Slovenija
31391 ogledov

"Plačaš 60 evrov, potem pa moraš gledati oglase"

Komentarjev 47
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    omega_v6 07:55 26.junij 2023.

Vsi oglaševalci,ki mislijo,da bodo z tako nasilnim oglaševanjem uspeli se grozno motijo!! Oglas ,ki ti ga 10 krat na dan vsilijo doseže kontra učinek!!

Garancija 09:09 26.junij 2023.

Točno to,ko vidim oglase preklopim tja ki jih ni,ampak so že skoraj povsod.Ne vem zakaj moramo to plačevati,če hočejo da jih gledamo,naj nam plačajo naročnino

• munja 12:55 26.junij 2023.

Kaj 10 x na dan - stokrat se vrti en oglas. To je katastrofa!! Gledaš uro in pol filma, pa so vsakih 15 minut oglasi po 7 - 8 minut - to je čisto posiljevanje, ki ga moramo plačevati, komu ...prikaži več na čast!!! Mislim, da edino na HTR med filmi še ni oglasov.

• timja 13:30 26.junij 2023.

pa na orf-u tudi ne

• miho 07:51 26.junij 2023.

Ciljani oglasi? Oglas za modrčke, damske vložke, otroške igrače? Nimam ne partnerice, ne otrok, pa dobivam take reklame. OMG!

• zdrej 10:11 26.junij 2023.

To pa zato, ker se zaradi sovražnosti do "ciljanega" oglaševanja, le to omejuje. Če bi bilo v celoti ciljano, bi ti tega prikazovalo skoraj nič. Sicer pa tudi mene moti to pretirano oglaševanje in dostikrat zaprem vsebino zgolj zaradi oglasov.

bobnar53 07:57 26.junij 2023.

Najbolj moteča reklama je za SPAR,kjer neki pankrtek računalniško odpira gobec in poje pesem imenovano !Lajerkostenček"!!

• munja 13:09 26.junij 2023.

Tudi Bizovičar je katastrofa, pa še nekaj takih cvetk. Sicer pa takoj, ko so reklame, prestavim na drug program, čeprav se mi zdi to velik nesmisel, ampak nas v to enostavno prisilijo.

Garancija 09:31 26.junij 2023.

Napišeš ta oglas me zanima,in se v sekundi pojavi drug,tako da imam največ dela čez dan ugašat reklame hahahahaha

Garancija 09:42 26.junij 2023.

Youtuba ne gledam več zaradi treh reklam v enem posnetku.Pa zakaj nas imajo te opice zblojene?

Leon 07:44 26.junij 2023.

Kako je z EON pri Telemach ?

omega_v6 07:52 26.junij 2023.

Šri Telemachu oglasi so seveda jih vsak pameten preskoči!!

Leon 09:11 26.junij 2023.

Torej Telekom in Telemach zavestno nategujeta naročnike ?

Garancija 09:12 26.junij 2023.

Nikoli ne glejte direkt programe,zmeraj z zamikom vsaj 15 minut,da imaš čas za prevrtenje nasilnih in bedastih reklam.Prav tistih izdelkov,ki so v reklami nikoli ne bomo kupili,evo tko

• Anja1956 19:20 26.junij 2023.

Kaj bučmani sploh gledate? Saj vrtijo vedno iste filme. Ponavljjo tudi več 100 krat ! Gledanje filmov je izguba časa in poneumlanje !

Garancija 09:29 26.junij 2023.

Me pa zanima,zakaj ne moremo odpovedat reklame,tako kot recimo tiskane reklame,

• munja 12:58 26.junij 2023.

Lahko se odpoveš reklamam, ampak moraš mesečno plačevat - mislim da 1,99 eur. Nekje sem videl tudi to reklamo.

NickMason 08:17 26.junij 2023.

Kaj je tako težko prevrtet naprej,saj gledane za nazaj ima to opcijo ,če gledaš trenutni program pa seveda se ne da,zato jaz gledam samo za nazaj in še nobene reklame nisem videl .Še nogomet bolje gledat kasneje in še polčas preskočiš potem.

Leon 12:21 26.junij 2023.

Nick ...zakaj bi moralo biti po njihovem .Kupec je kralj si pozabil . Takšno pišmevuhsko razmišljanje poslabšuje stanje kupcev -uporabnikov .

NickMason 12:25 26.junij 2023.

Leon,ni panike,isto jim jaz tvezim ,ampak so vsi isti in tle je problem ,meni so pogledali zgodovino kar gledam se kar malo čudijo,kar naj se.250 programov moraš vzet ,ker tistih nekaj ki ti je všeč so med sabo povezani in ...prikaži več za mene to ni izbira programov .Se strinjam da so patroni ,samo jim nič ne moreš glede tega.Z leti morda spremenijo,če bo folk bolj gledal zase kot pa se vsakemu prilagajal.

Garancija 09:40 26.junij 2023.

Evo trenutno desno se prikazujejo očala,bolj jih ugašam,bolj se pojavljajo.A lahko koga tožim za to?.Recimo v ameriki jih tožijo za vsak drek

Garancija 09:41 26.junij 2023.

Pravzaprav sploh jih ne moeš ugasnit

• zdrej 10:13 26.junij 2023.

addblocker je delna rešitev. Potem ti pa 24kur ipd ne predvaja videa. No potem pa tudi ne gledam več tistih portalov.

• tlacan 08:06 26.junij 2023.

