Slovenija
6039 ogledov

Igor E. Bergant: "Upamo, da je to zadnji dan te vrste"

Komentarjev 60
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • marko345 17:02 20.junij 2022.

Zaradi nevestnega dela- tudi cenzura, bi morali zaposleni takoj preprečiti Grahu, Jadranki itd. Vstop v prostote RTV, ter zahtevati od vlade in parlamenta, da jih razreši, saj ne opravljajo dela tako, kot jim to veleva zakon in statut RTV. Prospevek ...prikaži več pa ni obvezen, če dokažeš da nimaš medija, kjer bi to lahko gledal in poslušal.

• asmas1965 18:17 20.junij 2022.

kaj bluziš o nekih dokazi da nimaš medija.Po zakonu je vsak,ki ima elektro priključek dolžan plačevati RTV.oproščeni so samo slepi in slabovidni IN NIHČE DRUG.

Leon 19:22 20.junij 2022.

Janša je izjavil,da NE PLACUJE Prispevka RTVS !

• marko345 20:06 20.junij 2022.

Asmas,bluziš ti, preberi si zakon, tako je kot sem napisal, če nimaš medija, preko katerega se lahko spremlja tv ali radio, podpišeš overjeno izjavo in s tem obvestß rtv. To je to. Mediji so pa različni, saj tudi s telefonom ...prikaži več lahko spremljaš tv ali poslušaß radio. Lažno obvestilo je pa kaznivo dejanje. Razumel. Upam.

• andrej084 21:33 20.junij 2022.

Pa sliko od Kidriča in Dolanca na vhod...

• ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 15:54 20.junij 2022.

Bergant je bil faca kot napovedovalec,,umetnostno drkanje ,,ha ha ha

• sokol7 15:20 20.junij 2022.

Na referendumu povprašat ljudi, ali hočejo obvezno plačevat RTV prispevek ali ne. Če nočejo jih naj financira država.

Andrej42 15:34 20.junij 2022.

Podpiram idejo, čeprav sem prepričan, da bi zmagal obvezni prispevek, ker tak referendum je bil izveden tudi v Švici in tudi "škrti" Švicarji niso ukinili prispevka za njihov nacionalni TV. Problem v Sloveniji je edino, da si ena stranka domišlja, ...prikaži več da ima lahko svojo pralnico možganov "NoraTV" in ne dovoli nobene kritike na njihov račun.

Leon 15:35 20.junij 2022.

Jaz plačujem RTVS Prispevek zato želim celovito objavo neodvisnih novinarjev in ne novinarjev ,ki služijo stranki SDS . Nikoli ne gledam oddaj zasebnih TV ,ki lažejo in blatijo mojo domovino in narod .

luckyss 16:24 20.junij 2022.

Takšni referendumi v stilu "ali bi plačevali manj in ali bi imeli več denarja" so seveda neumnost za slovensko realnost..Smo pač bliže Balkanu kot Švici..

• eminenca 16:41 20.junij 2022.

država naj financira samo obvezno infrastrukturo, vse ostalo pa na trg

Leon 17:54 20.junij 2022.

Ali je obvezna infrastruktura Zavod sv. Stanislava ,Zavod Antona Martina Slomška ..... preverite koliko denarja je bilo namenjeno v zadnjih dveh letih ?

• eminenca 18:04 20.junij 2022.

leon, to so tvoje nebuloze, to ni v rtv naročnini, pa kaj je s tabo, privat šole se ne financirajo iz rtv naročnine, kje ti živiš ... je pa verjetno res, da se financira mnogo drugin nevladnih organizacij, ja to ...prikaži več bi se pa našlo ... INFRASTRUKTURA so pa mreže oddajnikov in osnovni program, tv in radijski za vse tiste, ki niso naročniki operaterjev ... ne vem točno ampak lahko pa pridemo do informacij

• eminenca 18:10 20.junij 2022.

če mene vpršate, bi država morala omogočit vsakemu državljanu dostop do osnovnih informacij preko tv ali radia ... vsa komerciala odpade, nobenih reklam, samo tiste najbolj pomembne informacije oz. osnovne, ne vem, vreme, če je kaj posebnega v politiki, če ...prikaži več se kaj posebnega zgodi, izobraževalni program, zgodovina, pa malo muske obvezno ... vse te komercialne oddaje naj gredo pa na trg kot sem že večkrat povedal

R_D 21:10 20.junij 2022.

Leon, ti ne želiš neodvisno ampak levo rtv.

• andrej084 21:41 20.junij 2022.

Rtvslo je od 1950 leva greznica, pa to še nekako razumem, ne razumem pa, da se od 1991 ni nič spremenilo. FDV BEDAKI PAČ NE MOREJO PODAJATI SVOJIH MNENJ,, JAZ SI BOM LASTNO MNENJE USTVAROL SAM.

• eminenca 15:30 20.junij 2022.

nihče ni prepovedal kakršnega koli intervjuja, to je čista laž ... to je v nasprotju z ustavo rs ... to preprosto ni res in ta rtv je določena skupina lažnivcev , ki jih forsira ali podpira ali hujska ali finančno ...prikaži večo podpira leva klika ... v i ste res bolani ... res upam, da bo čimprej referendum o obveznem plačevanju rtv ... povsem jasno je vsaka država mora imeti neko osnovno obliko informacije in infrastrukturo, ampak kje smo sedaj

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.