In sedaj bo invazija člankov da so zahodni zavezniki in Izrael vse rakete prestregli... V stilu ukrajinske propagande, ko sestrelijo 120 od 100 letalnikov....:D
Švabi in Briti že otresajo o podpori židom in jih je poln gobec obsojanja Irana. Glih tapravi, ti ki so najbolj krivi vse sranje tam dol. Če bi Švabi dali židom Bavarsko, da tam delajo svoj židoland, kot je leta… ...prikaži več 45 rekel Bin Saud, ne bi bilo tega sranja. Kot ga ne bi bilo, če Briti ne bi barantali s tujim ozemljem. Kar so strašno radi počeli, ker smo Slovenci po ww1 zaradi takega barantanja izgubili skoraj 1/3 etničnega ozemlja, ki so ga Briti šenkali Lahom. Zakaj jim niso šenkali npr. Walesa?
Glede na to, da so se v Palestino natepli židi z vsega sveta, so vajeni vseh podnebij. Saj bi jih človek preselil na Antarktiko, ampak se mi smilijo pingvini.
Sem pacifist ampak to, kar se dovoli Izrael in ZDA je presedan..Naj jim končno pošljejo balistične izstrelke, da končno sami spoznajo, da se igrajo z vojno in terorizmom. Svetovna javnost in ZN vedo, da ni druge poti takšnemu početju ..
Tudi pacifisti so dobri vojaki,samo ko zagusti pa za svoj dom seveda,zato si tudi proti ameriškemu hujskanju oz. po njihovi logiki je to širjenje demokracije he he he.Bravo sva na nek način čist podobna.
In Izraelci utopično verjamejo, da bodo kadarkoli živeli v miru...zlo seje zlo in vedno več ga bo. Izrael si je s svojo tiranijo in neomajno podporo ZDA zapisal pot v pogubo in večni strah. Z napadi na "skrajneže", ki so… ...prikaži več jih sami ustvarili, si lahko zagotovijo manj napadov za naslednjih nekaj let. Ampak se bo kmalu našel nekdo, ki bo imel podporo nekoga tretjega in celoten krog se bo ponovil. Nekdo bo moral propasti, da se bo vzpostavil mir, druge poti žal ni.
Zaradi teh izraelskih izpadov s podporo ZDA bodo SPET pljuskali valovi migrantov. To imamo od naših vrlih "zaveznikov".
👍👏👏 misli in komentarje mi kradeš..
rusija ki podpira muslimanske golazni naj sprejmje.......saj te rakete ki pošilja v iran so ruske
slavauk77 ti boš druge naslavljal z golazen. Primitivnost ti štrli iz prazne glave. Kje je admin, da te nagradi.
admin sem jst če ne veš.......zato imam tud ip da te lahk kdaj obiščem pa to-----------primitivci so samo rdeči prduhi ..putinovi podložniki pa to
dej dobiva se na povšetovi!
jst polovica kepsov poznam sem bil že stiku znjimi tako da me bi pustili na miru tebe bi pa zaprl!
a to sebi praviš ne meni.........
slavauk22 kretenaste 🐑🐑🐑 lahko najdeš samo na Trstenjakovi..
Ti ti Iran kako si upaš na smrdljive Žide rakete poslat?
Najprej je treba potopit tiste ameriške čolne v sredozemlju in rdečem morju, da se ne bodo mogli vmešavat. Dejmo, hutijci, ožeži po amerih.
In sedaj bo invazija člankov da so zahodni zavezniki in Izrael vse rakete prestregli... V stilu ukrajinske propagande, ko sestrelijo 120 od 100 letalnikov....:D
Švabi in Briti že otresajo o podpori židom in jih je poln gobec obsojanja Irana. Glih tapravi, ti ki so najbolj krivi vse sranje tam dol. Če bi Švabi dali židom Bavarsko, da tam delajo svoj židoland, kot je leta… ...prikaži več 45 rekel Bin Saud, ne bi bilo tega sranja. Kot ga ne bi bilo, če Briti ne bi barantali s tujim ozemljem. Kar so strašno radi počeli, ker smo Slovenci po ww1 zaradi takega barantanja izgubili skoraj 1/3 etničnega ozemlja, ki so ga Briti šenkali Lahom. Zakaj jim niso šenkali npr. Walesa?
Avstralija ima podnebje, ki so ga vajeni...
Glede na to, da so se v Palestino natepli židi z vsega sveta, so vajeni vseh podnebij. Saj bi jih človek preselil na Antarktiko, ampak se mi smilijo pingvini.
A samo toliko? Bi pričakoval 20000!
Z jedrskimi konicami.
Sem pacifist ampak to, kar se dovoli Izrael in ZDA je presedan..Naj jim končno pošljejo balistične izstrelke, da končno sami spoznajo, da se igrajo z vojno in terorizmom. Svetovna javnost in ZN vedo, da ni druge poti takšnemu početju ..
Tudi pacifisti so dobri vojaki,samo ko zagusti pa za svoj dom seveda,zato si tudi proti ameriškemu hujskanju oz. po njihovi logiki je to širjenje demokracije he he he.Bravo sva na nek način čist podobna.
Nick 👍👐✌
Ne more biti rdečuh pacifist. O tem da sta si podobna, ne dvomim!
prdi_lepotec in to na prazno👎. Kako lep novi nick imaš. Janez bo presrečen, da ti maloumje učinkuje.
Če se vmešajo Ameri, naj se še Kitajci. Na pravi strani.
Bravo Iran! Slovenci podpiramo Irance v boju proti usranim židom! Naj Izrael zravnajo z zemljo! Židi nimajo pravice do življenja!
Ni problem 200 raket, problem je, ko bo samo ena ali dve...
In Izraelci utopično verjamejo, da bodo kadarkoli živeli v miru...zlo seje zlo in vedno več ga bo. Izrael si je s svojo tiranijo in neomajno podporo ZDA zapisal pot v pogubo in večni strah. Z napadi na "skrajneže", ki so… ...prikaži več jih sami ustvarili, si lahko zagotovijo manj napadov za naslednjih nekaj let. Ampak se bo kmalu našel nekdo, ki bo imel podporo nekoga tretjega in celoten krog se bo ponovil. Nekdo bo moral propasti, da se bo vzpostavil mir, druge poti žal ni.
Židovski gnoj je ostal brez 20¨letal F 35 ,skupne vrednosti 2.5 miljarde $ .
Odgovor bo silovit
Mogoče v samoobrambi. Dvakrat so v Libanonu že dobili lekcijo..
Hahaha
Izrael, sesuj muslimane........
Nič nimaš, še najmanj pameti. Budala trolasta..
Sesuli bodo ves svet... še zavedaš se ne.
Palson? Kdo koga..ZDA so v vseh spopadih, kjer so bili vpleteni doživeli fiasko.