"amaterski dnevnik" , wtf?, jah oprostite, ker ni programa, mi stavkamo, sicer pa hvala ker nas za nedelo plačujete ... in glej, glej, najdejo se celo taki, ki ne stavkajo in spacajo amaterski dnevnik ... kaj pa če bodo oni… ...prikaži več deležni pritiskov in šikaniranja?
"amaterski dnevnik" , wtf?, jah oprostite, ker ni programa, mi stavkamo, sicer pa hvala ker nas za nedelo plačujete ... in glej, glej, najdejo se celo taki, ki ne stavkajo in spacajo amaterski dnevnik ... kaj pa če bodo oni… ...prikaži več deležni pritiskov in šikaniranja?
zaprite ta smrdljiv ničvreden drek
drecos123 referendum za ukinitev Nore24tv in to takoj...pa da vidimo..
Ender3, ko jo bomo morali plačevati vsi - tako, kot "javno" RTV, potem se lahko pogovarjamo tudi o tej temi. Mimogrede: Nove24 TV ne gledam ...
nora24tv in rtv ukinit takoj ta golazen
Kaj se te budale opravičujejo dnevnika na RTV-ju nisem gledal že več let !! Če me zanima kaj se dogaja gledam dnevnik na Planet TV!!
omega_6v ti si res iz drugega Planeta. Če bi gledal kaj bolj različnega, ne bi verjel eni resnici v katero verjameš..
Ender3, kako pa ti razločuješ, kaj je resnica in kaj ne ?
Ender3 Ti si pa res zabit !! Kaj je narobe z Planet TV ?? Poglej si enkrat dnevnik pa boš videl,da sta RTV in POP tv sramota demokracije!!