Avto na bencin in dizel imamo pogašen v petih do desetih minutah ta sekret se gasi ure. Se kdo vpraša kam je šla vsa voda od gašenja ki je strupena, ... Elektro sekret
Tisti, ki stanujete v neposredni bližini gasilnega doma imate več razlogov, da si kupite "Teslo"
Na potem pa imej električen avto, pa še drag je.
V Kristalni palači je bil razstavljen. Meni osebno eden najgrših modelov avtov, ampak sodelavci so se pa slinili po njem.
Ukiniti jajca na baterije..
Pa daj tak avto v garažo,in pogori še hiša,res ekološko bum zabiti
Bedni trobrzinc!
oziroma brennerwagen, daleč najbolj vnetljiva firma ;-)
Tega so pa cist unicili...
Če je zgorel je definitivno šlo za poseben, avto ker ne vidimo ravno pogosto, da bi nekdo kar sredi ceste skuril dobrih 200 jurjev...
Ko sem prišel do besede električni,mi je bilo vse jasno!!!
Lepi avtomobili lep gorijo!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Avto na bencin in dizel imamo pogašen v petih do desetih minutah ta sekret se gasi ure. Se kdo vpraša kam je šla vsa voda od gašenja ki je strupena, ... Elektro sekret
Tisti, ki stanujete v neposredni bližini gasilnega doma imate več razlogov, da si kupite "Teslo"
Na potem pa imej električen avto, pa še drag je.
V Kristalni palači je bil razstavljen. Meni osebno eden najgrših modelov avtov, ampak sodelavci so se pa slinili po njem.
Ukiniti jajca na baterije..
Pa daj tak avto v garažo,in pogori še hiša,res ekološko bum zabiti
Bedni trobrzinc!
oziroma brennerwagen, daleč najbolj vnetljiva firma ;-)
Tega so pa cist unicili...
Če je zgorel je definitivno šlo za poseben, avto ker ne vidimo ravno pogosto, da bi nekdo kar sredi ceste skuril dobrih 200 jurjev...
Ko sem prišel do besede električni,mi je bilo vse jasno!!!
Lepi avtomobili lep gorijo!