ukinitev vseh lopov ala Janković and company.
Tale Žurnal pa počasi postaja Jankovićev Uradni list. Koširjev brat pridno dela uslugo političnim botrom.
ZALEGA SRPSKA UKINO BI MARIJINO VNEBOVZETJE,BI PA VERJETNO UZAKONIL DAN SVETEGA SAVE.LOPOV POKVARJENI.
no pa je IJJ nekaj izbrskal v arhivih o Semoliču ;)
Ukiniti vse farške praznike, kdo pa rabi vso to navlako.
Če so una dva modela ukinli naj še 15.avgust!!
No zorangutan naj ukinja praznike v Srbiji !! Upam pa ,da mu bo kamlu PRPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ciper čaka nanj
Zoranoviću, jaz bi tebe najraje ukinil, pa bi Slovenci imeli mir.
Prpa v prevodu pomeni sveti Sava in je srbski praznik
A Obritoglavc in njegov trop pudljev in pudljica pa delajo za narodov blagor??Malo morgen......................
maestros,ti si tudi srPske matere otrok,zgleda??
No pa naj vam ostane praznik 15 avgust, pa lepo se odpravte v cerkev pa dinarčke s sabo ne pozabit vložit bo treba v zvon 3 in zvon 4 pa še otroke jim v varstvu pustite. Duhovno bogati ljudje?!
Vsekakor sem zato da se ukine 15 avgust kot dela prost dan, prav tako se naj ukine financiranje cerkve in njenih zavodov ter plačevanje prispevkov duhovščini. Konec koncev sta država in cerkev ločena po ustavi!
PO tej logiki moramo tudi Slovenci po trepalnicah skakati če bo tako delala praktično vsa Evropa.
PO tej logiki moramo tudi Slovenci po trepalnicah skakati če bo tako delala praktično vsa Evropa.