Skupin strokovnih retardirancev je zgolj sramota za zdravniski poklic, ki naj bi mu pripadali. Rezimski placanci in skorumpirani perverznezi. Vec kot zreli so za obtozbe zaradi zlocinov proti clovestvu.
Včerajšne Golobove izjave so zadovoljile največje skeptike, Novi premier je, dokazal širino znanja in vedenja, o katerem bi ostali samo sanjali. Odgovarja, kratko, jasno, brez laži in manipulacije. Kritiki to, ne dojemajo in ostajajo pri zagovarjanju maloumja bivšega vladnika.
Ender3 res si me nasmejal, da so Golobove izjave zadovoljile največje skeptike. Ali ti to resno?? Širine njegovega znanja tudi ne vidim. Govoriš lahko samo v svojem imenu, v mojem pa še v mnogih drugih pa ne. Sanjaj in pleši,… ...prikaži veči, da te v jeseni ne bo zeblo. Si pozabil, da je pred volitvami govoril, da bo, kar se tiče korone, imela glavno besedo stroka??? Neumnost in dvoličnost pri tebi res ne pozna meja.
Jaz mislim,da Slovenija do zdaj ni imela boljšega premierja,niti ga bo še kdaj imela... .Ko malo bolj poslušaš človeka in povezuješ,vidiš da govori vse prav.Glede virusa pa naj se cepijo tisti,ki cepivo potrebujejo oziroma boga boječi.
Lisička, ti si pa res fenomen ali pa jasnovidka. Po dobrem mesecu že veš, da je Golob najboljši premier dosedaj - vsaka čast. Tisto kar on govori je eno, kar bo pa naredil, ker samo to šteje, bomo pa še videli.
Tako intenzivni menjajo, kaj do NIJ z menjavami še niso prišli? Res je Krek pobegnil, ampak tam je še precej lažnivih kljukcev in kljuk, ki ne znajo ali nočejo brati in se izpopolnjevati....
https://expose-news.com/2022/07/11/boris-distraction-uk-gov-revealed-triple-vaccinated-94percent-covid-deaths/
če bi bla ta njegova debilna pogruntavščina učinkovita, noben, ki živi ob morju ne bi umrl ali resno zbolel zaradi covid-19, pa to niti slučajno ne drži.
Timja , beri, beri ,beri, celo v MSM piše, kako se mu smeji cela Evropa in cel Balkan , ob njegovih golobizmih. , Moja prelepa Slovenija je pod taubijem postala Burkino fass.
Plavi~mil komentar v stilu populista, ki ne ve kaj ste napisali samo, da je kritika, brez argumentov; važno je primitivno nabijanje Goloba na steno tako kot to znajo Janšisti, ne znate pa se pogledati v ogledalo in pomesti pred svojim… ...prikaži več pragom, ker vam vaš intelekt tega ne dovoljuje.
bljitva, pišeš kot, da si zaljubljen v svojega dušnega pastirja. Poskrbite zanj v DZ zelo izgleda slabo in beži v osamo, brez opravičila predsednici Urški.
Roko na srce,imamo daleč najlepšo žensko v parlamentu in če ne drugega ima Slovenija kaj pokazati svetu....,samo za mojo zlato Urško....,YOUTUBE : "Corey Hart - Sunglasses At Night" in pa tudi obvezno "Fleetwood Mac - Everywhere".😀😎😃
Saj nemoreš verjet, konec tedna je, oni pa so skotili nov nickname. Kaj to pomeni, da so drugi na dopustu, da ga ne bi ne/izkoristili kot, prejšna vladna sekta.
Ender3, dej bit neumen, nisem ovca od nobene stranke, ( tako, kot ti), Pravim samo, da se že pripravlja teren. Bomo videli v nekaj mesecih. Če imam prav, daš za pivo.
Skupin strokovnih retardirancev je zgolj sramota za zdravniski poklic, ki naj bi mu pripadali. Rezimski placanci in skorumpirani perverznezi. Vec kot zreli so za obtozbe zaradi zlocinov proti clovestvu.
Pričakujem, da bo poleg nasvetov dodal vsakemu, ki bo šel na morje, še najmanj 500 eurov.
Volili smo svobodo, zdaj pa imamo ptiča, ki v izjavah me zaostaja za Trumpom ali Lukašenkom, ampak to smo hoteli.
tej budali se ze mesa, zgin nazaj od koder si prisel
Včerajšne Golobove izjave so zadovoljile največje skeptike, Novi premier je, dokazal širino znanja in vedenja, o katerem bi ostali samo sanjali. Odgovarja, kratko, jasno, brez laži in manipulacije. Kritiki to, ne dojemajo in ostajajo pri zagovarjanju maloumja bivšega vladnika.
Ender3 res si me nasmejal, da so Golobove izjave zadovoljile največje skeptike. Ali ti to resno?? Širine njegovega znanja tudi ne vidim. Govoriš lahko samo v svojem imenu, v mojem pa še v mnogih drugih pa ne. Sanjaj in pleši,… ...prikaži veči, da te v jeseni ne bo zeblo. Si pozabil, da je pred volitvami govoril, da bo, kar se tiče korone, imela glavno besedo stroka??? Neumnost in dvoličnost pri tebi res ne pozna meja.
Jaz mislim,da Slovenija do zdaj ni imela boljšega premierja,niti ga bo še kdaj imela... .Ko malo bolj poslušaš človeka in povezuješ,vidiš da govori vse prav.Glede virusa pa naj se cepijo tisti,ki cepivo potrebujejo oziroma boga boječi.
