Zakaj že? Živimo v demokraciji!42. člen Ustave RS(pravica do zbiranja in združevanja)Zagotovljena je pravica do mirnega zbiranja in do javnih zborovanj.Vsakdo ima pravico, da se svobodno združuje z drugimi.
Jaz sem pomirjen. Ti se nekaj razburjaš! Sprejmi geje kot sebi enakopravne in jih spoštuj! Nihče ti nič noče. Jaz se družim z geji dolgo časa. Zelo kul ljudje.
Svoboda govora (ki je mi, mimogrede, v resnici nimamo), naj bi bila omejena samo v primerih KONKRETNIH groženj glede posega v varnost drugih. Samo izražanje mnenj tu nikakor ne kvalificira.
Ta beseda ni prepovedana, samo trpeti moraš posledice neodobravanja družbe okoli sebe. Pač si bodo mislili svoje o tebi, če ti je vseeno ali ne, je pa na tebi.
Ludvik, ti nisi imel izkušnje z moškimi pač pa z nasilnimi moškimi. Ne moremo vseh moških kaznovati zaradi tistih nekaj odstotkov, ki so nasilni do žensk (ali drugih moških).
Zakaj že? Živimo v demokraciji!42. člen Ustave RS(pravica do zbiranja in združevanja)Zagotovljena je pravica do mirnega zbiranja in do javnih zborovanj.Vsakdo ima pravico, da se svobodno združuje z drugimi.
A ni malo čudno da se tako ukvarjaš z geji? Živi svoje življenje, Geji ti nič nočejo. Vse je v tvoji glavi!
Pomiri se lubček" saj ti nič nočem.Ko boš dozorel boš že razumel.
Jaz sem pomirjen. Ti se nekaj razburjaš! Sprejmi geje kot sebi enakopravne in jih spoštuj! Nihče ti nič noče. Jaz se družim z geji dolgo časa. Zelo kul ljudje.
https://www.google.si/search?q=goy&tbm=isch&imgil=j1rFeBLtvEnlhM%253A%253BnY7SW9wVU8DBAM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fusseek.com%25252Fimages%25252Fgoy&source=iu&pf=m&fir=j1rFeBLtvEnlhM%253A%252CnY7SW9wVU8DBAM%252C_&usg=__w-7ieYncOiiYFvWHIxjRPgJ8E6A%3D&biw=1280&bih=649&dpr=1.5&ved=0ahUKEwiEg4ql5OTQAhVI6WMKHZtfDOQQyjcIPw&ei=-mpJWISeNcjSjwObv7GgDg#imgrc=j1rFeBLtvEnlhM%3A
Svoboda govora (ki je mi, mimogrede, v resnici nimamo), naj bi bila omejena samo v primerih KONKRETNIH groženj glede posega v varnost drugih. Samo izražanje mnenj tu nikakor ne kvalificira.
Ta beseda ni prepovedana, samo trpeti moraš posledice neodobravanja družbe okoli sebe. Pač si bodo mislili svoje o tebi, če ti je vseeno ali ne, je pa na tebi.
Takšne želje nihče ni nikdar izrazil. To so si izmislili vodje vaših cerkvenih krožkov, zato da vas lažje manipulirajo.
Tudi stavke ne potekajo v tišini, pa jih ne prepovemo! Čeprav bi nekaterim gospodarstvenikom in politikom to dišalo!
jas sem jih obcutil kot devetletnik in se danec imam probleme sus pa nestanejo geji
Ludvik, ti nisi imel izkušnje z moškimi pač pa z nasilnimi moškimi. Ne moremo vseh moških kaznovati zaradi tistih nekaj odstotkov, ki so nasilni do žensk (ali drugih moških).
Dav Lob, hehehe, tebe pa geji precej rajcajo.Jih imaš polna usta.\s\s:)
Pa dobr no!80 let že živiš, pa nimaš nič več pameti, kot je je imel Hitler.Bejš, peder!
Ima polna usta sline, tale Dav.In to takoj, ko sliši, da je peder v bližini.Ja, ja, je nekaj na tem, ga hudo privlačijo.
Imel si hudo izkušnjo z pedofilom!Pedofil te je zlorabil!To ti pa lahko pusti hude posledice. JA!
Dober se ti je vse skupaj sfuzlal!
Očitno se na te stvari močno zastopiš!
Tvoj komentar sporoča, da si latentni gej. Tako nastrojen si zato, ker se bojiš lastne seksualnosti. Pri 80. bi bil lahko bolj zrel in 'skuliran.'
Pa res. Kak' si ti strpen. Naravnost občudovanja vredna je tvoja strpnost !!
se pravi, tvoj fant ni gej