Slovensko poravosodje, sramota Slovenije navzven in navznoter, večje niti ne more biti. Vse skupaj sovpada z mednarodno anketo o koruptivnosti pri nas, in prvim mestom ne samo v EU.
A je trojica iz Bruslja res tako slaba ideja. Jaz mislim, da ne. Navadni ljudje, ki že sedaj komaj shajamo skozi mesec, se nimamo kaj bati. Saj slabše že ne more biti.
A HIlda bila v zaporu za mladoletne?
Pričakovano, s tem se je potrdilo, da imamo gnilo sodstvo.
V naslednjih dneh bo sigurn na kakšni fuzbalski tekmi z cokijem in helgo bratuškova!Žalost.
PRVA DAMAHa ha ha ce je on dama sem jaz Kristus.
Sploh nismo država, ampak en kup dreka.
Nikdar ni bila dama, ampak zver!
Nikdar ni bila dama, ampak zver!
Slovensko poravosodje, sramota Slovenije navzven in navznoter, večje niti ne more biti. Vse skupaj sovpada z mednarodno anketo o koruptivnosti pri nas, in prvim mestom ne samo v EU.
v italiji imajo mafijo pri nas ima mafija svojo drzavo
Škoda, ker bo zdaj pozornost preusmerjena od zastrašujoče nesposobnosti Alenke Bratušek k temu strašilu...
In kje so zdej "vstajniki" in "kulturniki"??
Žalostno, sicer pa ne preseneča. En dan so ji pač dali na razpolago, da je ženska zapustila deželo Slovenijo.
PA KAJ SE DELATE NORCA IZ NAS .
Nacizem, fašizem in komunizem = mafizem. Ustoličen Sroveniji
slovensko pravosodje so sami udbovci
Ne vem, če to ravno drži. Kaj nista bila nekoč prijatelja.
Ne bojo je prijeli. Ženska je definitivno takoj, ko je bila izpuščena, zapustila državo.
ne, bila je z Lojzetom...on pa je tako udbovec...
upam da visi na kaki veji v gozdu blizu njenega doma,crkne naj hudič babji
A je trojica iz Bruslja res tako slaba ideja. Jaz mislim, da ne. Navadni ljudje, ki že sedaj komaj shajamo skozi mesec, se nimamo kaj bati. Saj slabše že ne more biti.