Za filme imamo Netflix, za glasbo pa naročnino na Apple Music. Tako cela družina gleda in posluša, kar nam paše brez reklam. Naročnina ? Niti 20€ / mesec. Zaradi reklam sem namreč nehal poslušat radio. TV - NEO še imamo ...prikaži več in reklame preskočimo, ker so nadležne.

Leon 12:22 26.junij 2023.

In koliko te stane takšen družinski paket ?

• tlacan 14:18 26.junij 2023.

Netflix standard je 9,99 € / mesec. Gledanje na 2. napravah istočasno, prijav je lahko več. Mi jih imamo 5. Enako stane družinska Apple Music - s tem, da uporabljajo vsi brez omejitev.

Leon 14:36 26.junij 2023.

In ,če sešteješ vse skupaj ......tudi NEO paket ?

• tlacan 17:15 26.junij 2023.

Ne rabiš NEO - dovolj je internet in ustrezna oprema.

• Toma 08:22 26.junij 2023.

Še Youtube ima totalno zgrešene reklame čeprav Google ve čisto vse o nas! Največja cvetka: v službi, kjer uporabljamo proxi serverje po EU, mi YT servira npr. nemške oglase, čeprav sem prijavljen v svoj račun! Da krepaš od smeha! Tudi ...prikaži več če bi hotel ne bi mogel oglasevanega kupiti. Ampak vsi ti oglasi so že preteklost, saj blokiram vse in vsepovsod.

• dare326 16:19 26.junij 2023.

TV je isto, kot je bila prižnica. Prostor za usmerjanje misli. Non stop reklame, poješ malo sladkorja, da se dvigne dopamin, hormon zadovoljstva, potem pa adijo pamet in buljenje v ekran in ponovi vajo, non stop reklame. Prenehajte gledati tv, ...prikaži več ker je to predmet za zavajanje.

• SlavkoKrizman 16:52 26.junij 2023.

Dokler bodo ljudje klikali in kupovali sranje preko oglasov, oglasi bodo.

Mehičanka76 13:49 26.junij 2023.

Mi gledamo vse s časovnim zamikom zato, da lahko prevrtimo reklame. Drugače pa je adijo pamet, da se nasploh toliko plačuje za programske sheme potem pa je več reklam kot dejansko samega filma, nadaljevanke,...

• darefoks 19:10 26.junij 2023.

mam blokado reklam zato j.....e se nič ne boste dobili od mene

• lojs 12:59 26.junij 2023.

oglašujejo, vse revije , cajtngi, tv , radio ... vse, vse, vse ... obstajajo naprave za lastno shrabmo audio video vsebin ... in to je to ... vsak naj se sam znajde ... sicer pa nihče od politikov ne upa ...prikaži veča drezat v to rtv greznico, kjer so povečali oglaševalski prostor, zanimivo je, da je reklama na tv1 in čez nekeaj sekund ista na tv2 ... in mi to moramo plačat ... čakam da bo rtv osvobojena oglasnega prostora, s tem naj se ukvarjajo

• munja 13:06 26.junij 2023.

lojs si pa velik optimist, če misliš, da bo kdaj program brez reklam.

• lojs 13:36 26.junij 2023.

vsak cajtnk je poln reklam, pa nihče te ne more prisilit, da ga kupiš ... no za to gre

• munja 13:05 26.junij 2023.

Že tako ni na tv nekega zavidljivega programa, potem pa še reklame, te pa mine, da bi gledal. Ugasnem in grem na sprehod.

ajda0 13:59 26.junij 2023.

Zagotovo so v 21.stoletju Zemljo preplavile reklame ! Ga ni za oko in uho, ki bi reklame ne sekale mozganov. 300 TV programov, nasilja iz Amerike in reklam, radio politika z ameriško glasbo in reklame, ulica polna reklam, groza kako ...prikaži večo reklame onesnažujejo človekov razum!

• lojs 14:48 26.junij 2023.

sej ni treba da vso to govno konzumiraš, sej pravim, da si vsak lahko nabavi svoje posnetke, pa v miru posluša ... se pa strinjam , da je pa nadležno na kakšen avtobusu

ajda0 07:13 27.junij 2023.

lojs, kaj samo avtobus, ulica, avtocesta,križišča, zgradbe, trgovine, povsod panoji da vozniku pozornost jemljejo, svetlobni efekti, poraba energije do neba za vse te reklame. Ne moreš odklopit, razen če mižiš...včasih imam problem v avtu, ker ne vidim prom.znaka. zaradi obilnih reklam !

• lojs 14:52 26.junij 2023.

a tukaj na žurnalu vas pa oglasi nič ne motjo, ... verjetno bi težko uvedli plažljive članke, zato je bolj posiljevat z reklamo ... ki je itak nihče ne opazi ... ampak naročniku pa prodaš število ogledov ... zelo enostavno

• darefoks 19:15 26.junij 2023.

mene ne moti ker jih ni, blokada oglasov in naj se j.......o

• lojs 19:56 26.junij 2023.

ja čist jih ne morš ukinit, oz. zdej so začeli težiti, zato morš spet nekaj kliknit in zapret ... pa sej itak drugje vse zveš

• Igxigx 10:31 27.junij 2023.

Dare, a na telefonu tud? Meni se na compu ne prikazujejo, na telefonu mam pa 2 adblokerja, pa ne pomaga

• Igxigx 10:21 27.junij 2023.

Najlepsa stvar pri ogledu za nazaj je ta, da reklame zvrtiš naprej. V primerjavi s tekočim ogledom prišparas kup enga cajta

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.