Lisička, ti si pa res fenomen ali pa jasnovidka. Po dobrem mesecu že veš, da je Golob najboljši premier dosedaj - vsaka čast. Tisto kar on govori je eno, kar bo pa naredil, ker samo to šteje, bomo pa še videli.
KAAAAAJJJJ!?!?!?!?!!!!!!!,Sunglasses at night.
Gremo na morje jes mam covid
Ima prav, tudi jaz sem si prehlad pozdravil na morju, na Hrvaškem seveda!!
sam nikomur nisi plačal kazen
Zame kovida ni več povn kufer ga imam in sploh je na trenutne razmere to popolnoma postranska zadeva.
Pa koga zanima ta prehlad?
Tako intenzivni menjajo, kaj do NIJ z menjavami še niso prišli? Res je Krek pobegnil, ampak tam je še precej lažnivih kljukcev in kljuk, ki ne znajo ali nočejo brati in se izpopolnjevati.... https://expose-news.com/2022/07/11/boris-distraction-uk-gov-revealed-triple-vaccinated-94percent-covid-deaths/
če bi bla ta njegova debilna pogruntavščina učinkovita, noben, ki živi ob morju ne bi umrl ali resno zbolel zaradi covid-19, pa to niti slučajno ne drži.
bljitva med prvim valom so propagiral grgranje 27 stopinj vroče vode da uniči bacile. tolk o pametnih nasvetih..
bljitva, tvoji komentarji itak ničesar ne povedo. Pišeš, kar ti drugi narekujejo.
Edino normalno, dovolj je bilo koronahisterije zaradi preštevanja prehlajenih.
Prej Šarcizmi, zdaj pa Golobizmi, ta še večje kozle strelja, kot Šarec, ko že misliš da globje ne gre, se pojavi taubi.
no kaj pa ti pametna glava delaš ob prehladu? se verjetno zapreš v bunker in ne vidiš dnevne svetlobe....
Ob prehladu, gripi, angini... zagotovo ne grem tja, kjer se zbira veliko ljudi.
Timja , beri, beri ,beri, celo v MSM piše, kako se mu smeji cela Evropa in cel Balkan , ob njegovih golobizmih. , Moja prelepa Slovenija je pod taubijem postala Burkino fass.
Plavi~mil komentar v stilu populista, ki ne ve kaj ste napisali samo, da je kritika, brez argumentov; važno je primitivno nabijanje Goloba na steno tako kot to znajo Janšisti, ne znate pa se pogledati v ogledalo in pomesti pred svojim… ...prikaži več pragom, ker vam vaš intelekt tega ne dovoljuje.
Milenko , slaba tolažba, izvolili ste luzerja, kot pred leti komedijanta.
Janši so se vsi posmehovali in se ga izogibali (obstajajo posnetki), zlepa ga ne bo nihče presegel v njegovi abotni ambicioznosti... :P
Janšisti čakajo sporočilo iz podstrešja v klet .
Bumbar, janšizme si pa očitno popolnoma spregledal!
nakladac cepi se v svoje gnile mozgane z tem strupom
ta golob je en navaden blefer in nakladač, z žensko hojo in govorico telesa.
Kakšni so pa tebi všeč; puklasti in potuhnjeni?
bljitva, pišeš kot, da si zaljubljen v svojega dušnega pastirja. Poskrbite zanj v DZ zelo izgleda slabo in beži v osamo, brez opravičila predsednici Urški.
Roko na srce,imamo daleč najlepšo žensko v parlamentu in če ne drugega ima Slovenija kaj pokazati svetu....,samo za mojo zlato Urško....,YOUTUBE : "Corey Hart - Sunglasses At Night" in pa tudi obvezno "Fleetwood Mac - Everywhere".😀😎😃
Verjetno to ni zapis Janeza o njegovi Urški ?
Ti pa ne kaži riti.
Saj nemoreš verjet, konec tedna je, oni pa so skotili nov nickname. Kaj to pomeni, da so drugi na dopustu, da ga ne bi ne/izkoristili kot, prejšna vladna sekta.
Bog vse vidi,bog vse ve,greh se delati ne sme.😛😃👃🐱🐒🐽🐷🐖🐄🐃🐗🐑🐏🐐......⌚🕦🕔🕡🚳♾.
Leon,poglej....,YOUTUBE : "Hitler's Bunker Revealed by the British (1945) | War Archives".
Lisička, očitno so ti všeč ženske, lahko si Urško pelješ domov, pa bosta plesali celo poletje in jesen in zimo, da vaju ne bo zeblo.
Sej me je eno večer maja letos za Lublanco to tud prosila,sam sem glih ravnotežje lovil,glih preden sem skočil vödo.
Se že pripravlja teren za zamenjavo Goloba.
A ga boš ti zamenjal zoofil?
Ubogi Jernejček, a sploh veš kaj je zoofil?
Razsvetli me, razganja me od radovednosti. A boš zadel.
Jernejček, s takšnim provokatorjem nimam kaj debatirat, obvoz!!!
Škoda, pa ne bo razsvetlenja, sedaj se pa res počutim ubogo.
Še zoo ni več to, kar je nekoč bil, Od vseh živali so samo še Ivekove 🐑🐑🐐🐐. Ograjene, niso nikomur nevarne.
Ender3, dej bit neumen, nisem ovca od nobene stranke, ( tako, kot ti), Pravim samo, da se že pripravlja teren. Bomo videli v nekaj mesecih. Če imam prav, daš za pivo.
Vrjetno, da bodo ustanovili strokovno komisijo katera bo ljudi pošiljala na morje da se bo zdravila od korone.
zelena19 in strokovno skupino bo namesto Beovićke vodila Godčeva in ostale Ivekove koprive.
Ender3 pojdi v gozd na sprehod, drevesa se ti ne bodo smejala.