Avto
73304 ogledov

Policista sta se jima režala, kandidatka v šoku, inštruktorica zgrožena

Komentarjev 53
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • onyxx 08:15 08.februar 2025.

Taki vozniki bodo vedno predstavljali nevarnost drugim udeležencem na cesti, potrebno bi bilo predvsem razmisliti, kako sploh uspejo opraviti vozniški izpit...

jezeran 06:23 09.februar 2025.

Polististi že dolgo ne opravljajo svojega dela, ampak se samo še vozikajo sem in tja. Pozimi spijo kje skriti v prižganem avtomobilu. Čez dan se samo vozijo in opravljajo samo nujne stvari

• matija07 08:47 09.februar 2025.

Bla bla bla. Daj pejt kam drugam blejat.

• Idioti 19:53 15.februar 2025.

Ko so me zadnjič ustavljali od zadaj , sem isto sekundo zaustavil na sredi ILIRSKE ulice v Lj. In polcaji PP Center , se niso upal ali niso znašel , da me pošljejo na AP Ilirska . Pa ni bil ...prikaži več prometni ampak zmerjanje policajev malo pred tem . Edina kazen , ki sem jo z veseljem plačal 208 € .

• Idioti 20:03 15.februar 2025.

Moje prvo srečanje oz, ustavljanje . Pred Figovcem sem mal hitr prletu , pa me je policist križišča ustavil. Med tem ko sem mu dajal vozniško. je že žlubodral aha včeri smo ispit naredel , dons bomo pa že divjal ...prikaži večal . Pa je pogledu v vozniško , bilo je že 4 leta - moj mladostni videz to ni izdajal in še na 2 leti podlage brez, kar pa ni vedel . No no saj nismo začetniki ampak malo bolj počasi bi blo pa dobr.

• BenX 09:07 08.februar 2025.

Ne razumem zakaj avtošole pogosto vozijo 20 ali več km/he prepočasi. Bog ne daj 5 km/he prehitro, za navzdol jih pa boli k***...

• Kojak 11:33 08.februar 2025.

Če ne razumeš zakaj včasih avtošole vozijo prepočasi potem ti pač ni pomoči razmeti karkoli.

Uršula_aLiar 08:29 08.februar 2025.

Tole je popolnoma pravilen postopek ustavljanja, da je inštruktorica z kandidatko ustavila v krožišču, vsaj tako sem zastopil tale jamranje, je pa za odvzem licence in doživljenska prepoved kandidatki za opravljanje izpita!! In zakaj naj bi avto šole bile izvzete ...prikaži več iz kontrole prometa??

• ivan609 06:23 09.februar 2025.

Dej crkni kuzla

Uršula_aLiar 07:07 09.februar 2025.

Ivan zalež na divan in sprehodi svoj bingelj, ker očitno razen "desanke" ne dobiš prov velik za namočt?? Zgleda, da si eden od tistih, ki iz kleti na Trstenjakovi po befelu twitopizdeka pišejo traparije!!!

• ivan609 14:16 15.marec 2025.

Kuzla, te še pes ne bi nategnil.

• Mr.G. 19:41 09.februar 2025.

Policaji(stke) že kar nekaj časa dokazujejo svojo premoč nad vozniki. In samo to. Z svojo pojavo, nesramnim obnašanjem, kazanjem večvrednosti, obnašanjem(jaz sem nad tabo) niso organi javnega reda in miru. To so osebe, ki so nezmožne opraviti nadzor na nek ...prikaži večk normalen način. Kdo jih k temu tako uči pa vsi vemo. Najverjetneje nekdo, ki preveč gleda ameriške filme.

• bandit 14:41 08.februar 2025.

Sicer pa ga Inštruktorica a si dobila inštruktorsko dovoljenje v garaži? Za to moraš biti usposobljena in to prenašati na kandidate, na pa da cviliš na tem portalu.

Leon 08:44 08.februar 2025.

Moj primer ko kandidatka ustavi vozilo na voznem pasu pred trgovino , vklopi 4 smernike,da lahko inštruktorica NUJNO SKOČI v trgovino in za seboj pusti kolono . Moral bi posneti s telefonom in poslati policiji žal se mi je mudilo .

• djdj 09:59 08.februar 2025.

Dobil bi le kazen za, neupravičeno snemanje na javni površini. Jaz imam dash kamero a posnetki so po slovenski zakonodaji neveljvni.

• ferdopis59 12:04 08.februar 2025.

Kamere v avtomobilih so po novem zakonu EU dovoljene. Kamera v avtomobih bodo po novem v vseh avtih, ker bodo dokazovale dogodek nesreč oz. kritičnega dogotka. A policija lahko ima vider nadzor?

Antikrist9 11:20 08.februar 2025.

Prašiči pač.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.