ODPOKLIC IZDELKA - TO NI RES !!!!!!
Ta izdelek sem kupil danes popoldne ob 17.57 v Hoferju, Smledniška cesta 27, Kranj.
ALI SO V TEJ TRGOVINI SPLOH SEZNANJENI S TEM. ČE SO, SO POVRŠNI, NEDOSLEDNI OZ. PO DOMAČE ŠLAMPASTI.
Ja a ne zna Hofer preveriti produktov, predno jih postavi na polico? Državi isto vprašanje. Ljudje naj pa jedo vse sranje - in glej to, še celo "bio" je....
kaj sedaj hočeš da hofer vsak izdelek sproba in pregleda, zapakira nazaj in tebi proda??!?! To se zgodi vsakemu trgovcu, saj trogvec ne PROIZVAJA ampak samo PRODAJA in to da Hofer to objavi in opozori da vedeti da mu ni… ...prikaži več vseeno. Manjši trgovci so samo tiho in upajo da ne bo nihče se pritožil in da ne bo izgube z vračanjem denarja.
Pa zmeraj Lidl ali pa Hofer... samo smeti prodajajo
Kaj pa ostali trgovci zlate ribice ? Vsi so isti samo za profit jim gre . Vprašaj se kje prodajo česen proizvajalca iz Starš ?
ODPOKLIC IZDELKA - TO NI RES !!!!!! Ta izdelek sem kupil danes popoldne ob 17.57 v Hoferju, Smledniška cesta 27, Kranj. ALI SO V TEJ TRGOVINI SPLOH SEZNANJENI S TEM. ČE SO, SO POVRŠNI, NEDOSLEDNI OZ. PO DOMAČE ŠLAMPASTI.
Verjetno se gre za določeno serijo proizvoda, katere ni na policah
Se zgodi. Hofer je vsaj odpoklical zadevo. Ko so se pa drobci stekla pojavili v cepivu v tujini pa ni bilo odpoklica...
Jah, še dobro! Ker če ne bi bilo tole zrelo za tožbo. Steklo v živilu. Me zanima, kako je to prišlo čez vse kontrole?!
Proizvajalec teh izdelkov ima zaposlene neke čudake iz Slovenije ali Slovakije ..............pa se je vseeno !
Hvala bogu, da takih "zvarkov" ne kupujem in ne jem. :)
Ja a ne zna Hofer preveriti produktov, predno jih postavi na polico? Državi isto vprašanje. Ljudje naj pa jedo vse sranje - in glej to, še celo "bio" je....
kaj sedaj hočeš da hofer vsak izdelek sproba in pregleda, zapakira nazaj in tebi proda??!?! To se zgodi vsakemu trgovcu, saj trogvec ne PROIZVAJA ampak samo PRODAJA in to da Hofer to objavi in opozori da vedeti da mu ni… ...prikaži več vseeno. Manjši trgovci so samo tiho in upajo da ne bo nihče se pritožil in da ne bo izgube z vračanjem denarja.