Tega nisem rekel, seveda obstajajo ampak v majhnem procentu. Večinoma so gayi veseli in spoštljivi ljudje, vsaj take jaz poznam. Če si gledal to soočenje si hitro prepoznal slovenceljne...
Raje imam za sosede geje in lezbijke kot pa tipične slovenceljne! Slovencelj je nevoščljiv, maščevalen, škodoželjen, namesto da bi užival v svojem življenju se raje vtika v življenja drugih...
Nihce istospolnim ne prepoveduje zivet skupaj, le nenavadno je, kaj vse smatrajo za svojo pravico in enakopravnost. Zveza da,poroka pač ne, ker smo jo definirali kot zvezo med moškim in žensko ki ustvarja družino. Jaz imamtudi okrnjenoi pravico do menstruacije… ...prikaži več recimo,se lahk na zobe postavljam celo življenje,pa je nikoli ne bom imel... IN kje je
Tega nisem rekel, seveda obstajajo ampak v majhnem procentu. Večinoma so gayi veseli in spoštljivi ljudje, vsaj take jaz poznam. Če si gledal to soočenje si hitro prepoznal slovenceljne...
Bravo!Redko se lahko od srca nasmejim ob kakšnem prispevku!
Raje imam za sosede geje in lezbijke kot pa tipične slovenceljne! Slovencelj je nevoščljiv, maščevalen, škodoželjen, namesto da bi užival v svojem življenju se raje vtika v življenja drugih...
Pokopal nas bo gnoj imenovan SSDSS
sLOVEnija ZA
Na tej stopnji razvoja se obnašamo do okolja zelo odtujeno in pedersko.
Si mislu dragec in tebi podobni butli.
In kaj geji proizvajajo, non stop po dreku šarjo a to pa ne ogroža podnebnih sprememb.
Več zla na tem svetu delajo tisti z drekom v glavi.
P R O T I !!!
So pač drekpumparji.
Bomo videli kako surlo boš imel po 20.12.
Torej med pederajsarji ne obstaja nihče, ki bi bil nevoščljiv, maščevalen ali škodoželjen. Očitno jih dobro poznaš.
Hvala za tale članek. :-) Podpišem.
Še en vzrok več, da se znebimo te vlade...
Nihce istospolnim ne prepoveduje zivet skupaj, le nenavadno je, kaj vse smatrajo za svojo pravico in enakopravnost. Zveza da,poroka pač ne, ker smo jo definirali kot zvezo med moškim in žensko ki ustvarja družino. Jaz imamtudi okrnjenoi pravico do menstruacije… ...prikaži več recimo,se lahk na zobe postavljam celo življenje,pa je nikoli ne bom imel... IN kje je
Marsikaj ni naravno okoli nas... MARSIKAJ!
Istospolno usmerjenost lahko srečamo tudi pri živalskih vrstah ...
KRETEN!!!! Smrdiš kot sto let star gnoj!!!
BRAVO!!!