Slovenija
9432 ogledov

Ministrica: Predsedniku vlade sem ponudila svoj odstop

Komentarjev 42
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • andrej084 22:14 05.februar 2024.

A je Zoki že zrihtal službo pri Čeferinu??? 10.000€ netto??? Ajanovic 8000€ bruto, Dominika 10.000€ netto??

• andrej084 21:57 05.februar 2024.

Milan bo naredil red...

• lojs 20:36 05.februar 2024.

malo pa paše predaha, ena malo večja afera za futrat folk ... o marija, kao bi so počutil v njhovi koži ... kako lahko ignoriraš vse cajtnge, tv, radio, ... povsod te vlačijo, kot jajota, ... ne vem ne razumem, ...prikaži več, kako vse to komzumiraš

• pravičnik77 18:45 05.februar 2024.

tukaj se vidi, kdo zavlačuje tako da trga "žil iz pet"... le zakaj mu švarc pipanova toliko pomeni? odgovor bo lahko zanimiv. to da s tem škoduje svoji vladi je očitno, tako oa se tudi ne govori o stavki zdravnikov ...prikaži več in sodstva, lahko pa je to krinka s katero želi po eni strani na skrivaj sprejeti zahteve zdravnikov in pravisodja, pa upa da ostali sindikati " zaspijo".. sam niskim da ta račun nima krčmarja, sindikati so na okopih in oprezajo

• Ender3 20:13 05.februar 2024.

prvičnik77, če bi imel kanček razuma v komentarju bi se moral vprašati kakšen pomen in vlogo ima K.Žibert v stranki SD. Zakaj se ga ščiti in zakaj ne vržejo vseh slabih kart na mizo..Sedaj, ko so obupali nad Dominiko in ...prikaži več Golobom se poiskušajo neuspešno branit pred izjavami dr.Breclja. Ne, da smešno pozivajo Goloba naj odstavi njihovo ministrico pozivajo vlado naj zamenja nadzorni svet OI..Za kos mesa bi ubili celo kravo..Tega še Janez ne bi počel..

• pravičnik77 21:53 05.februar 2024.

moj kanček razuma je to, da so mutili pa so jih dobili, vse njih. to da pa Golob muti in zavlačuje, hkrati pa ima odprte še vsaj tri fronte... meni je vseeno, nimam koristi od nobenga, je pa možnost, da ...prikaži več je predatava da se zamoti sindikate, pod mizo podpišejo dogovor s doktorji in sodniki, tatretje pa pustijo na hladnem... zato glom vleče to dramo, v zakulisju pa...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.